Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2013 01 14, 12:58)
Štai šiuos: Freccia Kaip bebūtų, pasirinkimas geras, nes turiu tokios spalvos basutes  blush2.gif  lotuliukas.gif Na ką padarysi, suvalkietė  ax.gif 

Ačiū 4u.gif Graži spalva. O kiek tokių kamuoliukų reikėtų 36-38 dydžio suknutei iki kelių?
Atsakyti
Iš tikrųjų tai nežinau - čia reikėtų didesnių eksperčių klausti ax.gif
Priklauso nuo rašto daug kas mastau.gif Aš skaičiuoju panašiai pagal praeitą suknytę - į ilgą iki žemės sunėriau apie 10 kamuoliukų, bet jų metražas buvo šiek tiek didesnis, tai manau, kokie 6-8 gal reikėtų? Be to, aš imu su atsarga, nes ne visada gali pasiekti parduotuvę, jei piritrūktų, oir padėti turiu kur - taigi princesė laksto namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 14, 20:02)
Iš tikrųjų tai nežinau  - čia reikėtų didesnių eksperčių klausti ax.gif 
Priklauso nuo rašto daug kas mastau.gif Aš skaičiuoju panašiai pagal praeitą suknytę - į ilgą iki žemės sunėriau apie 10 kamuoliukų, bet jų metražas buvo šiek tiek didesnis, tai manau, kokie 6-8 gal reikėtų? Be to, aš imu su atsarga, nes ne visada gali pasiekti parduotuvę, jei piritrūktų, oir  padėti turiu kur - taigi princesė laksto namuose  ax.gif

Dėkui. Aš irgi apie kokius 8 galvojau.
Atsakyti
Mergaites, labai reikia jusu pagalbos.. 4u.gif
Labai noriu nusinerti sau suknele, kol kas dar turbut ne airiskai, bet sie rastai taip pat laukia savo eiles smile.gif Beda ta, kad nezinau, kaip teisingai pasidaryti iskarpas, palei kurias galima butu nerti. Todel noreciau jusu paklausti, gal galite mane nukreipti teisngu keliu ir pasakyt, kur reikia ieskoti tokios informacijos (gal atsimenat kurioj temoj, kokiuose mazdaug puslapiuose apie tai buvo sneketa). Nes jei skaityti viska is eiles, tai prapulsiu, kol pati surasiu.. blush2.gif
Buciau labai dekinga, jei galetumet pagelbet ir dar karta atsiprasau uz savo klausima nelabai i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 01 16, 13:09)

Buciau labai dekinga, jei galetumet pagelbet ir dar karta atsiprasau uz savo klausima nelabai i tema  4u.gif

jeigu ne airiskais neriniais tai iskarpu nelabai ir reikia g.gif
tiesiog nusineriat pavyzdeli issimatuojat kiek cm jis yra ilgio ir plocio ir pasimatavusi savo cm mezgat g.gif o jei airiskiems neriniams tiesiog pasiimkit savo koki tinkanti drabuzi ir pagal ji pasidarykit iskarpas ax.gif
Atsakyti
Del iskarpu paaiskino La Perla, as butent taip ir darau- pgl sena savo ruba. O del siulu kiekio viskas priklauso nuo motyvu ir jungimo budo, pvz mano tinklelis yra tikras "siulu naikintojas" as trimetes dukrytes suknelei sunaudojau apie 5 matkelius. O 34-36 dydzio sijonukui iki zemes 14 matkeliu man tikrai neuzteks sad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 16 sausio 2013 - 17:24
pasiimkit savo koki tinkanti drabuzi ir pagal ji pasidarykit iskarpas

pgl sena savo ruba

Nu apie sitai tikrai nepagalvojau.. ax.gif Aciu merginos 4u.gif
jeigu ne airiskais neriniais tai iskarpu nelabai ir reikia

Na man atrodo, kad palei iskarpa lengviau nerti. Tarkim noriu prigludusios sukneles ilgom rankovem, pasirenku rasta ir jei turiu savo rankos iskarpa, tai lengviau palei ja nunert prigludusia, nes kitaip reikia kas 1-2 eiles matuoti, ar nereik jau platint ar siaurint. Nu cia as taip pagalvojau... Teko jau pora nertiniu prigludusiom rankovem nert, tai tas matavimas ciut ne atima daugiau laiko nei pats nerimas (kiaurarasciu).
Nu zodziu aciu uz atsakymus, tikrai pagelbejot su tais savais rubais thumbup.gif
Atsakyti
Galima dar nusipirkti kokią Burdą ir iš ten pasidaryti patikusio silueto iškarpą, ir ant jos matuoti..
Atsakyti
Norėčiau nuomonės ar patarimo iš Jūsų patirties smile.gif Jei neriu detales sijonui iš pereinančių spalvų siūlų, kaip manote, kokios spalvos siūlai būtų gražiau sujungimo tinkleliui-pagal tamsiausią atspalvį ar šviesiausią?
user posted image
Atsakyti
Gal reiketu pagalvoti kokios spalvos bus pasijonis. As jungciau su tamsiausiu. Jau pradedam laukti rezultato smile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip irgi linkstu link tamsiausios spalvos. Tada turbūt ir pasijonis turėtų būti tamsus?
Balandžio vidury skrendame paatostogauti i Malta-noreciau iki to laiko pabaigti. Siūlai nėra patys ploniausi-norisi standesnio sijono, kad neišsisėdėtų, tai gal labai ilgai neturečiau užtrukti-detales nuotraukoje nunėriau per vakarykštį pusdienį
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 01 21, 13:40)
Norėčiau nuomonės ar patarimo iš Jūsų patirties smile.gif Jei neriu detales sijonui iš pereinančių spalvų siūlų, kaip manote, kokios spalvos siūlai būtų gražiau sujungimo tinkleliui-pagal tamsiausią atspalvį ar šviesiausią?
user posted image

O kokie čia siūlai? Labai gražūs. bigsmile.gif
Atsakyti