Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

[quote

Vasarai reik suknytės baliuškai. Jau nekenčiu pati savęs, bet imu apie airiškus mąstyti doh.gif fool.gif Vizija gimė šįryt (geriausias tam laikas - nemiegotos kelios naktys), bandysiu tobulint, jei noras nedings lotuliukas.gif
[/quote]
Ir man geriausios mintys kyla paryciais, kai nesimiega. biggrin.gif turiu ir as svajoniu sukneles!!! modeli, bet......mazylis sparciai arteja link 2 metu ir manau tai reiskia- airiskieji sudie, del to ypac nerimauju ir......nemiegu naktimis ax.gif , o kai nemiegu- is pasamones kyla nuostabiausiu sukneliu vaizdiniai doh.gif doh.gif doh.gif , zodziu- imk ir nusisauk g.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
čia turbūt visom mezgančiom ir neriančiom taip būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2013 01 04, 08:49)
Ir man geriausios mintys kyla paryciais, kai nesimiega.  biggrin.gif turiu ir as svajoniu sukneles!!! modeli, bet......mazylis sparciai arteja link 2 metu ir manau tai reiskia- airiskieji sudie, del to ypac nerimauju ir......nemiegu naktimis  ax.gif , o kai nemiegu- is pasamones kyla nuostabiausiu sukneliu vaizdiniai  doh.gif  doh.gif  doh.gif , zodziu- imk ir nusisauk g.gif  schmoll.gif  biggrin.gif

maniškiai biskutį dar nusikosės lengvai, baigs galutinai sirgt, keliausim darželin. Didesnysis jau pradėjęs nuo gruodžio, o mažajai bus pirmos dienos, tai kokį mėnesiuką pavargsim, bet po to bent kas kelinta diena bus laisvesnė, nes dar darbo neturiu rolleyes.gif Nors turbūt čia tik mano vaizduotėje tos kelios dienos pralaisvės - reiks susitvarkyt, pietus padaryt, pasportuot (gal pagaliau?)... Tai nieko čia neišgaminsiu daugiau to laisvo laiko lotuliukas.gif
Bet siūlus jau pradėjau žiūrinėtis blush2.gif Gal ka susidūrėt su šiais? Freccia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 04 sausio 2013 - 11:39
Ačiū visoms pagyrusioms blush2.gif

QUOTE(alyvose @ 2013 01 02, 16:59)
pašnekute, nuostabu 4u.gif kad aš tiek kantrybės turėčiau. gal kitam gyvenime...

O čia kantrybės nereikėjo - kai užeina tokia "liga", tai kol persergi ir vargsti. Ir aš jau keikiau, keikiau tą vargą, bet dar nesu visiškai garantuota, kad ir toliau "nesirgsiu" (t.y. - nedarysiu dar ir sijono doh.gif lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 04, 12:38)
maniškiai biskutį dar nusikosės lengvai, baigs galutinai sirgt, keliausim darželin. Didesnysis jau pradėjęs nuo gruodžio, o mažajai bus pirmos dienos, tai kokį mėnesiuką pavargsim, bet po to bent kas kelinta diena bus laisvesnė, nes dar darbo neturiu  rolleyes.gif Nors turbūt čia tik mano vaizduotėje tos kelios dienos pralaisvės - reiks susitvarkyt, pietus padaryt, pasportuot (gal pagaliau?)... Tai nieko čia neišgaminsiu daugiau to laisvo laiko  lotuliukas.gif
Bet siūlus jau pradėjau žiūrinėtis  blush2.gif Gal ka susidūrėt su šiais? Freccia

Tik nesakykit, nesakykit mirksiukas.gif
Kai užpuls ta "liga", tai niekur ir nedingsit. Aš, pvz., dirbu, visą rudenį darė remontus papigiai. Kas reiškia, kad vyro draugai padėjo už simbolinę kainą, o tai savo ruožtu reiškė, kad turiu maitinti juos doh.gif Ir mano darbotvarkė buvo tokia: grįžtu, randu kalną nešvarių indų, prakuopiu, vėl priverdu kiaulinius puodus (ta prasme, manau žmonės kaime kiaulėms tokios talpos puoduose verda doh.gif rolleyes.gif ), dar kiek namus pravalau ir ... manot - gult? Neeeee... Panert nors kelis stulpelius doh.gif lotuliukas.gif Nervai apsiramina ir galiu eit gult. Kitą dieną - vėl tas pats. Grįžtu - puodai tušti blink.gif Ir kur jiems tiek telpa doh.gif Ir taip visas ruduo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2013 01 03, 17:26)

Pašnekute, žavi žaluma  thumbup.gif  labai patiko lapų juostos.

