QUOTE(Vergina @ 2014 05 10, 19:08)
labai aciu uz atsakymus as isidejau is rubu, apart tu su kuriais parsivesim lelyte, kepuryte, kojinytes, bodziuka, siaustinukus ir sliauztinukus ilgom rankovem tikiuosi tiks o jei ka tai aprengia ten ju kazkokiais rubeliais kaip supratau?
Pirstinytes dar labai parvercia taip jei savo rubeliais aprengia dazniausiai ir net nepraso tavuju, tiesiog gimdykloj vilnones kojynyte uzmauna ir i silta adiala suvinioja, duoda pamaitint ir tada i naujagimiu skyriu isnesa, ka ten daro tiksliai nzn ir vyras nlb mate, nes paprase musu rubeliu ir jis isskubejo i masina, nes kad gimdykloj nelaikyti visos mantos, palikom ja masinoj, as atskira maza maisiuka buvau susidejus sau, t.y. naktiniai, kojines sau(sake gyd kad lb gerai jog turiu), clogs, merliuka, kad vyras ji suvilges galetu man veida ir lupas valyti, nes per paskutines val labai to reikia... nes gert neduoda, o nuo kvepavimo lb greit isdziusta burna, o kad organiszmas nepervartu lasina lasines, tai as visas 3 gavau, dar isidejus buvau dideli iklota ir kelnaites, tai kai mane apiprause pries vezant i palata, padave mano maiseli ir padejo kelnaites uzsimaut, tai daug saugiau ir maloniau jauciuos, nei kad ten su kokia palute tarp koju ir po to nzn, kada turesi jegu atsistot ir eit nusipraust i dusa. dar turejau vazelino, kuris irgi visai parverte bet jau lupas sudrekint. Ir zinoma vaikui kojinytes vilnones. Ar net visa rubeliu komplektuka galima paimt, as net sauskelnes buvau idejus vaikui, toki komplektuka nuo a iki z vaikuiciui aprengt i atskira maisiuka padariau, kad vyrui jei ka paprasciau paduot butu, ar bet kam surast.
Tiesa vyras buvo apsirenges patogiai su treningais ir slepetes paemes, nes tiek laiko isbut su kokiais dzinsais nlb jauciu butu buve patogu, nes siaip ten ir pakakankamai silta. Kai jau pardejau kone stumt, tada susisgribo, kad jam niekas chalato nedave, nes ten kabejo kakoks senas kazkieno tai vyras net apsirengt normaliai nesuspejo Taciau gyd ji ikalbejo kirpt virkstele sako daugiau nebus, davai, juk neikam cia neskauda o man placenta parode, sako esi macius tai net idomu buvo
Gimdykloj pakankamai ramu, nes net sviesas prigesino, tad buvau prisirasius i tel relax music, tai per pradinius saremius padedavo atsipalaiduot...