QUOTE(Vergina @ 2014 03 19, 16:00)
mano geguzes antroj pusej
21 d., nors mane kankina nuojauta, kad vaikelis anksciau pasiprasys i pasauli
papildyta
uzduosiu gal kiek kvailus klausimus, bet busiu dekinga jei kas tasakys
:
1. jei as noriu gimdyti Antakalnyje, bet pagal gyvenamaja vieta tureciau gimdyti kituose gimdymo namuose, ar man reikia kazkokio siuntimo papildimo ar kazko tokio? Ar tiesiog atejus laikui vaziuju su pasu, sodros pazymejimu ir nesciosios kortele i Antakalni ir tiek?
2. kur, kaip ir kada papult i nesciuju kursus Antakalnio gimdymo namuose, i tuos kur paaiskina kaip kas vyksta, parodo patalpas, papasakoja ka reik pasiimt i ligonine?
3. o ir dar, jei atejus laikui kvieciu greitaja (tarkim nera vyro namie... noriu jau visus variantus prazaist tam, kad jau ramiai laukciau), ji mane nuves i ta gimdymo istaiga kur as noresiu ar i artiniausia? Nes man iki VGN 5min peskom galeciau nueit
bet ten gimdyt nenoriu...
Aciu uz atsakymus
1. Koks čia dokumentas nurodo gimdymo vietą pagal gyvenamąją vietą? Tokio nėra gi, važiuokat gimdyt kur patinka, juk PSD drausta (su sąlyga, jog nėštumas nėra komplikuotas ir nėra jums ar vaikui rizikų dėl kurių reiktų rinktis kitą med.įstaigą)
2. Viskas nuorodoje:
http://vmkl.lt/32-ku...nekologijos-kli
3. Norės vežti kur arčiau
G.b., jog susidursit su požiūriu, kad greitoji jums ne taksi
Vien nuo atvažiavusiųjų geranoriškumo priklauso..bet turėtų vežti ten kur arčiau (jei nėra taip, kaip žr. pirmą variantą). Jei yra kokių rizikų mamai ar vaikui, nėštumas 'per mažas' kt.gimdymo nanams, tai vež į Santariškes.