Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(AlKi @ 2013 03 18, 14:29)
Ačiū už atsakymą.

Na, manau ne visos akušerės grubokos...O dėl palatos, na tikiuosi, kai atvyksiu gimdyt, bus blush2.gif Nieko prieš ir su kaimyne gulėt, bet kadangi man tai bus ne pirmas ir ne antras vaikutis, o sesė ir brolis tikrai norės mus aplankyti (plius vyras), tai dėl kaimynės ramybės vistik norėčiau viena būt palatoj.

O akušerė...Pagimdysiu ir greičiausiai jos nebematysiu, o tiek kiek reikia jau pakentėsiu mirksiukas.gif

Man aktualiau, kad tos nelaimingos Santariškės pradėtų greičiau savo veiklą bent 50 procentų, tuomet ir srautas į AK apmažėtų unsure.gif

Siaip vaikams neleidzia lankyti ..
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 03 18, 22:18)

Aš irgi tą pati norėjau parašyti... Juk ligoninėje telaiko 2 paras...
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 03 18, 22:18)

Guledama patologijos skyriuj maciau tarp lankytoju vaiku, faktas.
As dar turiu klausima-ar galima nuvaziavus gimdyt (nesitarus) pasirinkti is budinciu gydytoja, kuris priims gimdyma, ar jau ten kaip jie patys pasiskirsto?
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 03 18, 20:18)

QUOTE(Madein @ 2013 03 18, 21:04)
Aš irgi tą pati norėjau parašyti... Juk ligoninėje telaiko 2 paras...

Jūs čia rimtai?? doh.gif

Esu trečiakartė, prieš tai gimdžiau ne Vilniaus GN, bet nei Utenoje, nei Kaune dėl vaikų lankymo problemų nebuvo...O ir abu kartus dėl savo pačios sveikatos praleidau po penkias dienas doh.gif

Ką gi, jeigu tikrai taip, manau tai vėl koreguos mano planus...
Atsakyti
QUOTE(AlKi @ 2013 03 19, 05:55)
Jūs čia rimtai?? doh.gif

Esu trečiakartė, prieš tai gimdžiau ne Vilniaus GN, bet nei Utenoje, nei Kaune dėl vaikų lankymo problemų nebuvo...O ir abu kartus dėl savo pačios sveikatos praleidau po penkias dienas doh.gif

Ką gi, jeigu tikrai taip, manau tai vėl koreguos mano planus...

Na ten ant duru parasyta, kad vaiku neileidzia..
Praleidau savaite pogimdyviniam, nei vieno vaiko tikrai nemaciau..
Atsakyti
Visas tris dienas vyras mane lankė su dukra, niekas nieko nesakė g.gif Buvo ir daugiau lankytojų su vaikais, nes iš koridoriaus girdėjosi vaikų balsai.
Atsakyti
gimus broliukui mus irgi aplanke vyresnioji sese (2.6 m). jokiu problemu nebuvo. niekas neisvijo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2013 03 19, 11:03)
gimus broliukui mus irgi aplanke vyresnioji sese (2.6 m). jokiu problemu nebuvo. niekas neisvijo schmoll.gif

Kai gimdziau pas amne buvo ir mano vyresnysisi 2,5 m. atejes ir sesers vaikai, niekas nieko nesako. Nors kad tokia tvarka yra, lyg kazka girdejusi.
Atsakyti
Na, manes nelanke, tai parasiau tik ka zinau ir kas parasyta pacioj AK biggrin.gif beto sakau, per savaite nei vieno vaiko nemaciau. (2am skyriui) biggrin.gif gal sutapo taip.
Aj nu parasyta, kad 20.30 durys lankytojams uzdaromos...taciau vyras ir iki 22 sedejo, ir nieko:) ( cia priesgimdyviniam)
Atsakyti
Ačiū, merginos, nuraminot....Tiesiog, tai dar viena priežastis, prašyti ir melstis, kad būtų, mokamos palatos blush2.gif
Tikrai nesinori rūpesčių niekam pridaryt bereikalingų. Nesakau, kad tūnos pas mane ištisai, bet manau smalsu ir jiems bent akies krašteliu žvilgtelt į brolį ar sesę ir kaip mama laikosi blush2.gif
Be to, jie pas mane vyresni, tai tikiu, kad vyras tinkamai juos dezinfikuos prieš atvesdamas g.gif
Atsakyti
Paskaitinejau Jusu zinutes ir nusprendziau parasyti,tai ka as zinau: Antakalnio klinikose lieka visi naujagimiu skyriuje dirbe gydytojai (zinoma, su savo patirtimi), kas dirbs santariskese nzn..juk labai svarbu,kad jei prireiktu,kad butu suteikta pati geriausia pagalba..Buvau ir priemimo skyriuje, bent ant manes tikrai niekas nepyko ir nereke, visi buvo labai malonus, daug aiskino..bet gal cia nuo pacio zmogaus priklauso?wink.gif bent dbr planuoju vaziuoti tenai:)
Atsakyti
As kelios dienos kai grizau is AK. 2as gimdymo skyrius geras, akuseres superines.Lopsiukai vaiku naujuteliai,jei kam tai svarbu. Gimdymo sk. Personalui tikrai galiu rasyt 10 balu - kopaprasysi,ta gausi, darbo turi daug, bet stengiasi padet kiek gali. BET jei kam rupi zindymas ir taip nutiktu, kad butu CP ar pan. -venkit AK kaip velnias kryziaus. Manau naujagimiu reanimacijos gydytojai ir kitas aukstesnis personalas kvalifikuotas, bet zemesnis - tragedija. Elgiasi su vaikais kaip su ju nuosavybe. Koleges vaika ismaude,tuo paciu ir misinuku pamaitino. As prasiau tik neduot buteliuko nakti po mano operacijos - aisku dave, is karto vaikas blogai ziojasi, o as piena rankom traukiu, kol nugrauzti speneliai sugis ir meldziuos,kad vaikas kruti imtu.
Atsakyti