cia Alize Diva Batik (silk effect)
Labai gražios gėlytės
Aš vis dar motyvų paieškose - kažkaip nelimpa man niekas
Aš vis dar motyvų paieškose - kažkaip nelimpa man niekas
Labas rytas.
Aš vis dar su jumis . Buvau nulindusi į pogrindį, nes mano nugara atsisakė bendrauti neriant airiškus. Esam šiuo metu intensyviose derybose, ir kol derėjomės, visgi dakaliau pagrindinę dalį, lieka tik rankovės.
nugara
Aš tai daryčiau tamsiausių.
Aš vis dar su jumis . Buvau nulindusi į pogrindį, nes mano nugara atsisakė bendrauti neriant airiškus. Esam šiuo metu intensyviose derybose, ir kol derėjomės, visgi dakaliau pagrindinę dalį, lieka tik rankovės.
nugara
QUOTE(Viksė @ 2013 01 21, 15:40)
Norėčiau nuomonės ar patarimo iš Jūsų patirties Jei neriu detales sijonui iš pereinančių spalvų siūlų, kaip manote, kokios spalvos siūlai būtų gražiau sujungimo tinkleliui-pagal tamsiausią atspalvį ar šviesiausią?
Aš tai daryčiau tamsiausių.
ziurekit, siandienos "Stiliuje" vyriskas svarkas airiskais neriniais. Kaip jums toks sprendimas?
QUOTE(La Perla @ 2013 01 22, 09:34)
ziurekit, siandienos "Stiliuje" vyriskas svarkas airiskais neriniais. Kaip jums toks sprendimas?
Oi Nu taip ir "matau" kaip saviškiui pasiūlau tokiu pasipuošt. Javnai lieptų temperatūrą pasimatuot. Nu sorry, bet man gryn mažumų stiliukas
QUOTE(Oragė @ 2013 01 22, 09:14)
Oi Nu taip ir "matau" kaip saviškiui pasiūlau tokiu pasipuošt. Javnai lieptų temperatūrą pasimatuot.
QUOTE(bastinga @ 2013 01 22, 11:18)
o jau groooozis superiniai jusu darbeliai, vien del ju uzsuku pasigrozeti. Noreciau ir pati airiskus pabandyti, bet tas jungimas man kazkokia atrodo misija neimanoma
bastinga, suknelė wauuuuuu
bastinga jau gyriau, o cia is interneto dar vienas mano galva tobulas sukneles modeliukas:
nors gal tuoj neriniuotos sukneles pabos tiek kad "tortines" taps netradicinemis
nors gal tuoj neriniuotos sukneles pabos tiek kad "tortines" taps netradicinemis
QUOTE(bastinga @ 2013 01 22, 10:18)
apakau seilės nutyso, burna neužsiveria, abėcėlę irgi pamiršau wow
klausimai :
kiek laiko užtrukai ?
kiek siūlų reikėjo ?
raštas sunkiau matosi, gal turi foto iš arčiau ?
čia sau ar spec. uždakymas
Dėkoju už pagyrimus
Šią suknelę nėriau naujai savo kolekcijai, kuri bus pristatyta vestuvių parodoje
Nėriau 3 savaites, naudojau kiek primirštus Maxi siūliukus 4 matkiukai
Sijono raštą kūriau pati kiek vėliau įkelsiu foto iš arčiau
La Perla-gražūs man Viktorijos kurti rūbai, buvau jos pristatyme, mačiau gyvai, tikrai viskas atrodė išieškota, išbaigta. Gražūs yra mašininiai nėriniai/gipiūrai
Šią suknelę nėriau naujai savo kolekcijai, kuri bus pristatyta vestuvių parodoje
Nėriau 3 savaites, naudojau kiek primirštus Maxi siūliukus 4 matkiukai
Sijono raštą kūriau pati kiek vėliau įkelsiu foto iš arčiau
La Perla-gražūs man Viktorijos kurti rūbai, buvau jos pristatyme, mačiau gyvai, tikrai viskas atrodė išieškota, išbaigta. Gražūs yra mašininiai nėriniai/gipiūrai