Mes pasauli isvydom 05.29 ir pataikem pas nuostabiausia Gyd. Samer Hamoudeh, kurio deka kad ir labai bloga situacija nevirto tragedija...Sis gydytojas puikiai ismano ka daro. Jo pradeta darba pereme Gyd. V.Motiejuniene abu gydytojai su savo komanda puikiai atliko CP (nes situacija staigiai pablogejo), todel esam jiems labai dekingi, kad nera visiskai jokiu blogu pasekmiu. Siaip antakalni buciau pasirinkus paskutinej vietoj del kalbu apie ten esanti auksini stafilokoka, bet dabar tikrai rekomenduoju visoms, nes tikrai taip nera. Viskas taip pat gerai kaip ir santariskese, tik be pompastikos.
neseniai pagimdziau trecia leliu AK (kaip ir du pirmuosius). Ispudziai - labai nusivyliau gimdymo skyrium, ko nebuvo pirmus du kartus gal tiesiog taip nesekmingai uztaikiau, bet nemalonus prisiminimai liko, lyginant su pirmais dviem gimdymais. Nepasakyciau, kad AK neturi darbo, gimdymo pab. buvau palikta likimo valiai iki paskutines minutes, kol prasidejo problemos, nes visos gyd. ir akuseres buvo uzsiemusios prie kitos gimdyves. Negavau ir nuskausminimo, kurio prasiau, nes gyd. buvo uzsiemusi ir akuserei nepavyko paklausti, ar galima man ji duoti Is dalies jutau toki poziuri - trecias vaikas, ner cia ko su ja terliotis, pagimdys ir taip. O visgi nebuvo viskas taip grazu. Gaila, nezinau pavardes tos gyd., kuri prieme gimdyma - nors ja temaciau kokiu 20 min., nenoreciau daugiau sutikti
Pogimdymine prieziura, priesingai, mano akyse pakilo. Nebuvo sokinejimo aplink, ko as ir nereikalauju, bet bent jau nebuvo duru trankymo ir seseliu "pamokymu" plauti vaikams po kranu galva, su kuo susiduriau pries keliolika metu su pirmagimiu (cia rimtai) palatos kaimyne po CP, kurios bukle reikalavo prieziuros, tikrai lb gerai rupinosi.
Reziume - jei tektu dar karta gimdyti, gerai pagalvociau, ar rinktis AK...
Pogimdymine prieziura, priesingai, mano akyse pakilo. Nebuvo sokinejimo aplink, ko as ir nereikalauju, bet bent jau nebuvo duru trankymo ir seseliu "pamokymu" plauti vaikams po kranu galva, su kuo susiduriau pries keliolika metu su pirmagimiu (cia rimtai) palatos kaimyne po CP, kurios bukle reikalavo prieziuros, tikrai lb gerai rupinosi.
Reziume - jei tektu dar karta gimdyti, gerai pagalvociau, ar rinktis AK...
Sveikos
Gal kuri zinote ar po CP leliukui leidziama likti su teciu ar ji isveza i naujagymiu skyriu iki kol mama atsigauna?
Gal kuri zinote ar po CP leliukui leidziama likti su teciu ar ji isveza i naujagymiu skyriu iki kol mama atsigauna?
QUOTE(Jorinte @ 2013 07 13, 17:30)
Sveikos
Bent jau prieš 2 metus buvo taip, kad kol CP atliekamas - tai tėtis laukė palatoje. Po CP mama vežama į pooperacinę palatą / reanimaciją 2 val stebėjimui. Po 2 val parveža mamą į palatą ir lelių tėtis jau tada gali vežti į palatą su visam, jei privati palata.
Prieš trejus metus buvo taip, kad kūdikį išvežė į naujagimių skyrių (buvo vėlus vakaras), bet tėvelis galėjo ten su juo būti, turim nuostabių nufilmuotų momentų, kaip jis ten sūnelį kalbina Aš turbūt taip visąlaik jam ir pavydėsiu to pirmojo pokalbio
Labai smagu ir baltai pavydu skaityt, kad AK dabar dirba Hamoudeh. Mane jis prižiūrėjo nėštumo metu, bet operaciją darė Daunoravičius. Aišku, D - meistrų meistras ir t.t., bet gera nuotaika irgi svarbu
Labai smagu ir baltai pavydu skaityt, kad AK dabar dirba Hamoudeh. Mane jis prižiūrėjo nėštumo metu, bet operaciją darė Daunoravičius. Aišku, D - meistrų meistras ir t.t., bet gera nuotaika irgi svarbu
QUOTE(Freude @ 2013 06 10, 10:15)
Gimdziau pries savaite, atsiliepimai patys geriausi ir puikiausi nuosirdziai padeka II gimdymo priemimo skyriui super viskas nepalyginsi kas buvo pries trejus metus tikrai rekomenduoju visoms su nieko nesitariau ir niekam nedaviau gavau mokama palata ir puiku aptarnavima
aš gimdžiau tą dieną kaip ir tu 17.30 manirgi viskas labai patiko
Ką tik gimdziau AK, nieko negalėčiau norėt daugiau. Sąlygos nepalyginti geresnes nei buvo pries 5 metus- gimdyklos modernios, komanda buvo profesionalai, pogimdyvine palata gera - dušas tualetas šalia. Yra aukšte kavos automatas bei skyriuose maisto šildymo patalpa su mikrobange ir arbatinuku tik ir vėl - prašo kad turėtume savo įrankius ir puodelius ir palatose nėra muilo ir tualetinio popieriaus.
Ypač man patinka leliuku lovytes smagu su visa lovyte važiuoti jei reikia i naujagimių skyriu... Ar siaip jei ką ant gastrolių patraukia
Ypač man patinka leliuku lovytes smagu su visa lovyte važiuoti jei reikia i naujagimių skyriu... Ar siaip jei ką ant gastrolių patraukia
Sakykit kaip palatos antakalnį ar dar tėra likusiu tu baisiu senu, neremontuotu? Ar dabar jau visi skyriai sutvarkyti naujai?
QUOTE(U_gutė @ 2013 09 13, 15:37)
Sakykit kaip palatos antakalnį ar dar tėra likusiu tu baisiu senu, neremontuotu? Ar dabar jau visi skyriai sutvarkyti naujai?
Gimdžiau prieš 1,5 metų, jau tada buvo visos palatos sutvarkytos
QUOTE(U_gutė @ 2013 09 13, 14:37)
visos palatos po remonto, su dušu ir tualetu kiekvienoj
QUOTE(Goldė @ 2013 07 15, 18:49)
Bent jau prieš 2 metus buvo taip, kad kol CP atliekamas - tai tėtis laukė palatoje. Po CP mama vežama į pooperacinę palatą / reanimaciją 2 val stebėjimui. Po 2 val parveža mamą į palatą ir lelių tėtis jau tada gali vežti į palatą su visam, jei privati palata.
QUOTE(Suomi @ 2013 08 24, 18:36)
man Daunoravičius puikiai padarė CP. Lengviausiai atsigavau kaip tik po būtent jo darytos trečios operacijos (taip taip, turėjau jų visas tris)
QUOTE(Gris @ 2013 09 13, 14:51)
visos palatos po remonto, su dušu ir tualetu kiekvienoj
kadangi pati negimdžiau, tai man aktualiausia - pogimdyvinė priežiūra, o ji buvo superinė, viena akušerė šaunesnė už kitą akivaizdu, kad sumažėjus srautams jos turi daugiau laiko ir leidžia jį ne kavutės gėrimui, o skiria pacientėms ir jų mažyliams
O kiek AK kainuoja mokama palata?