QUOTE(Rasma @ 2014 03 19, 18:21)
1. Viską puikiai surašėte. Reikia asmens dokumento ir nėščiosios kortelės. Jei prižiūrinti gyd.nesakė, jog būtina gimdyt tik Santariškėse, tai galit gimdyti kur norite. Nors ir Kaune
Net jei ir rekomenduoja gimdyti santariskese, gali pasirasyti, kad sutinki gimdyt kitoj ligoninej, jei savaiciu uztenka. Man gyd sake, kad jie neturi teises isvaryti. AK priima nuo 33-34 sav., pamirsau tiksliai.
pas mane buvo teoriskai dideles rizikos gimdymas, privalejo neonatologe dalyvauti nuolat pabaigoje, bet nebuvo nieko, isskyrus gydytoja ir akusere, viskas ok praejo. Tu formaliu kriteriju nelabai kas laikosi....
manau, i santarus perveza tik jei del buklesnegali patys pasirupinti, bet buvau ju intensyvios terapijos skyriuje, daugybe irangos ir daugybe neisnesiotuku ten gydomi
Papildyta:
Beje, neonatologu ten tiek daug, kad galetu buti ir maziau... Tyrimu padare begale, del to, mano nuomone, bereikalingai ilgai ten gulejom. VGN tai toks saltu nervu gydytojas Chijenas (berods)dirba, pirma vaika is akies ivertino ir israse, pamenu ))