Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(wi2tee @ 2014 03 16, 12:18)
na man geguzi kazi ar jau chalato reiks smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi geguze gimdyt wink.gif kada Jusu terminas?
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 17, 10:41)
Tai vat kodel tau viskas taip greitai, nes kai vandenis nuleidzia viskas greiciau vyksta, todel pamenu ir per pamokas dar sake, kad jei jau nubega vandenys, tai nedelsiant vaziuot i ligonine.
Gal tau del galimu komplikaciju neleido vaiksciot... o kas prieme gimdyma?

Egidijus Jakiunas
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 03 18, 11:05)
drinks_cheers.gif  man irgi geguze gimdyt wink.gif kada Jusu terminas?

Per motinos diena smile.gif 05-04, bet tik 5% pagal statistika gimsta tada kada gyd pasako mirksiukas.gif
O kada Jusu?

Papildyta:
QUOTE(tirine @ 2014 03 18, 17:36)
Egidijus Jakiunas

Ir ka galetumete apie ji pasakyti? Nes yra manoma, kad vyrai geresni ginekologai net nei moteris, nes kitaip vertina ir ziuri i ju skausma...
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 19, 14:30)
Per motinos diena smile.gif 05-04, bet tik 5% pagal statistika gimsta tada kada gyd pasako mirksiukas.gif
O kada Jusu?

mano geguzes antroj pusej smile.gif 21 d., nors mane kankina nuojauta, kad vaikelis anksciau pasiprasys i pasauli bigsmile.gif

papildyta
uzduosiu gal kiek kvailus klausimus, bet busiu dekinga jei kas tasakys smile.gif :
1. jei as noriu gimdyti Antakalnyje, bet pagal gyvenamaja vieta tureciau gimdyti kituose gimdymo namuose, ar man reikia kazkokio siuntimo papildimo ar kazko tokio? Ar tiesiog atejus laikui vaziuju su pasu, sodros pazymejimu ir nesciosios kortele i Antakalni ir tiek?
2. kur, kaip ir kada papult i nesciuju kursus Antakalnio gimdymo namuose, i tuos kur paaiskina kaip kas vyksta, parodo patalpas, papasakoja ka reik pasiimt i ligonine?
3. o ir dar, jei atejus laikui kvieciu greitaja (tarkim nera vyro namie... noriu jau visus variantus prazaist tam, kad jau ramiai laukciau), ji mane nuves i ta gimdymo istaiga kur as noresiu ar i artiniausia? Nes man iki VGN 5min peskom galeciau nueit lotuliukas.gif bet ten gimdyt nenoriu...
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergina: 19 kovo 2014 - 16:19
QUOTE(Vergina @ 2014 03 19, 16:00)
mano geguzes antroj pusej smile.gif 21 d., nors mane kankina nuojauta, kad vaikelis anksciau pasiprasys i pasauli  bigsmile.gif

papildyta
uzduosiu gal kiek kvailus klausimus, bet busiu dekinga jei kas tasakys smile.gif :
1. jei as noriu gimdyti Antakalnyje, bet pagal gyvenamaja vieta tureciau gimdyti kituose gimdymo namuose, ar man reikia kazkokio siuntimo papildimo ar kazko tokio? Ar tiesiog atejus laikui vaziuju su pasu, sodros pazymejimu ir nesciosios kortele i Antakalni ir tiek?
2. kur, kaip ir kada papult i nesciuju kursus Antakalnio gimdymo namuose, i tuos kur paaiskina kaip kas vyksta, parodo patalpas, papasakoja ka reik pasiimt i ligonine?
3. o ir dar, jei atejus laikui kvieciu greitaja (tarkim nera vyro namie... noriu jau visus variantus prazaist tam, kad jau ramiai laukciau), ji mane nuves i ta gimdymo istaiga kur as noresiu ar i artiniausia? Nes man iki VGN 5min peskom galeciau nueit  lotuliukas.gif  bet ten gimdyt nenoriu...
Aciu uz atsakymus  4u.gif

