Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

Labas. Kiek žinau, gyd. Jakiūnas CP metu susiuva prasiskyrusius pilvo sienos raumenis. O gal dar ir kiti kurie tai daro?
Atsakyti
Merginos o kaip su tais kateteriais yra? Esu girdejus kad Antakalnyje is karto iveda kateteri jei reiktu ir lasina ringeri. Ar teisybe? Cia dar saremiu metu taip daro? Ir i kuria vieta veda ta kateteri?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2014 09 04, 22:41)
Merginos o kaip su tais kateteriais yra? Esu girdejus kad Antakalnyje is karto iveda kateteri jei reiktu ir lasina ringeri. Ar teisybe? Cia dar saremiu metu taip daro? Ir i kuria vieta veda ta kateteri?

Man-taip. Ivede i plastaka. smile.gif Kadangi man iskart pradejo lasinti skyscius, tai net nelauke jokiu saremiu. Tai kaip kitu atveju buna, nezinau. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar lengva šiuo metu gauti mokamą palatą po gimdymo? Kai AK gimdžiau 2011, buvo be šansų. Bet gal sakau, dabar visos į Santariškes važiuoja, ir ten nors kiek laisviau?... Nieko taip nenoriu, kaip atskiros palatos be kaimynės ir jos giminių po gimdymo blush2.gif Ir nežinau, kur čia pasiduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 09 05, 18:11)
Sveikos,
Ar lengva šiuo metu gauti mokamą palatą po gimdymo? Kai AK gimdžiau 2011, buvo be šansų. Bet gal sakau, dabar visos į Santariškes važiuoja, ir ten nors kiek laisviau?... Nieko taip nenoriu, kaip atskiros palatos be kaimynės ir jos giminių po gimdymo blush2.gif Ir nežinau, kur čia pasiduot doh.gif

Buvau AK paskutine liepos diena ir pirmom rugpjucio dienom, tai buvo man isvaziuojant sausakimsa, ruosesi guldyt i kita skyriu pagimdziusias, nebuvo vietu net ir nemokamose palatose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hetite @ 2014 09 05, 18:45)
Buvau AK paskutine liepos diena ir pirmom rugpjucio dienom, tai buvo man isvaziuojant sausakimsa, ruosesi guldyt i kita skyriu pagimdziusias, nebuvo vietu net ir nemokamose palatose smile.gif

Ot kaip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau ligoninės kursuose, rodė gimdykla, bet pamiršau atkreipti dėmesį, ar yra gimdykloje koks grotuvas, t.y. ar verta imti kokį CD?
Atsakyti
Negimdyčiau daugiau Antakalnyje. Labai jau pasenęs techninis aprūpinimas. Gimdykloje prie gimdymo stalo stovi laiptukai, nes stalas nenusileidžia iki tau reikiamo aukščio. Tai ir laipioji su visu savo balionu, jei į WC reikia. Per gimdymą vyrui reikėjo laikyti nugarą, nes kitaip nepatogu! O patogu tik personalui.
Fu...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 09 05, 18:59)

Sveikos,
gimdžiau rugpjūčio pirmomis dienomis Antakalnio ligoninėje. Galiu pasidalinti tik teigiamais įspūdžiais smile.gif Personalas FANTASTIŠKAS smile.gif Dėmesingas, malonus, profesionalus, kiek galiu spręsti smile.gif
Tiek įrangai, tiek buitinėms sąlygoms neturiu jokių priekaištų smile.gif
Gavau atskira (mokamą) palatą.
Atsakyti
QUOTE(Euris @ 2014 09 16, 13:03)
Negimdyčiau daugiau Antakalnyje. Labai jau pasenęs techninis aprūpinimas. Gimdykloje prie gimdymo stalo stovi laiptukai, nes stalas nenusileidžia iki tau reikiamo aukščio. Tai ir laipioji su visu savo balionu,  jei į WC reikia. Per gimdymą vyrui reikėjo laikyti nugarą, nes kitaip nepatogu! O patogu tik personalui.
Fu...

O kur matet geresni technini aprupinima?...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 09 17, 22:34)
O kur matet geresni technini aprupinima?...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euris @ 2014 09 16, 13:03)
Negimdyčiau daugiau Antakalnyje. Labai jau pasenęs techninis aprūpinimas. Gimdykloje prie gimdymo stalo stovi laiptukai, nes stalas nenusileidžia iki tau reikiamo aukščio. Tai ir laipioji su visu savo balionu,  jei į WC reikia. Per gimdymą vyrui reikėjo laikyti nugarą, nes kitaip nepatogu! O patogu tik personalui.
Fu...

Na šiaip jo, tie laiptukai tokie pavojingi, nestabilūs, ir nugarą man vyras laikė, kitaip būtų neįmanoma, o kojas aš pati sau laikiau, nes atramos ne į temą ir kliba... kažkokia ten ne lova, o nesusipratimas. Bet bent jau pernai tai tik Santariškėse ir tik viena buvo moderni... Galop ne lovoje esmė, o kad gydytojai būtų profesionalūs. Nors, aišku, tokią akimirką norisi ir patogumo smulkmenose, vardan elementaraus žmogiško orumo :-) bet valstybinėj ligoninėj to sunku tikėtis...
Atsakyti