Sveiki, gal is neseniai gimdziusiu antakalni ir dariusiu epidura gali parasyti ar reikia paciam is anksto nusipirkti tuos vaistus, ar jie patys turi?
Taip pat domina ar pagimdzius vaikuti padeda mamai ant krutines? Ar negirde misinukais?
Dar negimdžiau bet per paskaitą prieš savaitę anesteziologė sakė kad turi pati ligoninė epidūro rinkinius todėl pirkti tikrai nereikia
QUOTE(jurate04 @ 2014 02 25, 19:02)
Sveiki, gal is neseniai gimdziusiu antakalni ir dariusiu epidura gali parasyti ar reikia paciam is anksto nusipirkti tuos vaistus, ar jie patys turi?
Taip pat domina ar pagimdzius vaikuti padeda mamai ant krutines? Ar negirde misinukais?
Apie epidura nezinau,nereikejo jo man Pagimdzius vaika tik parode,o ant krutines padejo tik tada,kai nukirpo virkstele ir isgimdziau placenta.Misinukais negirde ir nesiule,po visu sverimu,matavimu ir kitu proceduru paliko valandai gimdykloje bandyti valgyti pacioms Paskui mane nuveze i palata,o dukryte i naujagimiu skyriu.Is ten jau atnese aprengta,nuvalyta.Tik uzkliuvo klausimas,ar iskart vaikuti i palata atnesti Bet siaip likau tikrai patenkinta tiek paciu gimdymu,tiek prieziura po jo.Gulejau 1 skyriuje
QUOTE(tirine @ 2014 02 28, 14:00)
Tik uzkliuvo klausimas,ar iskart vaikuti i palata atnesti
gal tu labai pavargai ir nori pailseti truputi...nes atnesa ir palieka, o tu dar nei vaikscioti, nei atsisesti negali...gal kazkurioms sunku tai iskart gauti maziuka.
Papildyta:
QUOTE(wi2tee @ 2014 02 23, 09:52)
O jei vyras nori dalyvauti gimdyme, reikia tureti spec rubus, ar duoda ten kazka?
O gimdyklose yra gimnastikos kamuoliu?
O gimdyklose yra gimnastikos kamuoliu?
vyrui jokiu spec rubu nereikia, duoda chalata vienkartini, kepure. tiesiog rubai turetu buti svarus, tvarkingi.
Man atnese kamuoli, nezinau, tada buvo man atrodo vienas ant visu gal dabar jau gavo ir daugiau ju
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 07, 18:04)
O gal kas buvo dabar paskaitose ar gimde ir gali pasakti, kokia ten situacija su irankiais ir indais, reikia savo veztis???
Per paskaitą sakė kad kaip ir visose ligoninėse turėti savo puodelį ir įrankius.
QUOTE(eglytelyte @ 2014 03 07, 21:55)
Per paskaitą sakė kad kaip ir visose ligoninėse turėti savo puodelį ir įrankius.
"kaip ir visose" tai tikrai netinkamas pasakymas, nes nei vienoje, kiek teko guleti, to nereikejo... bet zinosiu, kad ir juos reikia i tase isimest o dar stebisi kad su didziausiais lagaminais atvaziuoja tai jei ir indus susikrauni su irankiais tai ko cia stebetis
Papildyta:
QUOTE(jurate04 @ 2014 02 25, 20:02)
Mane gine informavo, kad dabar visos ligonines turi epidiurus ir ju tikrai pirkti nereikia, kad jie visis yra nemokami ir kiekviena turi teise jo prasyti... nors as jauciu lb bijau durio i stubura, nei saremiu skausmo... nes kai paskaitai nelaimingu epiduro baigciu,tai brrr...
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 08, 10:37)
"kaip ir visose" tai tikrai netinkamas pasakymas, nes nei vienoje, kiek teko guleti, to nereikejo... bet zinosiu, kad ir juos reikia i tase isimest o dar stebisi kad su didziausiais lagaminais atvaziuoja tai jei ir indus susikrauni su irankiais tai ko cia stebetis
Na čia akušerės vedusios pasaitą išsireiškimas - "Įsidėkit savo indus, na kaip ir visose ligoninėse"
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 07, 17:04)
O gal kas buvo dabar paskaitose ar gimde ir gali pasakti, kokia ten situacija su irankiais ir indais, reikia savo veztis???
Reikia tureti savo irankius ir puodeli Taip pat praverstu lekstute,kad butu kur padeti bandele ar sausainius,kur naktipieciams duoda.
QUOTE(tirine @ 2014 03 08, 17:58)
Reikia tureti savo irankius ir puodeli Taip pat praverstu lekstute,kad butu kur padeti bandele ar sausainius,kur naktipieciams duoda.
ooo ten dar ir tokie buna
O dabar prisiminiau, dar is savo pries 3m butos paskaitos, kad sakydavo, kad tureti atskirai ssuideus, ka i gimdykla, ka i pogimdyvine jau palata? dabar tas pats? ar jau uztenka visko viename ? ir ten pirma i palata, ar iskart i gimdykla, o tada jau i palata?nieko nebepamenu
QUOTE(wi2tee @ 2014 03 10, 10:34)
ooo ten dar ir tokie buna
O dabar prisiminiau, dar is savo pries 3m butos paskaitos, kad sakydavo, kad tureti atskirai ssuideus, ka i gimdykla, ka i pogimdyvine jau palata? dabar tas pats? ar jau uztenka visko viename ? ir ten pirma i palata, ar iskart i gimdykla, o tada jau i palata?nieko nebepamenu
pirma i gimdykla, paskui i palata.
as su savim gimdykloj turejau abi tases. viena maza - tai ten kojines, kepuryte, pampersas, rubeliai vaikui (is tikruju nieko is manes nepaeme, isskyrus kojines, uzvyniojo i kaldryte ir isnese vaika, i palata atnese su ju rubeliai aprangta, su ju pampersu, ir su mano kojinem, veliau perrengiau), sau marskinelius, vandens, lupu balzama.
Visa kita turejau antroj tasej... (pagimdziau 15val. ir ta diena vakarienes jau negavau, tai nepergyvenau, vyras atnese maisto ir irankius veliau
QUOTE(Revla @ 2014 03 10, 15:02)
pirma i gimdykla, paskui i palata.
as su savim gimdykloj turejau abi tases. viena maza - tai ten kojines, kepuryte, pampersas, rubeliai vaikui (is tikruju nieko is manes nepaeme, isskyrus kojines, uzvyniojo i kaldryte ir isnese vaika, i palata atnese su ju rubeliai aprangta, su ju pampersu, ir su mano kojinem, veliau perrengiau), sau marskinelius, vandens, lupu balzama.
Visa kita turejau antroj tasej... (pagimdziau 15val. ir ta diena vakarienes jau negavau, tai nepergyvenau, vyras atnese maisto ir irankius veliau
O jie vaika isnesa kam? ir kur? nes kai pirma gimdziau, tai atejo pediatre ir pati viska apziurejo vietoj, t.y.gimdykloj. O prausti jo neprause, o AK gal prausia? Na man tai gine mano sake, kad i silta antklode suvinioja ir sako, po to palatoj pati aprengt galesi. o vyras tuo metu palaikyt gali, kol tave tvarko, jei zinoma reikia...