1. Koks čia dokumentas nurodo gimdymo vietą pagal gyvenamąją vietą? Tokio nėra gi, važiuokat gimdyt kur patinka, juk PSD drausta (su sąlyga, jog nėštumas nėra komplikuotas ir nėra jums ar vaikui rizikų dėl kurių reiktų rinktis kitą med.įstaigą)
2. Viskas nuorodoje: http://vmkl.lt/32-ku...nekologijos-kli
3. Norės vežti kur arčiau 4u.gif G.b., jog susidursit su požiūriu, kad greitoji jums ne taksi blush2.gif Vien nuo atvažiavusiųjų geranoriškumo priklauso..bet turėtų vežti ten kur arčiau (jei nėra taip, kaip žr. pirmą variantą). Jei yra kokių rizikų mamai ar vaikui, nėštumas 'per mažas' kt.gimdymo nanams, tai vež į Santariškes.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 03 19, 17:54)
1. Koks čia dokumentas nurodo gimdymo vietą pagal gyvenamąją vietą? Tokio nėra gi, važiuokat gimdyt kur patinka, juk PSD drausta (su sąlyga, jog nėštumas nėra komplikuotas ir nėra jums ar vaikui rizikų dėl kurių reiktų rinktis kitą med.įstaigą)
2. Viskas nuorodoje: http://vmkl.lt/32-ku...nekologijos-kli
3. Norės vežti kur arčiau 4u.gif  G.b., jog susidursit su požiūriu, kad greitoji jums ne taksi blush2.gif Vien nuo atvažiavusiųjų geranoriškumo priklauso..bet turėtų vežti ten kur arčiau (jei nėra taip, kaip žr. pirmą variantą). Jei yra kokių rizikų mamai ar vaikui, nėštumas 'per mažas' kt.gimdymo nanams, tai vež į Santariškes.

labai aciu uz atsakymus smile.gif
1. taip viska ir isivaizdavau, tik norejau pasitikslinti smile.gif
3. vienu zodziu reikia, kad vyras budetu prie manes biggrin.gif o Antakalnyje db neisnesiotu nepriima jau? nuo keliu savaiciu galima ten vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 03 19, 17:03)
1. taip viska ir isivaizdavau, tik norejau pasitikslinti smile.gif
3. vienu zodziu reikia, kad vyras budetu prie manes biggrin.gif o Antakalnyje db neisnesiotu nepriima jau? nuo keliu savaiciu galima ten vaziuot?

1. Viską puikiai surašėte. Reikia asmens dokumento ir nėščiosios kortelės. Jei prižiūrinti gyd.nesakė, jog būtina gimdyt tik Santariškėse, tai galit gimdyti kur norite. Nors ir Kaune 4u.gif
3. Arba kviesti taksi, draugus, artimuosius, jog padėtų nuvažiuot 4u.gif
Priima neišnešiotukus, tik gimdyvei reikėjo pasirašyti atsisakymą vykti į Santariškes. Neprisimenu savaičių tik..užmiršau blush2.gif Tik žinau, kad vėliau, po poros savaičių, mamą su vaiku vis vien pervežė į Santariškes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 03 19, 18:21)
1. Viską puikiai surašėte. Reikia asmens dokumento ir nėščiosios kortelės. Jei prižiūrinti gyd.nesakė, jog būtina gimdyt tik Santariškėse, tai galit gimdyti kur norite. Nors ir Kaune 4u.gif
3. Arba kviesti taksi, draugus, artimuosius, jog padėtų nuvažiuot 4u.gif
Priima neišnešiotukus, tik gimdyvei reikėjo pasirašyti atsisakymą vykti į Santariškes. Neprisimenu savaičių tik..užmiršau blush2.gif Tik žinau, kad vėliau, po poros savaičių, mamą su vaiku vis vien pervežė į Santariškes 4u.gif

labai Jums aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 03 19, 18:03)

Kiek zinau, dabar atsidarius Santariskese skyriui is Antakalnio issikele tas skyrius, kuris buvo iki tol, kai neisnesiotukus priimdavo, todel ir atsirado tas popierizmas su atsisakymu ir pan, bet kaip sake vieno skyriaus vedeja, iranga ir vaistai labai brangus neisnesiotukams, tad sutelkti vienoje apskrities ligonineje, tad stengiamasi, kaip greiciau i ja pergabenti tokius atvejus...
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 19, 20:05)
Kiek zinau, dabar atsidarius Santariskese skyriui is Antakalnio issikele tas skyrius, kuris buvo iki tol, kai neisnesiotukus priimdavo, todel ir atsirado tas popierizmas su atsisakymu ir pan, bet kaip sake vieno skyriaus vedeja, iranga ir vaistai labai brangus neisnesiotukams, tad sutelkti vienoje apskrities ligonineje, tad stengiamasi, kaip greiciau i ja pergabenti tokius atvejus...

Gal galit paaiškinti koks popierizmas su atsisakymu ?
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2014 03 19, 23:08)
Gal galit paaiškinti koks popierizmas su atsisakymu ?

Kaip rase anksciau kita mamyte:
QUOTE(Rasma @ 2014 03 19, 18:21)

Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 19, 21:05)

tai iseina taip: jei kartais (neduok Dieve) vaikelis pasipraso i pasauli anksciau, galiu gimdyti ir Antakalnyje pasirasiusi ta atsisakyma, bet veliau mane ir vaikeli vistiek perkeltu i Santariskes?
Atsakyti