Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(Vergina @ 2014 04 12, 17:44)
kada Jums gimdyt?  4u.gif

Terminas 05-04, per motinos diena ax.gif

04-23 paskaita 14:00 ir 2-3val trukme
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 04 13, 17:58)
Terminas 05-04, per motinos diena ax.gif

04-23 paskaita 14:00 ir 2-3val trukme

O Jus eitumet? Nes kazkaip baisoka man eiti,kai jau beveik terminas. biggrin.gif man 05-01. Tai,kaip supratau, registruotis reikia antradieni? Ar geriau penktadieni pries, nes pirmadienis-velykos?
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2014 04 13, 18:51)
O Jus eitumet? Nes kazkaip baisoka man eiti,kai jau beveik terminas.  biggrin.gif  man 05-01. Tai,kaip supratau, registruotis reikia antradieni? Ar geriau penktadieni pries,  nes pirmadienis-velykos?

As tai tikrai eisiu, mano terminas 05.21 tongue.gif planuoju pasiskambinti antradieni is ryto, tikiuosi uzregistruos blush2.gif o ta registracija kam reikalinga? ribotas skaicius dalyviu, ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 04 14, 08:44)
As tai tikrai eisiu, mano terminas 05.21  tongue.gif  planuoju pasiskambinti antradieni is ryto, tikiuosi uzregistruos  blush2.gif  o ta registracija kam reikalinga? ribotas skaicius dalyviu, ar kas?

Manau registarcijo jiems orientacijai, kiek bus zmoniu smile.gif nes niekada negirdejau, kad pasakytu ietu nebera smile.gif nes ten ir auditorija lb didele, tik suolai labai nepatogus... tai nezinai, kaip issedet 2-3 val.reiktu imt kokia pagalvyte bent po uzpakaliu...:/
As manau,irgi skambinsiu 2ni.

Papildyta:
QUOTE(dziugintele @ 2014 04 13, 18:51)
O Jus eitumet? Nes kazkaip baisoka man eiti,kai jau beveik terminas.  biggrin.gif  man 05-01. Tai,kaip supratau, registruotis reikia antradieni? Ar geriau penktadieni pries,  nes pirmadienis-velykos?

Matysiu pagal savijauta, jei mano kol kas mazylis iseis jau po ligos i darza, tai tada gal ir eisiu, nes noriu gimdyklas pamatyti, nes siaip paskaitoje esu buvusi, ir nlb tikiu, kad ten kokia medziaga pasikeite. O ko ten bijot, jei gimdyt pradesi, tai juk visi aplink bus biggrin.gif net vaziuot niekur nebereiks biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 04 12, 13:10)
O sakykit gimdyklose langai yra? g.gif

yra, bent jau tose, kuriose aš gimdžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 04 14, 09:13)
O ko ten bijot, jei gimdyt pradesi, tai juk visi aplink bus biggrin.gif net vaziuot niekur nebereiks biggrin.gif thumbup.gif

thumbup.gif Reiks ir man paziuret,kaip po velyku jausiuos ir gal uzsiregistruot. Nors gimdziau ten du kartus, bet visai mielai paklausyciau ka papasakos ir noreciau pamatyti kur ten kokia virtuvele ir pan. Nes su paskutine dar buvo remontai, tai is palatos niekur nebuvau isejusi.
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2014 04 14, 14:14)
thumbup.gif  Reiks ir man paziuret,kaip po velyku jausiuos ir gal uzsiregistruot. Nors gimdziau ten du kartus, bet visai mielai paklausyciau ka papasakos ir noreciau pamatyti kur ten kokia virtuvele ir pan. Nes su paskutine dar buvo remontai, tai is palatos niekur nebuvau isejusi.

Tai kaip suprantu, daugumai iki pasimatymo 23 d drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik prasysiu, kuri pirma ten pagimdysit, parasykit, kas ir kaip ten wink.gif nes norisi paskutiniausiu ziniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 04 14, 17:40)
Tik prasysiu, kuri pirma ten pagimdysit, parasykit, kas ir kaip ten wink.gif nes norisi paskutiniausiu ziniu wink.gif

thumbup.gif as irgi lauksiu atsiliepimu tu, kurios gimdys geguzes pradzioj smile.gif nes asmatyt is geguziniu paskutine gimdysiu kaip supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 04 12, 13:10)
Na jei iki to laiko nepagimdysiu, manau ir as ten nuvyksiu apsiziuret, nors jau kaip ir nusprendziau ten vaziuoti. ax.gif

O sakykit gimdyklose langai yra? g.gif

Langai tikrai yra smile.gif Gimdykla erdvi,aparatura visa nauja.Kaip akusere po gimdymo juokavo,lygiai tokia pati,kaip santariskese.Apsvietimas vakare ''pagal uzsakyma'',kol veismas nevyksta biggrin.gif
Atsakyti
sakykit jei noretume atskiros palatos, kad vyras liktu su manim, kada ta ir kam pasakyti reik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 04 15, 16:18)
sakykit jei noretume atskiros palatos, kad vyras liktu su manim, kada ta ir kam pasakyti reik? smile.gif

Kai atvaziuosit gimdyti paklauskit ar yra laisvu palatu. Mes pasakem po gimdymo, gerai atsiradp palata laisva...nes vakare jau laisvu nebuvo.
Atsakyti
Neiseis man siandien i paskaitele nuvaryt... verysad.gif tad kas varysit gal galit po to cia parasyt? blush2.gif
Atsakyti