Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Auksarankes, o kiek maždaug kainuotų airiško mezgimo priglududi suknelė? Nu nerealios jos man. wub.gif
Atsakyti
Na ta suknelė tikrai 7 kartom po kartą vilkėti kaip minimum.
Atsakyti
suknelė mano panelytei. dar nevisai užbaigta, bet pati jau džiaugiuosi ir labai norisi pasirodyti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 11 17, 13:58)
suknelė mano panelytei. dar nevisai užbaigta, bet pati jau džiaugiuosi ir labai norisi pasirodyti  biggrin.gif

Labai grazi jusu suknele. Saunuole!!! Bus jusu mergaite puikiai papuosta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Eliuke-be galo daili suknytė mergytei 4u.gif tikrai atrodys kaip maža princesė 4u.gif

Kiek anksčiau nertos suknelės beveik "klonas" blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bastinga, puikiai pavykes klonas wub.gif wub.gif wub.gif. Jau net isivaizduoju, kaip dailiai atrodys nuotaka ax.gif
Atsakyti
Bastinga ir vėl nuostabus meno kūrinys wub.gif Kitaip jūsų darbų nepavadinsi.

Į šia temą užklystu tik Jūsų ir JPE meno kūriniais pasigrožėti, nes pati, atrodo, niekad nepribręsiu airiškų grožių nėrimui g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės. Senai žaviuosi airiškais nėriniais, bet niekaip neprisiruošiu pati pabandyt. Tikiuosi šioje temoje Jūsų pagalbos ir padrąsinimo, nes labai norėčiau liepos mėnesiui nusinert suknelę..
Turiu kelis klausimus.. ar reikia kiekvieną detalę apnert vėžlio žingsneliu ar ne? Ir gal kas turi kokią vaizdinę priemonę brydžių darymo?
Atsakyti
Detales apnerti vezlio zingsniu ar ne, renkasi pati nereja, tai nera butina. Tiesiog apnertos detales atrodo isbaigtesnes ir dailesnes. Del brydes, tai ju esme paprasta- nuvesti 3 siulai ir "apsiuti",brydes schema buvo rodyta daug kartu, tiesiog kol nepabandysite naturoje- nesuprasite smile.gif smile.gif
Atsakyti

QUOTE(bielra @ 2012 11 28, 21:02)
Labas vakaras, mergaitės. Senai žaviuosi airiškais nėriniais, bet niekaip neprisiruošiu pati pabandyt. Tikiuosi šioje temoje Jūsų pagalbos ir padrąsinimo, nes labai norėčiau liepos mėnesiui nusinert suknelę..
Turiu kelis klausimus.. ar reikia kiekvieną detalę apnert vėžlio žingsneliu ar ne? Ir gal kas turi kokią vaizdinę priemonę brydžių darymo?

Na tokiai patyrusiai mezgejai kaip tu problemu nekils smile.gif JPE jau atsake del apnerimo o pagrindiniai patarimai butu pasirinkti kuo plonesni siula ir kuo tiksliau pasidaryti iskarpa smile.gif ir apsisarvuoti kantrybe, bet kiek esu maciusi tavo mezginiu tau jos netruksta smile.gif
Atsakyti
JPE, La Perla
dėkoju už atsakymus, teks skaityt ankstesnes temas.. (ilgokai čia nebuvau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2012 11 30, 08:32)
JPE, La Perla
dėkoju už atsakymus, teks skaityt ankstesnes temas.. (ilgokai čia nebuvau)  ax.gif

user posted image

gal sis pades. o siaip tiesiog nerk detales, susideliok ant iskarpos bloga puse i virsu ir bandyk jungti. Graziau kai is detaliu sudeliojamas a la piesinys.
Atsakyti