QUOTE(Avietina @ 2013 03 20, 16:45)
As kelios dienos kai grizau is AK. 2as gimdymo skyrius geras, akuseres superines.Lopsiukai vaiku naujuteliai,jei kam tai svarbu. Gimdymo sk. Personalui tikrai galiu rasyt 10 balu - kopaprasysi,ta gausi, darbo turi daug, bet stengiasi padet kiek gali. BET jei kam rupi zindymas ir taip nutiktu, kad butu CP ar pan. -venkit AK kaip velnias kryziaus. Manau naujagimiu reanimacijos gydytojai ir kitas aukstesnis personalas kvalifikuotas, bet zemesnis - tragedija. Elgiasi su vaikais kaip su ju nuosavybe. Koleges vaika ismaude,tuo paciu ir misinuku pamaitino. As prasiau tik neduot buteliuko nakti po mano operacijos - aisku dave, is karto vaikas blogai ziojasi, o as piena rankom traukiu, kol nugrauzti speneliai sugis ir meldziuos,kad vaikas kruti imtu.
Vis laikas nuo laiko paskaitau, jog išneša ką tik gimusius vaikiukus
Ar galiu prašyt/reikalaut, kad niekur to vaiko neišneštų Nes ir su pirma ir su antru puikiai susitvarkiau ir niekur vaikai nebuvo išnešami. Nemanau, kad ir dabar man reiktų poilsio...Kur kas ramiau ir geriau jausiuos, jeigu visad mano siurprizas būtų šalia manęs