Ačiū! Ilgą laiką žalios nekenčiau tiesiog, kol pagaliau suvokiau, kad būtent ji yra "mano" spalva bigsmile.gif
Atsakyti
o cia manisnikis gaubtas lempai, klaidu daug, bet daug ir ismokau ax.gif labiau norejau jungti tiknkleliu, bet prasta vaseli turejau, ir dar kruvinas pristas pakoregavo nora lotuliukas.gif siulai labai ploni 100, tokie kaip siuvimo - tai neriau is dvigubo, brydes is truputi storesniu siulo 60, bet viengubo ax.gif nesusitvariakiau su tai plonesniais - adata man ne draugas lotuliukas.gif
vielos nusiims, kai suklijuosiu ir tie issikisimai nebesimatys, pastebejau, kad nufotkinau pirmasias brydes lotuliukas.gif kitur truputi dailiau lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
SAUNUOLE!!!!! jauciu uzdegus bus labai romantiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2013 01 07, 01:40)
o cia manisnikis gaubtas lempai,

Galima, įkišiu savo trigrašį? blush2.gif
Kadangi esu darius tekstilinių lempų gaubtų ir susidūrus su problema, kad per ažūrą šviesa, vis tik, labai aštriai praeina ir plieskia į akis. Ar nenorėtumėt tą nėrinį užklijuoti ant kokio vos-vos matinio plastiko? (Čia tik viena iš idėjų. Nenoriu sukritikuoti, nes tikrai fainuoliškas darbas. Tiesiog kilo man tokia mintis blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 09 sausio 2013 - 14:43
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 09, 16:42)
Galima, įkišiu savo trigrašį?  blush2.gif
Kadangi esu darius tekstilinių lempų gaubtų ir susidūrus su problema, kad per ažūrą šviesa, vis tik, labai aštriai praeina ir plieskia į akis. Ar nenorėtumėt tą nėrinį užklijuoti ant kokio vos-vos matinio plastiko? (Čia tik viena iš idėjų. Nenoriu sukritikuoti, nes tikrai fainuoliškas darbas. Tiesiog kilo man tokia mintis  blush2.gif  )

nenoriu lotuliukas.gif nes sveisa nera ryski, gaubtas tik, tam, kad pati lempute man akiu nebebadytu lotuliukas.gif
truiu dar 3 nertu lempu idejas ax.gif viena is ju gal but bus igyvendinta ir su kokiu nors "dangalu". O kaip plastika prei nerinio lipdyti? ir kaip prilipdyti, jei gaubto forma apskritimas? ir ka rinktis ty koki plastika? ax.gif
Atsakyti
Nu ką... Užsisakiau siūlus doh.gif lotuliukas.gif Tai vasarai laukit naujo kūrinuko hihihi.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 14, 13:53)
Nu ką... Užsisakiau siūlus  doh.gif  lotuliukas.gif  Tai vasarai laukit naujo kūrinuko hihihi.gif karsta.gif

Lauksim, lauksim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 14, 10:53)
Nu ką... Užsisakiau siūlus  doh.gif  lotuliukas.gif  Tai vasarai laukit naujo kūrinuko hihihi.gif karsta.gif

Kokius siūliukus išsirinkot?
Atsakyti
Štai šiuos: Freccia Kaip bebūtų, pasirinkimas geras, nes turiu tokios spalvos basutes blush2.gif lotuliukas.gif Na ką padarysi, suvalkietė ax.gif
Mažiams visai neblogai sekas daržiukyje. Maniau, su maminuke maže bus blogiau, bet visai neblogai einas, tai greitu laiku pradėsiu palikinėt ir ilgesniam laikui, tai gal vis valanda atliks tik man bigsmile.gif Nes dabar tai tik vieną nuvedu į vieną daržą, kitą - į kitą. Pareinu, atsigeriu arbatos, ir jau lekiu vieno pasiimt. Po valandos jau kito karsta.gif
Atsakyti