Laba diena,
gimdžiau AK 01.20. Viskas tiesiog buvo puiku, nieko nepasikeitė nuo to laiko, kai gimdžiau prieš 2 metus: mandagus, paslaugus ir draugiškas personalas (gaudavau visą info, net daugiau), tvarkingos palatos, neblogas maistas (visus įrankius duoda ).
Buvo planinis CP, atskirai su nieko nesitariau, papildomai nemokėjau (kaip ir pirmą kartą), o personalo darbas nuo to nei kiek neprastesnis.
Žodžiu, viskas
Didelis AČIŪ darbuotojams
Trečią gimdysiu ten pat
Sveikos, gimdžiau AK 01.17. Likau sužavėta personalo darbu. Gimdymas nebuvo lengvas, per jį pasikeitė pamainos, bet visi - nuo sesučių, akušerių, slaugučių ar gydytojų buvo malonūs ir dalykiški. Su nieko nesitariau ir nieko iš anksto nemokėjau.
Tik geriausi atsiliepimai!.
Beje gimdymą priėmė gydytoja Viktorija Navickienė. Šilčiausi linkėjimai ir padėka jai:)
Tik geriausi atsiliepimai!.
Beje gimdymą priėmė gydytoja Viktorija Navickienė. Šilčiausi linkėjimai ir padėka jai:)
QUOTE(Giedre26 @ 2014 01 27, 14:04)
Ji kursus veda kartu su kita gydytoja Man iš pažiūros irgi visai patiko.
Mano dukryte gime AK. Kas liecia gydytojus,tai mes likom labai patenkinti. Pries gimdyma savaite teko guleti su gresianciu. Irgi galiu pasakyti,kad viskas buvo gerai. Gal ne visos gydytojos kasdien nuotaikoj budavo,bet is esmes priziureta ir apziureta buvau.
Labiausiai nepatiko viena sesute,kuri priziuri kudikius po lempom,is karto atveztus po gimdymo. Va ten zmogus matosi,kad ne tik,kad nekencia savo darbo,bet ir visiskai nemoka elgtis su vaikiukais. Labai grubiai paima vaikeli ant ranku,dar grubiau ji padeda atgal, jeigu reikia pervystyt,tai geriau to nematyt...dantis sukandus ta daro. Is pasibaisejimo stovejau ir verkiau. Tuomet susiradau kita sesute ir priprasiau,kad tik ji priziuretu mano dukryte. Aciu Dievui taip ir buvo. Kiek sykiu buvau nuejusi tiek radau tik savo sesute prie vaiko. Nors ir pati istisai ten budavau.
Dar kas gerai,kad susimokejus gali viena buti palatoje. Mes su vyru savaite ir gyvenom
Labiausiai nepatiko viena sesute,kuri priziuri kudikius po lempom,is karto atveztus po gimdymo. Va ten zmogus matosi,kad ne tik,kad nekencia savo darbo,bet ir visiskai nemoka elgtis su vaikiukais. Labai grubiai paima vaikeli ant ranku,dar grubiau ji padeda atgal, jeigu reikia pervystyt,tai geriau to nematyt...dantis sukandus ta daro. Is pasibaisejimo stovejau ir verkiau. Tuomet susiradau kita sesute ir priprasiau,kad tik ji priziuretu mano dukryte. Aciu Dievui taip ir buvo. Kiek sykiu buvau nuejusi tiek radau tik savo sesute prie vaiko. Nors ir pati istisai ten budavau.
Dar kas gerai,kad susimokejus gali viena buti palatoje. Mes su vyru savaite ir gyvenom
Gal galit pasidalinti patirtimi, kas ten gimdet pastaruosius kelis menesius, ar naturaliai gimusi (sveika) vaika issinesa, ar paguldo mamai ant krutines/neatskiria nuo mamos?
QUOTE(kismet @ 2014 02 08, 17:51)
Gal galit pasidalinti patirtimi, kas ten gimdet pastaruosius kelis menesius, ar naturaliai gimusi (sveika) vaika issinesa, ar paguldo mamai ant krutines/neatskiria nuo mamos?
