Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(Megi Simpson @ 2013 03 01, 16:49)
As vien del WC ir duso palatuose rinkciausi AK, nes pasisekti labiau ar maziau visur gali pasitaikyti  blush2.gif

o kaip del mokamos palatos ?AK sunku gauti?
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 03 01, 15:48)
tai butent apie mazyli ir galvoju, jei mano savijauta bus gera, manau ir pagimdyt bus lengviau, o jei gulet ar sedeti visa diena, tai nieko gero......kepsniu man tikrai nereikia, bet vandens reikia......as ir taip daznai prakaituoju, o ten dar tokie pergyvenimai, todel man tikrai reikia vandens.... unsure.gif o del tuscio skrandzio sutinku)
As nesiruosiu krosus begti, bet noreciau judet: palatoj kokius nors pratimus padaryt(patare kinezeterapijos trenere), i koridoriu iseiti nors trumpam.........aisku nzn kaip viskas bus, bent kol kas taip isivaizduoju normalu gimdyma.....
Papildyta:

o gal pazistat AK gydytojus, ar daug geru isejo? blush2.gif

Del kokiu priežasčių jus nenorit i VGN ? Kaip apibudinat savo gimdymo norus ir priežiūra, ai jums tik ten ir gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 03 01, 14:25)
Galvokit apie savo vaika, o ne apie save... doh.gif as tai norejau, kad tik greiciau gimtu mano mergyte, kokie dar kepsniai ir vanduo...man pasake ir vakare, pries gimdyma nepersivalgyti...tai vakare 18 val. tik pavalgiau..pries nakti atsigeriau..ir viskas! As taip bijojau to gimdymo, tai darydavau viska, ka liepe mano nuostabusis gydytojas.
Jokio alkio nejauciau ir po gymdymo schmoll.gif  15val. Pagimdziau, valgyti atnese 19,30. Nieko tokio. Nors per paskaitas sake imesti banana ir sokolada, kad po gimdymo uzkasti..
Lengviau gimdyti, kai skrandis tuscias drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Tikrai ne visas mirksiukas.gif cia tik jeigu reikia lasalines skatinimui ar skysciams gauti. Vat atjungia kai i tualeta nori...nejau ruosiates ten krosus po palata begti biggrin.gif
Nors mane net i tualeta neleido...

O ar neteko girdėti, kad kuo gimdyvė aktyviau juda, tuo greičiau gimdymo veikla vyksta, greičiau vaikas įsistato ir pan.? Plius, niekas nepaneigs, kad gulint daug sunkiau sąrėmius kentėti. Geriau sukti klubus, kad ir ant galvos stovėti jei tik norisi, o ne kaip šuniukui apie lašinės stovą pririštai vaikščioti. Kas čia per inkvizicijos laikai doh.gif

O apie save galvočiau pirmoj vietoj (vaikas eina per mano isčias, o ne kieno nors kito).
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 03 01, 18:25)
Del kokiu priežasčių jus nenorit i VGN ? Kaip apibudinat savo gimdymo norus ir priežiūra, ai jums tik ten ir gimdyti.
na vis gi antakalnyje visa laika buvo 3 lygio ligonine, del to ir galvoju , kad gyd. patyre, ten vaziavo gimdyt ir is kitu miestu(butent su komplikuotais nestumais), tai turbut visokiu sitauciju mate........
bet del to ir klausiu, gal kas nors zino kokie gyd.jau isejo?gal ten ir nebeliko tu geriausiu unsure.gif ?
nzn kokia prieziura vgn pogimdyminiame skyriuje,bet patologiniame man nepatiko......nesakyciau, kad kazko blogo buvo, bet apskritai nieko nebuvo.......taip pat galeciu pagulet ir namie, ka as ir padariau......todel nzn ar prieziura geresne nei AK unsure.gif manau tas pats blush2.gif
bet galutinis sprendimas taip ir nepriimtas.....nzn ka daryt unsure.gif
Jeigu zinociau , kad AK ne visi geriausi gydytojai isejo, tai tikrai ten vaziuociau, nes kokie vgn net neisivaazduoju......be to jeigu jau skaiciuoti privalumus AK visos palatos su dusu. Siaip noriu mokama, bet neaisku ar gausiu, o taip nors i nemokamoj visi ptogumai bus salia....
Atsakyti
QUOTE(Vilytė @ 2013 03 01, 18:32)
O ar neteko girdėti, kad kuo gimdyvė aktyviau juda, tuo greičiau gimdymo veikla vyksta, greičiau vaikas įsistato ir pan.? Plius, niekas nepaneigs, kad gulint daug sunkiau sąrėmius kentėti. Geriau sukti klubus, kad ir ant galvos stovėti jei tik norisi, o ne kaip šuniukui apie lašinės stovą pririštai vaikščioti. Kas čia per inkvizicijos laikai doh.gif

