Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

cia Alize Diva Batik (silk effect)
Atsakyti
Labai gražios gėlytės bigsmile.gif

Aš vis dar motyvų paieškose - kažkaip nelimpa man niekas g.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Aš vis dar su jumis biggrin.gif . Buvau nulindusi į pogrindį, nes mano nugara atsisakė bendrauti neriant airiškus. Esam šiuo metu intensyviose derybose, ir kol derėjomės, visgi dakaliau pagrindinę dalį, lieka tik rankovės.
user posted image
nugara
user posted image

QUOTE(Viksė @ 2013 01 21, 15:40)
Norėčiau nuomonės ar patarimo iš Jūsų patirties smile.gif Jei neriu detales sijonui iš pereinančių spalvų siūlų, kaip manote, kokios spalvos siūlai būtų gražiau sujungimo tinkleliui-pagal tamsiausią atspalvį ar šviesiausią?

Aš tai daryčiau tamsiausių.
Atsakyti
ziurekit, siandienos "Stiliuje" vyriskas svarkas airiskais neriniais. Kaip jums toks sprendimas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 01 22, 09:34)
ziurekit, siandienos "Stiliuje" vyriskas svarkas airiskais neriniais. Kaip jums toks sprendimas?

Oi doh.gif lotuliukas.gif Nu taip ir "matau" kaip saviškiui pasiūlau tokiu pasipuošt. Javnai lieptų temperatūrą pasimatuot. Nu sorry, bet man gryn mažumų stiliukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2013 01 22, 09:14)
Oi  doh.gif  lotuliukas.gif Nu taip ir "matau" kaip saviškiui pasiūlau tokiu pasipuošt. Javnai lieptų temperatūrą pasimatuot.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano nauja nerta suknelė ax.gif
Viršus-airiški nėriniai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 01 22, 11:18)
Mano nauja nerta suknelė
Viršus-airiški nėriniai.
o jau groooozis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif superiniai jusu darbeliai, vien del ju uzsuku pasigrozeti. Noreciau ir pati airiskus pabandyti, bet tas jungimas man kazkokia atrodo misija neimanoma
Atsakyti
bastinga, suknelė wauuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
bastinga jau gyriau, o cia is interneto dar vienas mano galva tobulas sukneles modeliukas:
user posted image

nors gal tuoj neriniuotos sukneles pabos tiek kad "tortines" taps netradicinemis
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 01 22, 10:18)
Mano nauja nerta suknelė ax.gif
Viršus-airiški nėriniai.

apakau blink.gif seilės nutyso, burna neužsiveria, abėcėlę irgi pamiršau blink.gif wow wub.gif
klausimai :
kiek laiko užtrukai ?
kiek siūlų reikėjo ?
raštas sunkiau matosi, gal turi foto iš arčiau ?
čia sau ar spec. uždakymas ax.gif
Atsakyti
Dėkoju už pagyrimus 4u.gif
Šią suknelę nėriau naujai savo kolekcijai, kuri bus pristatyta vestuvių parodoje blush2.gif
Nėriau 3 savaites, naudojau kiek primirštus Maxi siūliukus 4 matkiukai mirksiukas.gif
Sijono raštą kūriau pati blush2.gif kiek vėliau įkelsiu foto iš arčiau 4u.gif
La Perla-gražūs man Viktorijos kurti rūbai, buvau jos pristatyme, mačiau gyvai, tikrai viskas atrodė išieškota, išbaigta. Gražūs yra mašininiai nėriniai/gipiūrai mirksiukas.gif
Atsakyti