QUOTE(muji @ 2013 03 02, 20:57)
Analogiška situacija
ko čia atvaziavai, vietų nėra , mes per naktį jūsų vaiko neisgelbesim, kas jus atsiuntė ir tt. nors as buvau su siuntimu guldymui. Ir taip kalbejo pats skyriaus vedėjas, labai giriamas gydytojas. Atsiprasau, bet pas tokį as gimdyt nenoreciau
Turint
kortele jie privalo padeti ( nors as pralaukiau 1,5 val priimamajame ) niekas nesuteike apziureti. O jeigu atvaziuociau su saremiais kas 5 min juk patenki pirmiausia i ta pati priimamaji. Tai irgi 1,5 val laukti ?
oho, na tai cia jau tikras bardakas(((((((Siaip mane ta karta apziurejo iskart, bet su tokiais veidais, lygtai as be jokios priezasties ten atvaziavau, ir tiesiog neturiu ka daryt
As sakiau, kad tokie ir tokie simptomai, kad ryte buvo is tikruju bloga, jie ziuri i mne i sako bet dabar gi viskas gerai, sakau NE, tiesiog ne taip bloga , kaip is ryto......po to skaitau isvadas tame popieriuje , kuri parase "bla , bla, viskas gerai, SAVIJAUTA GERA
" jokios atsakomybes, jei net dokumente meluoja.....
bet su saremiais tikrai negali laikyt 1.5 val.
Papildyta:
QUOTE(Avietina @ 2013 03 02, 23:25)
Jei iki mano termino neatsidarys Santariskes, as rinksiuos.. Kauno klinikas. Nors esu vilniete nuo iki. Vgn manes nepriims, o AK pastudijavau psl - visu geriausiu nebera. Liko is rimtesniu Daunoravicius ir Jakiunas. Tikiu, kad likes personalas neblogas. Bet man reikia 3 lygio ligonines...
va tai naujiena, o tikrai gerai pazistat gydytojus
?nes jeigu tik pora geru liko, galima ir negalvoti apie AK, nes maza tikimybe, kad priimines kazkas i ju, be susitarimo.....
Tik nesupratau kodel vgn nepriims?