O apie save galvočiau pirmoj vietoj (vaikas eina per mano isčias, o ne kieno nors kito).

Visiškai pritariu thumbup.gif
QUOTE(ta_is @ 2013 03 01, 20:12)
na vis gi antakalnyje visa laika buvo 3 lygio ligonine, del to ir galvoju , kad gyd. patyre, ten vaziavo gimdyt ir is kitu miestu(butent su komplikuotais nestumais), tai turbut visokiu sitauciju  mate........
bet del to ir klausiu, gal kas nors zino kokie gyd.jau isejo?gal ten ir nebeliko tu geriausiu unsure.gif ?
nzn kokia prieziura vgn pogimdyminiame skyriuje,bet patologiniame man nepatiko......nesakyciau, kad kazko blogo buvo, bet apskritai nieko nebuvo.......taip pat galeciu pagulet ir namie, ka as ir padariau......todel nzn ar prieziura geresne nei AK unsure.gif manau tas pats blush2.gif
bet galutinis sprendimas taip ir nepriimtas.....nzn ka daryt unsure.gif
Jeigu zinociau , kad AK ne visi geriausi gydytojai isejo, tai tikrai ten vaziuociau, nes kokie vgn net neisivaazduoju......be to jeigu jau skaiciuoti privalumus AK visos palatos su dusu. Siaip noriu mokama, bet neaisku ar gausiu, o taip nors i nemokamoj visi ptogumai bus salia....

Na AK patologiniam man patiko ( kiek tai gali patikti toje situacijoje ), bet priimamajame - visiškai ne schmoll.gif . Užteko priimamojo, ir apziuros tenai, kad nuspresti , jog nenorėčiau tn gimdyti. Neduok D butų prieslaikinis gimdymas- tada jau tektų pas juos gimdyt.
Nežinau , kaip VGN, bet vien del patogumo , kad AK turi dusus ir wc tikrai nesirinkciau. Puse palatu VGN mokamos ir turi patogumus. Tuo tarpu, ar įmanoma gauti mokama palata AK , abejoju- savo tinklapyje jie rašo, dabar tokios galimybes nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muji: 01 kovo 2013 - 22:07
QUOTE(muji @ 2013 03 01, 22:07)
Visiškai pritariu  thumbup.gif
Na AK patologiniam man patiko ( kiek tai gali patikti toje situacijoje ), bet priimamajame - visiškai ne  schmoll.gif . Užteko priimamojo, ir apziuros tenai, kad nuspresti , jog nenorėčiau tn gimdyti. Neduok D butų prieslaikinis gimdymas- tada jau tektų pas juos gimdyt.
Nežinau , kaip VGN, bet vien del patogumo , kad AK turi dusus ir wc tikrai nesirinkciau. Puse palatu VGN mokamos ir turi patogumus. Tuo tarpu, ar įmanoma gauti mokama palata AK , abejoju- savo tinklapyje jie rašo, dabar tokios galimybes nėra.

tai aisku ne del palatos, pasakiau , kad jeigu jau skaiciuoti pliusus ir minusus. O del palatu visur skirtingai buna....buna kad ir vgn visos uzimtos ir negausi mokamos.......ten kaip pasakojo per paskaitas, arba laisvai galima gauti, arba pilnas anslagas)))))nzn nuo ko cia priklauso))
o Kaip AK is tikruju nzn, nes irgi maciau , kad tinklapyj parasyta, , kad nera galimybes, bet po to buvau AK ekskursijoj, paklausiau, kodel taip parasyta, tai vyr. akusere sake, kad viska galima gauti, jei bus vietu.........nzn kur tiesa...... unsure.gif

