Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(Medeinna @ 2013 03 13, 14:14)
Kad gautumete mokama palata, reikia is karto sakyti,kai atvaziuojate gimdyti,  kad norite tokios. "Uzrezervuoti" is anksto. Bet toji palata zymiai prastesne uz VGN, kiek zinau. Gal dabar kas pasikeite. nes net virduliuko nebuvo, o gerti silto labai norisi. Maistas geras, kasdien pieniskos sriubos smile.gif

Jo, sita zinau, ne pirmas kartas man AK bus biggrin.gif

Kas del aplinkos, tai neesme, juk ne sanatorija renkames 4u.gif Beje is foto ziurint tas pats patologiniam. Nu svarbiausia, kad silta, vejas pro langus nesvilpia, svaru ir tetis salia, ko daugiau reikia ax.gif Pries 3 metus teko ir 3-se ir netrumpai paguleti senose neremontuotose palatose, kai dar nei WC nei duso nebuvo (tik koridoriuje bedras) ir tai isgyvenom biggrin.gif
Atsakyti
2012m virdulio nebuvo, buvo saldytuvas, spinta, 2 lovos ir dvi spinteles. Prie wc kambario koridoriuke kraukle. Vietos daug! Man labai patiko!
Atsakyti
Gal kas zino sios akuseres varda-pavarde http://www.vmkl.lt/i.....rtybes 14.jpg ? Gimdziau prie jos pirma vaikuti, labai nuostabi, silta, profesionali akusere thumbup.gif Geda, kad neisidemejau vardo blush2.gif
Dirbo vienoje komandoje su V.Stasiunaitiene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 14 kovo 2013 - 16:32
Gimdžiau Ak kovo 9 d., labai džiaugiuosi, kad ten nusprendžiau važiuoti, su niekuo nesitariau, papuoliau į 2 skyrių. Niekas neskatino, leido vaikščioti, lįsti po dušu, ant kamuolio sėdėti iki pat beveik stangų, tik kartas nuo karto paguldydavo tonusiukų matuoti. Po gimdymo priežiūra buvo taip pat superinė, ką paklausi, viską atsako, ateina patikrinti kasdien ginekologė, vaikų gydytoja su visa svita smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

merginos, turiu klausimuką...Noriu gimdyti 2-ame gimdymo sk., tai ar priimamajam pati turiu pasisakyti, kad ten noriu ar kaip???
Realiai, planuoju su ten dirbančia akušere tartis, bet nesinori paskui jai rūpesčių pridaryt, jeigu mane priimamajam nukreips į pirmąjį sk.

Ir kur, kada, ir kam turiu pasakyt, jog noriu mokamos palatos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlKi: 17 kovo 2013 - 10:53
QUOTE(AlKi @ 2013 03 17, 10:52)
Sveikos,

merginos, turiu klausimuką...Noriu gimdyti 2-ame gimdymo sk., tai ar priimamajam pati turiu pasisakyti, kad ten noriu ar kaip???
Realiai, planuoju su ten dirbančia akušere tartis, bet nesinori paskui jai rūpesčių pridaryt, jeigu mane priimamajam nukreips į pirmąjį sk.

Ir kur, kada, ir kam turiu pasakyt, jog noriu mokamos palatos g.gif

Laba,
Taip, priimamajame, arba apziuru kabinete kai pildysi dokumentus pasakyk, bent manes klause kuriame skyriuje, ar man tai svarbu ? smile.gif Taip pat ten pat klausti ir del mokamos palatos..sis dalykas retenybe, abu kartus gimdziau AK, ir visos palatos buvo perpildytos! Tiesa su antru mane skatino, tai gavau priesgimdybine palata, kur galejau pailseti ir pries gimdyma susikaupti smile.gif Tiesa akuseres siek tiek grubokos, bet gal ne visos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2013 03 13, 15:41)
Kad nera tokiu palatu - butent mokamu  4u.gif Yra paprasta palata, tesiog neguldo kaimynes salia (jei yra galimybe, yra laisvu vietu). Bent jau 2011 tai buvo. palata su atskiru dusu ir wc, 2 lovos, kriaukle ir lovyte leliukui.
kokybe prasta. bet mazdaug vaizdas aiskus.
user posted image user posted image

