sveikos, mielos auksarankės
žaviuosi Jūsų visų kūryba didžiulė pagarba kuriančioms tokį grožį
klausimėlis - ar matėt, gal pačios kūrėte modeliukus airiškaisiais nėriniais pūstų suknyčių? turiu galvoje, kad visas modelis būtų šiais nėriniais. kaip žiūrisi, krinta toks drabužis? o gal išvis nebūtų padoraus vaizdo? nes kiek susiduriu, daugiausia šiuo būdu kuriami tiesesnio silueto ar lengvai platėjantys rūbeliai...
būčiau labai dėkinga už patarimus ir kokią vieną kitą foto
Taip, esu maciusi, turejau ir nuotrauku. Taciau, pakeitus kompiuteri, dingo ir nuotraukos. Atrodo tikrai graziai
čia toks pūstesnis sijonas iš kažkokio muziejaus. nors gal panašiau į gipiūrą negu į airiškus, mano akys nepritraukia
man į gipiūrą panašu o tokių tikrų airiškų pūstų suknyčių tikrai neteko matyt
Tai airiško nerimo gėlytės gali būti visai paprastai/ įprastai nertos ir "pastorintos" virvelės būdu jei gerai suprantu? O kuom čia skiriasi?
Mielosios, patarkit truputėlį, kaip dėl tų detalių apnėrimo "vėžio žingsneliu"? ar tai kokio klasikinio airiško nėrimo variantas? ar daugiau dėl detalių tvirtumo, grožio, ar dėl ko apneriamos?
neriu gana smulkias detalytes, gėlių žiedlapių kampučiai kai kur su pumpurėliais, tokiu atveju man tas "vėžio žingsnelis" lyg apsunkina detales, padaro nebe tokias trapias, o kaip tik tvirtesnes, kietesnes (nes ir šiaip neriu gana tvirtai, nemėgstu tokio palaido nėrimo)... o darysiu vaikiškus apdarėlius, tai kaip tik norisi lengvumo, minkštumo...
ar be to apnėrimo darbas/detalės neatrodys neišbaigtos? ar čia tik skonio reikalas tas "vėžio žingsnelis"? ir vėlgi, gal dalį detalių apnerti, o pačių smulkiausių - nea? ar tokiu atveju darbelis neatrodys netvarkingas, chaotiškas?
taip norėčiau auksarankių su didesne patirtimi patarimų iš anksto ačiū
neriu gana smulkias detalytes, gėlių žiedlapių kampučiai kai kur su pumpurėliais, tokiu atveju man tas "vėžio žingsnelis" lyg apsunkina detales, padaro nebe tokias trapias, o kaip tik tvirtesnes, kietesnes (nes ir šiaip neriu gana tvirtai, nemėgstu tokio palaido nėrimo)... o darysiu vaikiškus apdarėlius, tai kaip tik norisi lengvumo, minkštumo...
ar be to apnėrimo darbas/detalės neatrodys neišbaigtos? ar čia tik skonio reikalas tas "vėžio žingsnelis"? ir vėlgi, gal dalį detalių apnerti, o pačių smulkiausių - nea? ar tokiu atveju darbelis neatrodys netvarkingas, chaotiškas?
taip norėčiau auksarankių su didesne patirtimi patarimų iš anksto ačiū
Laba ryta,gal kas turit siu gelyciu shema? Aciu
QUOTE(dziunka @ 2013 01 29, 08:42)
Laba ryta,gal kas turit siu gelyciu shema? Aciu
sveika,
čia yra rumuniški nėriniai, jie kiek kitaip daromi nei airiški. konkrečiai šios schemos neradau, bet čia yra devynios galybės pavyzdžių kaip tas daroma, maždaug apie 300-ąjį paveikslėlį jau smulkiai rodo kaip tokį grožį išgauti
http://www.flickrive...ol/interesting/
QUOTE(axioma @ 2013 01 29, 11:42)
sveika,
čia yra rumuniški nėriniai, jie kiek kitaip daromi nei airiški. konkrečiai šios schemos neradau, bet čia yra devynios galybės pavyzdžių kaip tas daroma, maždaug apie 300-ąjį paveikslėlį jau smulkiai rodo kaip tokį grožį išgauti
aciu labai ,bet su jais teks dar paluketi.reikia pradzioj airiskus iveikti
kur visos airiukės? taip reikia patarimų
Ar detales apnerti ar ne, turite nuspresti pati. As maziausiu tikrai neapneriu, nes bus negrazu. Kai kuriu neapneriu, nes idedu papildoma siula, o tada vel bus negrazu. Tiesiog apnerta detale tampa ireminta, jei jungsite detales keleta mm nuo krastelio, tai apnertos detales labai graziai "iskils" i pavirsiu. Man asmeniskai apnerta graziau, bet neapnertos detales irgi labai grazu. Rodykites darbeli, tada ir patarsim daugiau
QUOTE(JPE @ 2013 01 30, 13:09)
Ar detales apnerti ar ne, turite nuspresti pati. As maziausiu tikrai neapneriu, nes bus negrazu. Kai kuriu neapneriu, nes idedu papildoma siula, o tada vel bus negrazu. Tiesiog apnerta detale tampa ireminta, jei jungsite detales keleta mm nuo krastelio, tai apnertos detales labai graziai "iskils" i pavirsiu. Man asmeniskai apnerta graziau, bet neapnertos detales irgi labai grazu. Rodykites darbeli, tada ir patarsim daugiau
Labai ačiū JPE Jūsų nuomonės labiausiai laukiau bet kaip Jūs manote, jei dalis detalių apnerta, o dalis nea, bendras vaizdas nebus toks na "netvarkingas"? ar tas apnėrimas ne toks jau ir esminis lyginant su visu išdėstymu ir šiaip pačio darbo kruopštumu? atsiprašau, gal kvaili klausimai, jau ne kartą ir temeles perskaičiau, bet kai imiesi daryt, tai ir pasimeti