Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(Pipirine @ 2013 03 04, 10:55)
Jeigu Jus ne Ji, kodel norite suprasti?  doh.gif
Cia kiekvieno asmeninis reikalas kur gimdyti, man rodos.
Kas domisi, ne karta yra girdejes, kad medikai Kaune yra aukstesnio lygio...

Aciu, Pipirine smile.gif 4u.gif
Jau rasiau - man rekomenduojama tik 3 lygio ligonine. Kodel? Nes 1 gimdymo metu vos nemiriau. Vgn butu neisgelbeje, nes neturi reanimacijos. Aciudie buvau AK. Ir dabar vaziuociau i AK, jei ne tas nelaimingas persikraustymas tada, kai labiausiai reikia stabilumo.
Tokioj situacijoj Kaunas visai negasdina, tiesa? smile.gif Be to vyrui nuo vaiko gimimo priklauso 1 men atostogu ir jis puikiausiai gali apsistot Kaune, o ne vazinet kasdien.
Ne del sienu grozio sprendimas priklauso, o nuo profesionalumo, kurio man reikia.
Ir taip - kiekvienas renkasi kas jam geriausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2013 03 04, 12:34)
Aciu, Pipirine smile.gif  4u.gif
Jau rasiau - man rekomenduojama tik 3 lygio ligonine. Kodel? Nes 1 gimdymo metu vos nemiriau. Vgn butu neisgelbeje, nes neturi reanimacijos. Aciudie buvau AK. Ir dabar vaziuociau i AK, jei ne tas nelaimingas persikraustymas tada, kai labiausiai reikia stabilumo.
Tokioj situacijoj Kaunas visai negasdina, tiesa? smile.gif Be to vyrui nuo vaiko gimimo priklauso 1 men atostogu ir jis puikiausiai gali apsistot Kaune, o ne vazinet kasdien.
Ne del sienu grozio sprendimas priklauso, o nuo profesionalumo, kurio man reikia.

Bet as galvoju, jeigu jums reikia reanimacijos (man irgi ramiau, kai zinau, kad jei ka, yra visa iranga ir pan), tai gal is antakalnio taip greit jos niekas nepanaikins. As kazkodel labiau linkstu i antakalni (nors parsivezem auksini stafilokoka is ten), nes jei vaikui kazkas labai blogai, tai is VGN jie iskart veza i santariskes (o mama po gimdymo dar lieka VGN, jei neatsigavus), o antakalny tokiu atveju jie turi salygas sunkios bukles vaika palaikyt pas save, nes transportavimas irgi kenkia.
Dar mastau, jeigu jau ir bus visi sekmingai persikele i santariskes, kol jie ten isivaziuos, kol susidirbs personalas, tai dar laiko turi praeit.
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2013 03 04, 13:34)
Aciu, Pipirine smile.gif  4u.gif

Tai AK 3 lygis gi..bent kolkas.
Ir reanimacija lieka..ir naujagimiu skyrius toks pat lieka. Teisingai choriste parase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revla: 04 kovo 2013 - 15:08
Kas neseniai gimde AK, priminkit prsasau, ar kudikui i gimdykla vis dar tik kojinyciu ir sauskelniu reik ar tvarka paskutiniu metu pasikeite ir reikia kazko daugiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2013 03 05, 12:16)
Kas neseniai gimde AK, priminkit prsasau, ar kudikui i gimdykla vis dar tik kojinyciu ir sauskelniu reik ar tvarka paskutiniu metu pasikeite ir reikia kazko daugiau?  4u.gif

nieko daugiau nereikia 4u.gif
Atsakyti
Gal kas domėjotes konkreciomis gyd. Pavardėmis AK, kurie palaikytų natūralu gimdyma, ne forsuotu VV nuleidimais, skatinimais, leistų , kiek tai imanoma, pačiai gimdyti nesikisant, saremiauti judan. Nekalbu apie gimdymo pozos pasirinkimą, nes čia jau utopija !

Tiesiog , rupi, ar yra nors keli gydytojai, kurie nesikistu prie saremiu ir gimdymo veiklos del savo patogumo, skubintu įvykius ? Ir kokios konkrečiai tokiu gyd. Pavardes ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muji: 05 kovo 2013 - 12:32
QUOTE(Gris @ 2013 03 05, 12:27)
nieko daugiau nereikia  4u.gif

Aisku, dekui 4u.gif Vadinasi atmintis mano dar nepaveda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 03 05, 13:32)
Gal kas domėjotes konkreciomis gyd. Pavardėmis AK, kurie palaikytų natūralu gimdyma, ne forsuotu VV nuleidimais, skatinimais, leistų , kiek tai imanoma, pačiai gimdyti nesikisant, saremiauti judan. Nekalbu apie gimdymo pozos pasirinkimą, nes čia jau utopija !