doh.gif Na va, tašės, kurios stovėjo ant grindų, bagažinėje ir visur kitur dabar išdidžiai stovi ant lovos, kur gulsite pati ir savo leliuką guldysit doh.gif O paskui stebimes, iš kur stafilokokai ir kitas brudas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauragaiga @ 2013 03 17, 16:41)
Laba,
Taip, priimamajame, arba apziuru kabinete kai pildysi dokumentus pasakyk, bent manes klause kuriame skyriuje, ar man tai svarbu ?  smile.gif Taip pat ten pat klausti ir del mokamos palatos..sis dalykas retenybe, abu kartus gimdziau AK, ir visos palatos buvo perpildytos! Tiesa su antru mane skatino, tai gavau priesgimdybine palata, kur galejau pailseti ir pries gimdyma susikaupti smile.gif Tiesa akuseres siek tiek grubokos, bet gal ne visos..  4u.gif

Ačiū už atsakymą.

Na, manau ne visos akušerės grubokos...O dėl palatos, na tikiuosi, kai atvyksiu gimdyt, bus blush2.gif Nieko prieš ir su kaimyne gulėt, bet kadangi man tai bus ne pirmas ir ne antras vaikutis, o sesė ir brolis tikrai norės mus aplankyti (plius vyras), tai dėl kaimynės ramybės vistik norėčiau viena būt palatoj.

O akušerė...Pagimdysiu ir greičiausiai jos nebematysiu, o tiek kiek reikia jau pakentėsiu mirksiukas.gif

Man aktualiau, kad tos nelaimingos Santariškės pradėtų greičiau savo veiklą bent 50 procentų, tuomet ir srautas į AK apmažėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AlKi @ 2013 03 18, 13:29)
Man aktualiau, kad tos nelaimingos Santariškės pradėtų greičiau savo veiklą bent 50 procentų, tuomet ir srautas į AK apmažėtų unsure.gif

o kodėl santariškės nelaimingos g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 03 18, 15:18)
o kodėl santariškės nelaimingos  g.gif mastau.gif

Speju todel, kad is centro jau issikrauste, o naujose patalpose dar nespejo isivaziuot, todel per kraustymosi laikotarpi visos gimdo antakalny arba VGN ir taip sudaro apgulti.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 03 18, 17:53)
Speju todel, kad is centro jau issikrauste, o naujose patalpose dar nespejo isivaziuot, todel per kraustymosi laikotarpi visos gimdo antakalny arba VGN ir taip sudaro apgulti.

o kodel atrodo, kad nespejo isivaziuoti mastau.gif
gydytoju nemazai, gimdymui kaip suprantu iranga yra, kaip ir visa kita. tai nebent logistika kokia stingtu, bet nelabai tikiu, nes didele ligonine, tai mokes susitvarkyt rolleyes.gif
anksciau RK manau, tikrai mazesni srauta iprastu rezimu priimdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 03 18, 16:12)
o kodel atrodo, kad nespejo isivaziuoti mastau.gif
gydytoju nemazai, gimdymui kaip suprantu iranga yra, kaip ir visa kita. tai nebent logistika kokia stingtu, bet nelabai tikiu, nes didele ligonine, tai mokes susitvarkyt  rolleyes.gif
anksciau RK manau, tikrai mazesni srauta iprastu rezimu priimdavo  ax.gif

Kol kas neįsivažiavo....Chaosas ten. O viena - dvi gimdyvės per parą, tai kaip tokiom Santariškėm, čia kruopos doh.gif
Plius, sakė, operacinės tai dar neparuoštos doh.gif

Tad tikiuosi, kad iki balandžio vidurio Santariškės realiai priims dvenklius skaičius gimdyvių ir komplikuoti pereis ten cool.gif
O šiaip, viskas ok su Santariškėmis, senai reikėjo tokio centro būtent Sanatariškėse ir džiaugiuosi, kad jie atsidarė.
Atsakyti