Priimamajam AK man irgi nepatiko. Viena karta staigiai pablogejo sa vijauta(savaitgali), issigandau , na ir nuvaziavome i AK. Tai man ten atvirai ir pasake ko cia atvaziavai, vaziuok i paprasta ligonine, o cia tik del ginekologiniu problemu priimam..........is kur as galiu zinot ar cia susije su nestumu ar ne....na zodziu jokios kulturos ar uzuojautos. Bet cia gi tik priimamasis, jeigu gydytojai geri, tai ne taip ir svarbu....tik va nzn kokie jie ten unsure.gif
Atsakyti
Su pirmu nestuke.gif su gresianciu priimamajame irgi mane isgasdino doh.gif . Sako, vietu nera, neguldysim - cia tik atvaziavus ir pasasiskundus, kad teplioja svieziu krauju.
As sakau, kad nenoriu gultis, jei reikalo nera, jus paziurekit ar leliukui viskas gerai.
Sako, kad nepriklauso (sekmadienis buvo), konsultacija mokama, ir is vis i poliklinika reik vaziuot... nebent guldyt valymui blink.gif
Nu bet finale, kai pradejom kuistis po pinigines (aisku neturejom tu 50 ar 100 lt - kiek konsutlacija su echo kainuoja) ir nervintis, pagailejo, paziurejo, echo padare (is serijos - vaisius gyvas, ko norejot, varykti i poliklinika, kaip sakem doh.gif ).
Dabar uztat visuomet grynu 100 lt pasidejus turiu cool.gif

O moralas - zmogus zmogaus neuzjaucia verysad.gif . ypac, kai pirmas nestuke.gif , kai nezinai, kas yra persileidimas ir is vis ligoninej esi buves, tik kai pats gimei...
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 03 02, 08:46)

O moralas - zmogus zmogaus neuzjaucia  verysad.gif . ypac, kai pirmas  nestuke.gif , kai nezinai, kas yra persileidimas ir is vis ligoninej esi buves, tik kai pats gimei...

na taip AK taip ir yra. verysad.gif ....del VGN priimamojo nieko blogo negaliu pasakyt, ten personalas mandagesnis. Bent nesako, ko cia atvaziavot , vaziuokit kitur.... blink.gif Ir apie ta pacia mokama konsultacija galima skirtingai pranest.....esme ne tame , kad ji gali buti mokama, o tame kaip jie elgiasi schmoll.gif
Atsakyti
Oi, mamytes, tik neapsigaukit su tom mokamom konsultacijom doh.gif Jai turite nesciosios kortele, tai viskas priklauso NEMOKAMAI! Jai tokios dar neturit ir kazkas atsitiko, vistiek galite vaizuoti i priimamaji ir jie neturi teises reikalauti mokescio, nes PIRMAJA PAGALBA PRIVALO SUTEIKTI NEMOKAMAI ir guldo i ligonine 3 parom (na cia aisku jai kas rimto). Man paciai taip buvo, kad nenorejo priimti, issidirbinejo, kad 22val. vakare as turiu is kazkur siuntima gauti, bet prieme o kita diena patologiniam liepe siuntima kad vyras organziuotu, nes jiems tada kazkoks priedas prie atlyginimo skaiciuosi, o kai butinaja pagalba suteikia, ne, tai jie ten prigasdina doh.gif

O priimamajam ir prie manes kabinejosi, kad mazdaug ko cia atvaziavai nakti su kraujavimu kresuliais 12 savaiciu, kai nieko padaryti negalima, bet as jau tada su siokia tokia patirtim buvau, tai netilejau, tai prieme pagulde ir gyde kaip priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 03 02, 00:41)

