Ačiū visoms pagyrusioms
QUOTE(alyvose @ 2013 01 02, 16:59)
pašnekute, nuostabu

kad aš tiek kantrybės turėčiau. gal kitam gyvenime...
O čia kantrybės nereikėjo - kai užeina tokia "liga", tai kol persergi ir vargsti. Ir aš jau keikiau, keikiau tą vargą, bet dar nesu visiškai garantuota, kad ir toliau "nesirgsiu" (t.y. - nedarysiu dar ir sijono

)
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 04, 12:38)
maniškiai biskutį dar nusikosės lengvai, baigs galutinai sirgt, keliausim darželin. Didesnysis jau pradėjęs nuo gruodžio, o mažajai bus pirmos dienos, tai kokį mėnesiuką pavargsim, bet po to bent kas kelinta diena bus laisvesnė, nes dar darbo neturiu

Nors turbūt čia tik mano vaizduotėje tos kelios dienos pralaisvės - reiks susitvarkyt, pietus padaryt, pasportuot (gal pagaliau?)... Tai nieko čia neišgaminsiu daugiau to laisvo laiko
Bet siūlus jau pradėjau žiūrinėtis

Gal ka susidūrėt su šiais?
Freccia
Tik nesakykit, nesakykit
Kai užpuls ta "liga", tai niekur ir nedingsit. Aš, pvz., dirbu, visą rudenį darė remontus papigiai. Kas reiškia, kad vyro draugai padėjo už simbolinę kainą, o tai savo ruožtu reiškė, kad turiu maitinti juos

Ir mano darbotvarkė buvo tokia: grįžtu, randu kalną nešvarių indų, prakuopiu, vėl priverdu kiaulinius puodus (ta prasme, manau žmonės kaime kiaulėms tokios talpos puoduose verda

), dar kiek namus pravalau ir ... manot - gult? Neeeee... Panert nors kelis stulpelius

Nervai apsiramina ir galiu eit gult. Kitą dieną - vėl tas pats. Grįžtu - puodai tušti

Ir kur jiems tiek telpa

Ir taip visas ruduo
Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2013 01 03, 17:26)
Pašnekute, žavi žaluma

labai patiko lapų juostos.
Ačiū! Ilgą laiką žalios nekenčiau tiesiog, kol pagaliau suvokiau, kad būtent ji yra "mano" spalva