NUOSTABU!!! Lenkiu galva uz kantrybe (matyt, kai dievulis ja dalino, as kur nors kampe pasislepusi mezgiau ir praziopsojau...)
uuudra - pasikartosiu ir sitoj temoj: suknute nunerta TOBULAI: pradedant motyvu nerimu, ju isdestymu ir baigiant tobulu tinkleliu !! Fantastika !
mano susizavejimas airiskais neriniais jau senokai baigesi taciau jusu suknute priverte aikteleti ir pazvelgti i juos is naujo
mano susizavejimas airiskais neriniais jau senokai baigesi taciau jusu suknute priverte aikteleti ir pazvelgti i juos is naujo
QUOTE(La Perla @ 2014 07 23, 10:30)
uuudra - pasikartosiu ir sitoj temoj: suknute nunerta TOBULAI: pradedant motyvu nerimu, ju isdestymu ir baigiant tobulu tinkleliu !! Fantastika !
ačiū
QUOTE(uudraa @ 2014 07 11, 13:45)
Labai gražu. Likau be žado
QUOTE(jurgičiukas @ 2014 07 28, 22:31)
dėkui
vau, kad gražu
na aišku vasarėlė pasibaihusi, bet radau tokį grožį, kad negalėjau nepasidalinti su jumis https://lh6.googleus...471150042_n.jpg
na aišku vasarėlė pasibaihusi, bet radau tokį grožį, kad negalėjau nepasidalinti su jumis https://lh6.googleus...471150042_n.jpg
veriu galiuka i adata ir prakaisioju pirmyn-atgal per nerini. Tekstiliniai klijai nenusiskalbia, bet jie sudziusta ir sukieteja. Tai jei nebus pamusalo, tai prie kuno bus nesmagu-siurkstu
na ir aš pabandžiau airišku nėinius. Kažkiek jau "atmušiau ranką". nes buvo momentas kai norėjau mesti viską......
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2013 12 04, 12:41)
Šitoj nuorodoj, tai kaip ir paaiškėja. Bet nuo ko pradėt? pasidaryt iškarpą ant medžiagos, tada ant jos sudėliot motyvus ir pradėt tinklelį?
O yra kokie raštai tinklelio? Nežinau net kaip paklaust, bet kiek akių turi būt viena tinklelio dalis? Na, Kad skylės nebūtų labai didelės? Ir dar toks klaisimas ar vienodas tas tinklelis turi būt? Nežinau ar suprasit ką noriu paklaust, bet ar visada vienodai akių jungiant motyvus?
.... iš anksto ačiū jei kas suprasit kas man neaišku