Priimamajam AK man irgi nepatiko. Viena karta staigiai pablogejo sa vijauta(savaitgali), issigandau , na ir nuvaziavome i AK. Tai man ten atvirai ir pasake ko cia atvaziavai, vaziuok i paprasta ligonine, o cia tik del ginekologiniu problemu priimam..........is kur as galiu zinot ar cia susije su nestumu ar ne....na zodziu jokios kulturos ar uzuojautos. Bet cia gi tik priimamasis, jeigu gydytojai geri, tai  ne taip ir svarbu....tik va nzn kokie jie ten unsure.gif

Analogiška situacija doh.gif ko čia atvaziavai, vietų nėra , mes per naktį jūsų vaiko neisgelbesim, kas jus atsiuntė ir tt. nors as buvau su siuntimu guldymui. Ir taip kalbejo pats skyriaus vedėjas, labai giriamas gydytojas. Atsiprasau, bet pas tokį as gimdyt nenoreciau schmoll.gif
Turint nestuke.gif kortele jie privalo padeti ( nors as pralaukiau 1,5 val priimamajame ) niekas nesuteike apziureti. O jeigu atvaziuociau su saremiais kas 5 min juk patenki pirmiausia i ta pati priimamaji. Tai irgi 1,5 val laukti ?
Atsakyti
[quote=ta_is,2013 03 01, 17:46]
as noreciau santariskese, bet sako kad tik 18-19 priimines........as tikrai nesulauksiu, nes terminas nustatytas kovo 5, o nuo kovo 5 iki 19 2 savaites....:/ todel nzn kur((geriau nieko neskaityciau, nes ir apie vgn ir apie AK visokiu istoriju pasakoja ir nuomones visai priesingos.......... unsure.gif
[/quote ]
Jei iki mano termino neatsidarys Santariskes, as rinksiuos.. Kauno klinikas. Nors esu vilniete nuo iki. Vgn manes nepriims, o AK pastudijavau psl - visu geriausiu nebera. Liko is rimtesniu Daunoravicius ir Jakiunas. Tikiu, kad likes personalas neblogas. Bet man reikia 3 lygio ligonines...
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 03 02, 20:57)
Analogiška situacija  doh.gif  ko čia atvaziavai, vietų nėra , mes per naktį jūsų vaiko neisgelbesim, kas jus atsiuntė ir tt.  nors as buvau su siuntimu guldymui. Ir taip kalbejo pats skyriaus vedėjas, labai giriamas gydytojas. Atsiprasau, bet pas tokį as gimdyt nenoreciau schmoll.gif
Turint  nestuke.gif  kortele jie privalo padeti ( nors as pralaukiau 1,5 val priimamajame ) niekas nesuteike apziureti. O jeigu atvaziuociau su saremiais kas 5 min juk patenki pirmiausia i ta pati priimamaji. Tai irgi 1,5 val laukti ?

oho, na tai cia jau tikras bardakas(((((((Siaip mane ta karta apziurejo iskart, bet su tokiais veidais, lygtai as be jokios priezasties ten atvaziavau, ir tiesiog neturiu ka daryt blink.gif As sakiau, kad tokie ir tokie simptomai, kad ryte buvo is tikruju bloga, jie ziuri i mne i sako bet dabar gi viskas gerai, sakau NE, tiesiog ne taip bloga , kaip is ryto......po to skaitau isvadas tame popieriuje , kuri parase "bla , bla, viskas gerai, SAVIJAUTA GERA blink.gif " jokios atsakomybes, jei net dokumente meluoja.....
bet su saremiais tikrai negali laikyt 1.5 val. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Avietina @ 2013 03 02, 23:25)

Jei iki mano termino neatsidarys Santariskes, as rinksiuos.. Kauno klinikas. Nors esu vilniete nuo iki. Vgn manes nepriims, o AK pastudijavau psl - visu geriausiu nebera. Liko is rimtesniu Daunoravicius ir Jakiunas. Tikiu, kad likes personalas neblogas. Bet man reikia 3 lygio  ligonines...

va tai naujiena, o tikrai gerai pazistat gydytojus blush2.gif ?nes jeigu tik pora geru liko, galima ir negalvoti apie AK, nes maza tikimybe, kad priimines kazkas i ju, be susitarimo.....
Tik nesupratau kodel vgn nepriims? blush2.gif
Atsakyti