Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Alpinar @ 2013 09 25, 16:43)
Manau kad tikrai ne aukštas pilotažas,nors ačiu už ivertinima, man dar daug reikia tobuleti ,parodau savo paskutini darbą -bolero prie vakarines sukneles ,nerta iš itališku medvilniniu siulu,tinkliukas 0,6 vąšeliu, reikejo vestuvem ,labai gražiai atrodo su juoda barhato suknele.

Laaabai dailu. Įsivaizduoju tokią suknelę nuotakai... Kur jau čia ne aukštasis pilotažas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2013 09 25, 15:52)
Matyt nebandėt šių  mirksiukas.gif
https://www.google.l...e...=1&tbm=isch
Moterys daro iš ploniausių siuvimo siūlų, kurių Lietuvoj net nėra pirkt - parsisiunčia.

Žinoma, neneigiu pagamintų nėrinių grožio, bet dėl aukštosios matematikos - leiskit nesutikt  biggrin.gif

Ne ne, bollilos nėriniai tai jau net nebe aukštoji matematika, o kur kas daugiau biggrin.gif . Ko gero Lietuvoj vienetai moterų, kurie tuo užsiima. Pagarba joms.
Ech, imu virbalus ar vąšelį į rankas, ir taip aišku viskas pasidaro, taip ramu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 09 25, 16:52)

net nezinociau nuo kurio galo ir pradet dirbti smile.gif

QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 25, 20:33)
Tikrai gražu  thumbup.gif  jei turėčiau kantrybės, tinkliuką daryčiau dar plonesnį, bet nereik varyt Dievo į medį  biggrin.gif mane airiškuose labiausiai ir "gąsdina" tas ju gimas detalių ax.gif
mane taip pat, todel ir tik stebiu sias auksarankes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 09 26, 08:14)
net nezinociau nuo kurio galo ir pradet dirbti smile.gif

Tik reikia noro pradėti, o galus surasit. Su pagalba, žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ištikimos gyvenimo būdo draugės.
Suknelės neatnešiau parodyti - nieks manęs nefotkina verysad.gif biggrin.gif Teks dar palaukt kurį laiką, nes ant pakabo ne taip atrodo kaip ant mano tobulo kūno lotuliukas.gif

Aš čia su klausimu (prisiminiau visą mano pirmosios suknelės kelią. Ir ilgus plaukus. Beliko jų pusė... Nostalgija užplūdo...)
Taigi, pamečiau mintį biggrin.gif Reikia plonų siūliukų - šiandien su sese pusę dienos derinom modeliuką jos būsimai išleistuvių suknytei. Ji nori - tokios, kokios negalėtų turėti nei viena. Vadinas, seseeeee... Padirbėk lotuliukas.gif Norėtųs išbandyti tikrai tikrą plonumą - kokį 0,6 numeriuką net galbūt? Kur ieškot tokio plonumo siūliukų? g.gif
Ačiū už bet kokius atsakymus - pradėsim naują kelionę LM kūrybos labirintais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 25 spalio 2013 - 00:31
QUOTE(...little mary... @ 2013 10 25, 01:30)
Suknelės neatnešiau parodyti - nieks manęs nefotkina  verysad.gif  biggrin.gif  Teks dar palaukt kurį laiką, nes ant pakabo ne taip atrodo kaip ant mano tobulo kūno  lotuliukas.gif 

Aš čia su klausimu (prisiminiau visą mano pirmosios suknelės kelią. Ir ilgus plaukus. Beliko jų pusė... Nostalgija užplūdo...)
Taigi, pamečiau mintį  biggrin.gif  Reikia plonų siūliukų - šiandien su sese pusę dienos derinom modeliuką jos būsimai išleistuvių suknytei. Ji nori - tokios, kokios negalėtų turėti nei viena. Vadinas, seseeeee... Padirbėk  lotuliukas.gif  Norėtųs išbandyti tikrai tikrą plonumą - kokį 0,6 numeriuką net galbūt? Kur ieškot tokio plonumo siūliukų?  g.gif
Ačiū už bet kokius atsakymus - pradėsim naują kelionę LM kūrybos labirintais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi patiktu man turet sese, pas kuria su tokiais prasymais gali uzsukt biggrin.gif
Del siulu - neriu nedaug, bet kiek teko susidurt, mano ciupineti ploniausi buvo sitie. Man jie uz Filetta ir plonesni ir minkstesni. Maxius esu tik parduotuvej ciupinejusi, tai negaliu labai tiksliai pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 10 25, 02:30)
Ačiū už bet kokius atsakymus - pradėsim naują kelionę LM kūrybos labirintais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveika, gaila be vaizdų, bet mes palauksim smile.gif
Man nėrimui patinka šitos firmos siūlai http://www.siulupard...15_6119487.aspx čia turi tik iki Nr. 50, bet jų būna ir Nr. 60 ir Nr. 70 tie dar plonesni.
Atsakyti
Ačiū, einu pasišniukštinėsiu smile.gif
Na, o nuotraukos vis bus kada nors - kaimynę prispirsiu pafotkint biggrin.gif Arba - O! - sesė atvažiuos po mėnesio į svetį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 25, 13:19)
Oi patiktu man turet sese, pas kuria su tokiais prasymais gali uzsukt biggrin.gif
Del siulu - neriu nedaug, bet kiek teko susidurt, mano ciupineti ploniausi buvo sitie. Man jie uz Filetta ir plonesni ir minkstesni. Maxius esu tik parduotuvej ciupinejusi, tai negaliu labai tiksliai pasakyt smile.gif

o kokia ju kaina blush2.gif
Atsakyti
Siuo metu neriu is Anchor Freccia 25 ir 20. Plonesni uz mano numyletus Hakelgarn 20. Daug minkstesni, taciau kaip nesiotusi dar neaisku. Del grozio tai tikrai superiniai
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 10 25, 19:23)
o kokia ju kaina  blush2.gif

pirkau kažkada vasarą, tai tiksliai nebepamenu, bet kažkelioliką pinigų... ax.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos. Esu pradžiamokslė nėrime, tačiau išsikėliau tikslą nusinerti šią suknelę:
http://www.liveinter.../post261818908/

Klausimas: Kaip atskiri gėlyčių/lapelių/kotelių motyvau suneriami ant tinklelio[U]?. Sakysit, elementaru, bet už šio žingsnio užkliuvau.

At tinklelį reikia nusinerti atskirai ir prie jo prisiūti detales?
Ar detales susidėsčius ant pagrindo kažkaip prie jų pritaikyti tinklelį?
Ar yra kitas būdas, kurio nesuvokiu?

Pagelbėkit, merginos!
Atsakyti
va čia vaizdžiai matosi, kaip tą tinklelį daryti wink.gif
Atsakyti