QUOTE(Vaka @ 2014 02 11, 20:30)
Vyras tikrai gali likti, nes ji dvivietė.
O plius dar kad vyras lieka reikia moket, ar tik uz palata, nes pvz VGN tai atskira palata 200lt, jei dar vyras leika tai dar +100lt... tai jau oho sakyciau...
Ten nėra tokių kaip po atskirų privačių, visos palatos vienodos, dvivietės, tik jei yra laisvų leidžia susimokėti ir būti vieniems palatoje.
Tai cia tie 200Lt kaip ir gaunasi, kad uz tai, kad butum viena arba su vyru? :/
O kaip pacios palatos? wc, dusai ant auksto bendri, ar kazkaip blokais?
Kai aš gimdžiau prieš 7 mėn., tai įrankių nebuvo, bet supratau, kad labai pareikalavus duotų
O tu jau buvai po vadinamo remonto, ar ne?
Kadangi man buvo cezaris, tai per operaciją davė ligoninė, o po visko rengiausi savo naktiniais.
Aš tai vežiausi ir palučių (soskės ne) ir visa kita ko reikia kūdikiui. Gal jei neturėtumėte tai ir duotų tų palučių ligonnė.
Mes tai atvažiavom su lagaminais ir nemačiau tame problemos kas ką pagalvos
Man irgi buvo planinis, bet iš anksto nerezervavo, sako ir taip bus tų palatų laisvų. Dabar daug kas gimdo Santariškėse, tai Antakalnyje jau nėra tokio konvejerio.
Aš tai vežiausi ir palučių (soskės ne) ir visa kita ko reikia kūdikiui. Gal jei neturėtumėte tai ir duotų tų palučių ligonnė.
Mes tai atvažiavom su lagaminais ir nemačiau tame problemos kas ką pagalvos
Man irgi buvo planinis, bet iš anksto nerezervavo, sako ir taip bus tų palatų laisvų. Dabar daug kas gimdo Santariškėse, tai Antakalnyje jau nėra tokio konvejerio.
O idomu ileistu taip atvaziuot apsiziuret? Nes as tose ju paskaitelese buvau pries 2.5m, tai kazi ar litanija lb pasikeite, tad 2 val ant medinio suolo tupet maziausiai noreciau, bet kaip kas ir kur tai visai pamatyt noreciau, nes tada taip ir nebenuejau