Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(Rasma @ 2014 03 19, 18:21)
1. Viską puikiai surašėte. Reikia asmens dokumento ir nėščiosios kortelės. Jei prižiūrinti gyd.nesakė, jog būtina gimdyt tik Santariškėse, tai galit gimdyti kur norite. Nors ir Kaune 4u.gif

Net jei ir rekomenduoja gimdyti santariskese, gali pasirasyti, kad sutinki gimdyt kitoj ligoninej, jei savaiciu uztenka. Man gyd sake, kad jie neturi teises isvaryti. AK priima nuo 33-34 sav., pamirsau tiksliai.
pas mane buvo teoriskai dideles rizikos gimdymas, privalejo neonatologe dalyvauti nuolat pabaigoje, bet nebuvo nieko, isskyrus gydytoja ir akusere, viskas ok praejo. Tu formaliu kriteriju nelabai kas laikosi....
manau, i santarus perveza tik jei del buklesnegali patys pasirupinti, bet buvau ju intensyvios terapijos skyriuje, daugybe irangos ir daugybe neisnesiotuku ten gydomi smile.gif
Papildyta:
Beje, neonatologu ten tiek daug, kad galetu buti ir maziau...biggrin.gif Tyrimu padare begale, del to, mano nuomone, bereikalingai ilgai ten gulejom. VGN tai toks saltu nervu gydytojas Chijenas (berods)dirba, pirma vaika is akies ivertino ir israse, pamenu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 19, 13:30)
Per motinos diena smile.gif 05-04, bet tik 5% pagal statistika gimsta tada kada gyd pasako mirksiukas.gif
O kada Jusu?

Papildyta:
Ir ka galetumete apie ji pasakyti? Nes yra manoma, kad vyrai geresni ginekologai net nei moteris, nes kitaip vertina ir ziuri i ju skausma...

Atvirai pasakius,niekada nenorejau susidurti su ginekologu vyru biggrin.gif Kazkoks kompleksas kamavo biggrin.gif Bet dabar tai tik pas ji noreciau gimdyti,jei dar kada teks thumbup.gif Labai konkretus,rupestingas,ramus.Ir ta ramybe uzkrecianti.Jauciausi saugi ir uztikrinta.Mergytei buvo virkstele du kartus apsisukusi aplink kakliuka...Ir susiuvo graziai,greit sugijau.O po pirmo gimdymo ilgai siule skaudejo ir gijo sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(tirine @ 2014 03 20, 23:20)
Atvirai pasakius,niekada nenorejau susidurti su ginekologu vyru biggrin.gif Kazkoks kompleksas kamavo biggrin.gif Bet dabar tai tik pas ji noreciau gimdyti,jei dar kada teks thumbup.gif Labai konkretus,rupestingas,ramus.Ir ta ramybe uzkrecianti.Jauciausi saugi ir uztikrinta.Mergytei buvo virkstele du kartus apsisukusi aplink kakliuka...Ir susiuvo graziai,greit sugijau.O po pirmo gimdymo ilgai siule skaudejo ir gijo sunkiai.

O as nezinau kodel, bet noreciau gimdyt pas vyra... bet tikimybe papult nedidele, nes skyriuje, ju dirba tik 2 smile.gif
Atsakyti
Mano nėštumą prižiūri E. Jakiūnas, esu dėl to labai laiminga ir nenorėčiau kito gydytojo. smile.gif Bet mane domina, kokia tvarka yra atvykus gimdyti? Tartis neplanuojam būtent dėl gimdymo pas jį, nes per brangu būtų, bet užtaikyt per jo budėjimą būtų nuostabu biggrin.gif Tad kaip viskas vyksta atvykus gimdyti? Vistiek reikia eit per priimamąjį tikriausiai? Ar ten galima pasakyti, kad noriu būtent į pirmąjį skyrių, o ne į antrą? Ar siųs ten, kur norės ir bus vietų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleo^ @ 2014 04 08, 17:41)
Mano nėštumą prižiūri E. Jakiūnas, esu dėl to labai laiminga ir nenorėčiau kito gydytojo. smile.gif Bet mane domina, kokia tvarka yra atvykus gimdyti? Tartis neplanuojam būtent dėl gimdymo pas jį, nes per brangu būtų, bet užtaikyt per jo budėjimą būtų nuostabu biggrin.gif Tad kaip viskas vyksta atvykus gimdyti? Vistiek reikia eit per priimamąjį tikriausiai? Ar ten galima pasakyti, kad noriu būtent į pirmąjį skyrių, o ne į antrą? Ar siųs ten, kur norės ir bus vietų?  g.gif

