Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(Vaka @ 2014 02 11, 20:30)
Vyras tikrai gali likti, nes ji dvivietė.

O plius dar kad vyras lieka reikia moket, ar tik uz palata, nes pvz VGN tai atskira palata 200lt, jei dar vyras leika tai dar +100lt... tai jau oho sakyciau... schmoll.gif  doh.gif

Ten nėra tokių kaip po atskirų privačių, visos palatos vienodos, dvivietės, tik jei yra laisvų leidžia susimokėti ir būti vieniems palatoje.

Tai cia tie 200Lt kaip ir gaunasi, kad uz tai, kad butum viena arba su vyru? :/
O kaip pacios palatos? wc, dusai ant auksto bendri, ar kazkaip blokais?

Kai aš gimdžiau prieš 7 mėn., tai įrankių nebuvo, bet supratau, kad labai pareikalavus duotų  biggrin.gif

O tu jau buvai po vadinamo remonto, ar ne?

Kadangi man buvo cezaris, tai per operaciją davė ligoninė, o po visko rengiausi savo naktiniais.
Aš tai vežiausi ir palučių (soskės ne) ir visa kita ko reikia kūdikiui. Gal jei neturėtumėte tai ir duotų tų palučių ligonnė.
Mes tai atvažiavom su lagaminais ir nemačiau tame problemos  biggrin.gif kas ką pagalvos smile.gif
Man irgi buvo planinis, bet iš anksto nerezervavo, sako ir taip bus tų palatų laisvų. Dabar daug kas gimdo Santariškėse, tai Antakalnyje jau nėra tokio konvejerio.

O idomu ileistu taip atvaziuot apsiziuret? Nes as tose ju paskaitelese buvau pries 2.5m, tai kazi ar litanija lb pasikeite, tad 2 val ant medinio suolo tupet maziausiai noreciau, bet kaip kas ir kur tai visai pamatyt noreciau, nes tada taip ir nebenuejau sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wi2tee: 12 vasario 2014 - 10:29
QUOTE(wi2tee @ 2014 02 12, 10:23)
O plius dar kad vyras lieka reikia moket, ar tik uz palata, nes pvz VGN tai atskira palata 200lt, jei dar vyras leika tai dar +100lt... tai jau oho sakyciau... schmoll.gif  doh.gif
Tai cia tie 200Lt kaip ir gaunasi, kad uz tai, kad butum viena arba su vyru? :/
O kaip pacios palatos? wc, dusai ant auksto bendri, ar kazkaip blokais?
O tu jau buvai po vadinamo remonto, ar ne?
O idomu ileistu taip atvaziuot apsiziuret? Nes as tose ju paskaitelese buvau pries 2.5m, tai kazi ar litanija lb pasikeite, tad 2 val ant medinio suolo tupet maziausiai noreciau, bet kaip kas ir kur tai visai pamatyt noreciau, nes tada taip ir nebenuejau sad.gif

Ne, papildomai uz vyra moketi nereikia.
Taip, 200 lt uz tai, kad butum vienas, su vyru, mama, sese ar su kuo tik nori smile.gif
Palatos naujos, tualetas, dusas kiekvienoje palatoje, jei mokama, tai gaunasi, kad tik jusu vienos.
taip, tikrai po remonto. Saldytuvas yra koridoriuje, yra dar virtuvele kur yra mikrobangine.
Apsiziuret manau leistu, mes kai buvome, tai leido, papasakojo truputi kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2014 02 12, 11:48)
Ne, papildomai uz vyra moketi nereikia.
Taip, 200 lt uz tai, kad butum vienas, su vyru, mama, sese ar su kuo tik nori smile.gif
Palatos naujos, tualetas, dusas kiekvienoje palatoje, jei mokama, tai gaunasi, kad tik jusu vienos.
taip, tikrai po remonto. Saldytuvas yra koridoriuje, yra dar virtuvele kur yra mikrobangine.
Apsiziuret manau leistu, mes kai buvome, tai leido, papasakojo truputi kas ir kaip.

O leidzia lankyti pvz vyresniajam broliukui? ar vaiku ten neileidzia?
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 02 12, 17:12)

Va sito tai nezinau.
Atsakyti
Gimdziau AK gruodzio pabaigoje. Iskarto po gimdymo palatoje jau lauke vyras su vyresneliu sunumi. Niekas nieko nesake, tad manu ir lankyti leistu su vaikais. Uz atskira palata nemokejau, bet ir nelabai reikejo, gavau saunia palatos drauge. Musu palatoje ir saldytuvas buvo. Irankius klausia ar turim, kaimyne neturejo tai dave be jokiu pykciu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wi2tee @ 2014 02 12, 10:23)

ČIA yra kelios nuotraukos palatų, daugmaž vaizdas koks 4u.gif
Kaip jau sakė anksčiau, visos palatos po remonto, dvivietės, palatoje tualetas ir dušas (dalinatės tik su palatos kaimyne).