Tiesiog , rupi, ar yra nors keli gydytojai, kurie nesikistu prie saremiu ir gimdymo veiklos del savo patogumo, skubintu įvykius ? Ir kokios konkrečiai tokiu gyd. Pavardes ?

Nas as gimdziau pas Egidiju Jakiuna, visas procesas paliko labai gerus prisiminimus, nors zinoma ir skaudejo, bet gydytojas buvo tiesiog nuostabus. Pirmiausia, beveik didziaja dali laiko leido vaikscioti po gimdykla ir veikti, ka noriu. Pagulde tik pries pat pabaiga, negrudo jokiu nuskausminamuju. Tik kai jau buvo labai sunku, pasiule, jei noriu, keliu minuciu atokvepio, man sutikus dave tokiu vaistuku, kur tik 5 kazkur minutem palengveja, na kazkas ale tabletyte nuo skausmo, bet is tikro buvo gerai tie vaistukai, nes pora kartu dave pailseti, kad ir 5 minutem, bet kai jau matai zvaigzdes nuo skausmo, tai truputis poilsio virsta geriu. O per galutini etapa jis man irgi labai patiko, nes realiai sugebejo man beveik komos busenos isaiskinti, kaip reikia stumti ir ka as dariau ne taip. Zodziu, nuosirdziai esu jam dekinga, o dabar, laukdamasi antro leliuko, irgi galvoju apie ji, jei tik pavyks.
Atsakyti
QUOTE(baciliuke @ 2013 03 05, 15:28)
Nas as gimdziau pas Egidiju Jakiuna, visas procesas paliko labai gerus prisiminimus, nors zinoma ir skaudejo, bet gydytojas buvo tiesiog nuostabus. Pirmiausia, beveik didziaja dali laiko leido vaikscioti po gimdykla ir veikti, ka noriu. Pagulde tik pries pat pabaiga, negrudo jokiu nuskausminamuju. Tik kai jau buvo labai sunku,  pasiule, jei noriu, keliu minuciu atokvepio, man sutikus dave tokiu vaistuku, kur tik 5 kazkur minutem palengveja, na kazkas ale tabletyte nuo skausmo, bet is tikro buvo gerai tie vaistukai, nes pora kartu dave pailseti, kad ir 5 minutem, bet kai jau matai zvaigzdes nuo skausmo, tai truputis poilsio virsta geriu. O per galutini etapa jis man irgi labai patiko, nes realiai sugebejo man beveik komos busenos isaiskinti, kaip reikia stumti ir ka  as dariau ne taip. Zodziu, nuosirdziai esu jam dekinga, o dabar, laukdamasi antro leliuko, irgi galvoju apie ji, jei tik pavyks.

Ar taretes su juo asmeniskai , ar tiesiog pamaina jo papuolė ?

Gal kas turit teisinga informacija, kur važiuoti su prieslaikiniu gimdymu iki 37 sav.nšiuo metu iki kovo 18 d.??
AK 3 lygio nebeliko, o santariskes jo dar nėra . Tai kur tektų važiuoti , jeigu kas ?
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 03 07, 18:14)
Gal kas turit teisinga informacija, kur važiuoti su prieslaikiniu gimdymu iki 37 sav.nšiuo metu iki kovo 18 d.??
AK 3 lygio nebeliko, o santariskes jo dar nėra . Tai kur tektų važiuoti , jeigu kas ?

Netiesa, AK kol kas yra 3 lygio ligonine 4u.gif
Stai istrauka is ju psl. informacija atnaujinta vasario 28 diena "Skyriuje teikiama aukščiausio, trečiojo lygio, akušerinė-ginekologinė pagalba".

Beje nezinau ar teisybe, lyg ir VGN jau nuo 35 savaiciu priima, bet sita info pletuku lygio ax.gif
Atsakyti
Nerimaujančioms apie permainas nusiraminimui siūlau paskaityti naują straipsnį šios ligoninės internetiniame puslapyje www.vmul.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zemyna123 @ 2013 03 08, 11:05)
Nerimaujančioms apie permainas nusiraminimui siūlau paskaityti naują straipsnį šios ligoninės internetiniame puslapyje www.vmul.lt  thumbup.gif

Aciu už nuoroda, bet tokie pasisakymai priestarauja vienas kitam, kaip „Nuo šio pavasario niekas nesikeičia. Kaip Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje dirbo gimdymo ir naujagimių skyriai, taip ir dirba..

Ir

"Tokią situaciją išgyvename ir dabar. Į naują korpusą Santariškėse išsikėlė Perinatologijos centras, kurio paskirtis – teikti aukščiausio lygio akušerijos ir ginekologijos paslaugas, ir Akušerijos ir ginekologijos katedra, kartu išėjo ir keletas mūsų darbuotojų."

Tai kaip nesikeičia ????!! g.gif
Atsakyti