Nemaža loterija norėt pakliūt būtent per to gydytojo budėjimą ax.gif
Taip, vistiek reikia eiti per priimamąjį, ten tvarko popierius, matuoja vaikelio širdies tonus, gimdyvė persirengia ir tada jau vedama į gimdyklą. Pasirinkti skyrius tikrai įmanoma, jei yra galimybė, aišku (jei vieno skyriaus gydytojai visi užimti, dalyvauja gimdymuose, o kito - laisvi, tai abejoju, ar pateksit į pirmąjį). Man trečiąkart tikrai būtų leidę rinktis skyrių, bet kadangi budėjo man nežinomi gydytojai (paklausiau, kas budi, išvardino visus gydytojus), tai pasiklioviau priimamojo sesučių patarimu gimdyt būtent su ta gydytoja, su kuria ir pagimdžiau.
Atsakyti
Na ir aš greitai pasipasakosiu, kol įspūdžiai dar švieži. Labai ilgai dvejojau kokius GN pasirinkti, kaip ir didžioji dauguma būsimų mamyčių. Planavau tartis, tačiau likus dienai iki gimdymo planai pasikeitė ir teko važiuoti į priėmimą nesitarus (beje tariausi kituose GN). Priėmime pasitiko nuostabi gydytoja, apžiūrėjo ir nusiuntė į gimdyklą. Tiek gydytoja, tiek akušerė buvo daugiau nei nuostabios, akušerės dėka manęs nekirpo. Gydytoja ir sudrausmindavo, ir paskatintavo. Patys šilčiausi ir gražiausi žodžiai.
Jau palatose pasitiko superinės akušerės, nebuvo nei vienos nepaslaugios ar nemalonios visas tris dienas. Jei kažko paklausdavai, tai ateidavo dar vėliau pasiteirauti, ar dabar jau viskas gerai.
Labai džiaugiuosi, kad apsisprendžiau važiuoti būtent į AK (gimdžiau pirmajam skyriuje).
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal kas nors is Jusu neseniai registravosi mokymams AK, ar tiesa, kad registruotis gali tik ta savaite, kuria vyksta mokymai? smile.gif
noriu uzsiregistruoti mokymams, kurie vyks balandzio 23 d., anksti db skambinti, ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 04 10, 14:45)
Sveikos smile.gif

gal kas nors is Jusu neseniai registravosi mokymams AK, ar tiesa, kad registruotis gali tik ta savaite, kuria vyksta mokymai? smile.gif
noriu uzsiregistruoti mokymams, kurie vyks balandzio 23 d., anksti db skambinti, ar kaip? smile.gif

jų puslapyje nurodyta, kad registruotis tą pačią savaitę, aš buvau kovo mėn., tai registravausi prieš dieną ar dvi iki paskaitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelina @ 2014 04 10, 23:26)
jų puslapyje nurodyta, kad registruotis tą pačią savaitę, aš buvau kovo mėn., tai registravausi prieš dieną ar dvi iki paskaitos  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na jei iki to laiko nepagimdysiu, manau ir as ten nuvyksiu apsiziuret, nors jau kaip ir nusprendziau ten vaziuoti. ax.gif

O sakykit gimdyklose langai yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 04 12, 14:10)
Na jei iki to laiko nepagimdysiu, manau ir as ten nuvyksiu apsiziuret, nors jau kaip ir nusprendziau ten vaziuoti. ax.gif

O sakykit gimdyklose langai yra? g.gif

kada Jums gimdyt? 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote nuo kelintos valandos tie gimdymo kursai Ak? Eiciau ir as balandzio 23d, jei dar speciau ax.gif , bet man ta pacia diena konsultacija poliklinikoj...
Atsakyti