QUOTE(wi2tee @ 2014 02 12, 17:12)

taisyklėse yra parašyta, kad vaikų iki 12 metų neįleidžia, todėl visi tie atvejai, kad vistiek atsiveda vaikus lankyti - tik personalo mielaširdingumo ir nuolaidžiavimo pavyzdys. 4u.gif aš taisykles žinojau, todėl net nebuvo minties jas laužyt ir tikrai prieštaraučiau, jei mano palatos kaimynė atsivestų savo kitus vaikus į mūsų palatą.
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 02 13, 09:41)

taisyklėse yra parašyta, kad vaikų iki 12 metų neįleidžia, todėl visi tie atvejai, kad vistiek atsiveda vaikus lankyti - tik personalo mielaširdingumo ir nuolaidžiavimo pavyzdys.  4u.gif  aš taisykles žinojau, todėl net nebuvo minties jas laužyt ir tikrai prieštaraučiau, jei mano palatos kaimynė atsivestų savo kitus vaikus į mūsų palatą.

drinks_cheers.gif
visiškai pritariu.
Irgi turiu vyresnelė, bet su MB net minčių neturėjome ją vesti į ligoninę, nors ten išbuvau beveik savaitę laiko.
Be to, taisyklėse nurodytos ir lankymo valandos (ir tikrai NE VISA diena). Nes į palatą ateina ne tik gydytojai naujagimių apžiūrėti, bet ir akušerės apžiūrėti gimdyvių (tenka ne tik pilvą apnuoginti), ir nuskausminamųjų suleisti ir t.t. MB lankėsi taip, kad nereikėtų kiekvienos vizitacijos metu laukti už durų.
Atsakyti
Puiki vieta gimti ir gimdyti :-) gydytojai profesionalai, aplinka jauki ir svari, priemimo sesutes labai malonios. Nustebino, kad po cp prideda vaikuti prie kruties ir leidzia atsigerti kelis laselius priespienio. Vienintelis minusas - kai kurios naujagimiu sesutes nemalonios, neduodancios patarimu ir pamirstancios vaiku gydytojos nurodymus... Jei dar karta gimdyciau, tai tik Antakalnyje!!!
Atsakyti
O jei vyras nori dalyvauti gimdyme, reikia tureti spec rubus, ar duoda ten kazka?

O gimdyklose yra gimnastikos kamuoliu?
Atsakyti
Gimdyklos kampe tikrai mačiau gimnastikos kamuolį, o kadangi man buvo cp, tai vyro į operacinę tikrai neleidžia. Jei naturalus gimdymas, vyrui reikia šlepečių arba gali būti su savo batais bei bachilais, ir aišku kažką ploniau persirengt.
Atsakyti
QUOTE(lietrasa @ 2014 02 22, 22:05)
Puiki vieta gimti ir gimdyti :-) gydytojai profesionalai, aplinka jauki ir svari, priemimo sesutes labai malonios. Nustebino, kad po cp prideda vaikuti prie kruties ir leidzia atsigerti kelis laselius priespienio. Vienintelis minusas - kai kurios naujagimiu sesutes nemalonios, neduodancios patarimu ir pamirstancios vaiku gydytojos nurodymus... Jei dar karta gimdyciau, tai tik Antakalnyje!!!

O jus susitarusi gimdete (taip supratau is kitu jusu zinuciu)? Tada nieko nuostabaus del malonaus elgesio, manau, zemesnysis personalas buna puikiai informuotas smile.gif
As artimiausiu laiku nesusitarusi gimdysiu greiciausiai AK, tai irgi galesiu parasyti ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2014 02 23, 16:18)
O jus susitarusi gimdete (taip supratau is kitu jusu zinuciu)? Tada nieko nuostabaus del malonaus elgesio, manau, zemesnysis personalas buna puikiai informuotas smile.gif
As artimiausiu laiku nesusitarusi gimdysiu greiciausiai AK, tai irgi galesiu parasyti ispudzius.

Atsiprašau, įsiterpsiu ax.gif
abu vaikus gimdžau AK ir abu kartus nesusitarus. Ir po gimdymo jokių piniginių dovanų nebuvo. Atsiliepimai kuo geriausi
Atsakyti