Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(tura @ 2012 11 10, 18:58)
Gal kas turit nuomonę apie  YarnArt Jeans. AR tiktų suknelei nusinerti rudeniui-žiemai-pavasariui?
Ar nesitampo?
Tokią gražią spalvą užradau. tamsiai mėnyną, grynai džinso wub.gif


Nėrimui, gal storokas siūlas g.gif . Iš jų megztinuką mezgiau mažiui (dar ir didesniam gaminsiu), visai gerai nešiojamas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 13 lapkričio 2012 - 22:20
Gal kas zinote kur Kaune nusipirkti siulu nirvava, kazkada viena mamyte buvo ikelusi i skaru tema skara is sio siulo, be galo grazi ir plonyte plonyte.
Papildyta:
niu va radau ta grozi, reikia kaip sikt tokiu sulu ax.gif . Bazese ieskojau neradau, ir kai paklausiu kokiu ieskau, tai dauguma pardaveju net negirdejusios tokiu pavadinimu siulu. iskojau ir mituvos gatveje ir cia prie 25-turgaus nera schmoll.gif

QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 18:10)
Įsiterpsiu  blush2.gif Iš Nirvana viengubo siūlo mezgiau su 2,5 virbalais  4u.gif Suėjo beveik 2 kamuoliukai. Su 3 Nr. virbalais būčiau nesugraibiusi siūlo, jis kaip plaukas  doh.gif Jei dar kartą megsčiau iš šito siūlo, tai ko gero imčiau 2 Nr. virbalus  g.gif Žodžiu, reikia bandyti, kaip patogiau rankai, kokio efekto norisi  4u.gif
Štai kas gavosi  ax.gif JI plonytė plonytė, lengva lengva...
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijaaa: 14 lapkričio 2012 - 07:19
QUOTE(Elijaaa @ 2012 11 14, 08:27)
Gal kas zinote kur Kaune nusipirkti siulu nirvava, kazkada viena mamyte buvo ikelusi i skaru tema  skara is sio siulo, be galo grazi ir plonyte plonyte.

prieš metus ar daugiau VCUP'o pirmam aukšte pirkau, o Kaune bandyčiau Savanorių pr. pradžioj pasižiūrėt ( už stotelės link kalno) arba Vilniaus g.

Beje, BBB (100 proc merinos extra) dar plonesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 13, 19:58)
Tįsta?  blink.gif aš dbr kepurę vaikui mezgu, jaučiu skudurėlis bus  doh.gif



Aš irgi kepurę mezgiau, bet raštas tos kepurės - geros ir išvirščios ratu. Laisvai mezgu, tai gal megzdama kiek kontroliavau save, kad ne visai laisvai megzčiau, ir gaminau iš dvigubo siūlo. NENUSITAMPĖ VISAI. vaizdas

Iš viengubo mezgiau plaukų juostą ripsu, irgi viskas ok.
Atsakyti

Labas rytas. Noriu sužinoti , gal kas mezgėte iš Yarn Merino Garden 50% vilnos ir 50% akrilano , 100gr 280m ,tokie margiukai siūlai. Kaži ne nekandantys biggrin.gif , ir netįstantys g.gif ? Ir dar klausimas Kas per Midara Okilana siūlai ? čia ką jie lietuviški ? 50% vilna ir 50% akrilanas, bet tikriausiai sunkūs ir stori, nes 100 gr tik 230m ? Kas gal išbandę siuos siūlus ? Ačiū.
Atsakyti
Prasom uzsukti siulai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 11 14, 08:54)


Beje, BBB (100 proc merinos extra) dar plonesnė  4u.gif


cia sitie http://www.kasiulai....lna-p-5804.html
Atsakyti
Gal zinot, kiek siulu reiktu S dydzio tunikai su rankovem iki alkuniu siulai 100 gr 1500mt megziu masina is 2-ju siulu+siuvimo siulas?

Atsakyti
kas nere is siulu Amber, kaip jie elgias, tysta ar traukias po skalbimo g.gif
Atsakyti
KA MEZGA IS SITU?

http://www.siuvumezg.../alize-big-bang
Atsakyti
laba diena
kokius siulus rinktis pirštinių mezgimui?ačiū
Atsakyti
Sveikos.
I Lietuva siustis brangoka, bet kas uzsienyje gyvenat, tai labai apsimoka is cia Galea wool. Pati is cia siunciuosi, pristato per 2 dienas su DHL, todel pristatymo kaina kiek didesne, uztai siulai gamintojo kainomis, taigi visumoj gaunasi pigiau nei is parduotuviu.
Atsakyti