Man po CP dukrytę padėjo ant krūtinės, akušėrė prilaikė ją, išspaudė iš papo priešpienį, vienu žodžiu padėjo mažylei paragauti MP, nes mano rankos buvo pririštos. Po pusdienio atnešė į palatą ir paklausė ar norėčiau ją nakčiai pasilikti.
Po pirmo gimdymo taip nebuvo, dukrą tik parodė ir išnešė, atnešė tik po paros.
Tai manau, kad po natūralaus gimdymo tikrai liks vaikiukas su mama, jeigu viskas butų be komplikacijų.
QUOTE(OleRa @ 2014 01 16, 16:56)
gimdziau AK pries 4 menesius, mane buvo aplankes mano vyresnelis, gulejau privacioje palatoje.
Papildyta:
O, taip!Ir As prisijungiu! Nepalyginti su tuo, kas buvo pries 4 metus. Dabar viskas AK pasikeite, personalas superinis ir priimamajame ir gimdykloje. Sesutes bei daktarai saunus, demesingi. Likau labai patenkinta
Papildyta:
O, taip!Ir As prisijungiu! Nepalyginti su tuo, kas buvo pries 4 metus. Dabar viskas AK pasikeite, personalas superinis ir priimamajame ir gimdykloje. Sesutes bei daktarai saunus, demesingi. Likau labai patenkinta
O kiek privati palata AK kainuoja?
QUOTE(wi2tee @ 2014 02 11, 15:30)
O kiek privati palata AK kainuoja?
200 litu ir buni tiek dienu kiek reikia.
QUOTE(Vaka @ 2014 02 11, 16:50)
200 litu ir buni tiek dienu kiek reikia.
O vyras joje likti gali?
O kiek ten privaciu palatu?
Beje, o kaip ten db su irankias? puodeliais?
ar reikia gimdymui savo naktiniu?
ar reikia veztis vaikui paluciu? soske?
Nes jei nuspręsiu varyti į AK gimdyti, tai nlb kas privažinės iki manęs ir daiktų atveš, tai norėtųsi ir nepasirodyti, kad čia 'gyvent susiruošiau', bet ir kad ko svarbaus nepasiimčiau
QUOTE(wi2tee @ 2014 02 11, 17:37)
O vyras joje likti gali?
Nes jei nuspręsiu varyti į AK gimdyti, tai nlb kas privažinės iki manęs ir daiktų atveš, tai norėtųsi ir nepasirodyti, kad čia 'gyvent susiruošiau', bet ir kad ko svarbaus nepasiimčiau
Vyras tikrai gali likti, nes ji dvivietė.
Ten nėra tokių kaip po atskirų privačių, visos palatos vienodos, dvivietės, tik jei yra laisvų leidžia susimokėti ir būti vieniems palatoje.
Kai aš gimdžiau prieš 7 mėn., tai įrankių nebuvo, bet supratau, kad labai pareikalavus duotų
Kadangi man buvo cezaris, tai per operaciją davė ligoninė, o po visko rengiausi savo naktiniais.
Aš tai vežiausi ir palučių (soskės ne) ir visa kita ko reikia kūdikiui. Gal jei neturėtumėte tai ir duotų tų palučių ligonnė.
Mes tai atvažiavom su lagaminais ir nemačiau tame problemos kas ką pagalvos
QUOTE(lietrasa @ 2014 02 11, 17:46)
Kadangi bus planinis cp, gal galima mokama palata butent tai dienai is anksto rezervuoti? Ir i operacine tikriausiai jie duoda sterilius naktinius ar reikia savo tureti?
Dekoju
Dekoju
Man irgi buvo planinis, bet iš anksto nerezervavo, sako ir taip bus tų palatų laisvų. Dabar daug kas gimdo Santariškėse, tai Antakalnyje jau nėra tokio konvejerio.