Alpinar, labai grazu!!!!
QUOTE(vija zemaite @ 2013 08 27, 23:29)
JPE - labai grazu !!!!! bet as kaip visada: tas dideles skyles uzmuryciau
o as kazkaip nebenoriu airisku...
o as kazkaip nebenoriu airisku...
Labai ačiu už ivertinimus ,bus dar darbeliu, nes susirgau airiškais neriniais ilgam, nors ir labai ilgai užtrunka kuryba,dabar kuriu iš vilnoniu siulu,gal kas jau turit ką nors šilto airiškais nerinias?pasidalinkit
Sveikutes, o kaip jus cia sujungiat tas gelytes ar kitus motyvus?
Alpinar esu ir aš šitą nėrusi prieš kokius 4-5 metus, manoji buvo dramblio kaulo spalvos su juodu pamušalu kažkur spintoj tebekabo...
Pirmas ir paskurinis mano airiškas labai jau tas detalių sujunginėjimas "nervus ėda"
Pagarba visoms, kurių kantrybė šioj vietoj didesnė
Pirmas ir paskurinis mano airiškas labai jau tas detalių sujunginėjimas "nervus ėda"
Pagarba visoms, kurių kantrybė šioj vietoj didesnė
[quote=Ievuxe,2013 09 20, 13:36]
Alpinar esu ir aš šitą nėrusi prieš kokius 4-5 metus, manoji buvo dramblio kaulo spalvos su juodu pamušalu kažkur spintoj tebekabo...
Gal galetumet nuotraukyte parodyti , labai idomu
[quote=Alpinar,2013 09 20, 15:22]
[/quote]
Jeigu rasiu... nes isvaziavus esu ir kompas kuriame yra foto (ir pati suknele) liko namie. Bet jei ka - kai grisiu galesiu pasidalint
P.s. atsiprasau, kad sveplai ir galimas klaidas rasau telefonu vaziuojancioj masinoj
[/quote]
Jeigu rasiu... nes isvaziavus esu ir kompas kuriame yra foto (ir pati suknele) liko namie. Bet jei ka - kai grisiu galesiu pasidalint
P.s. atsiprasau, kad sveplai ir galimas klaidas rasau telefonu vaziuojancioj masinoj
QUOTE(-lelija- @ 2013 08 10, 13:02)
o sakykite ar Airiški nėriniai, nėra siuvinėjami adata ir pinami babinomis nes pagal temą, kažkaip ne tai ko tikėjausi
Tikrai taip. Tik Lietuvoj apie tokį rankdarbių būdą dar mažai kas girdėjo. Gi rusijoj ir europoj jis gana populiarus.
http://www.supermama...howtopic=217876
Tai, kas neriama vąšeliu ir vadinama "airiškais nėriniais" - tik imitacija tikrųjų. Bet, kadangi Lietuvoj kitokių nėra (beveik), tai ką dabar...
[quote=Alpinar,2013 09 20, 15:22]
[/quote]
na štai - ištraukiau iš spintos ir taip kažkaip nufotografavau tokia sutįsus į ilgį nuo ilgo kabojimo, ir nerandu, kur nukišau dar juodą diržiuką dar radau laptopo pakampėse pora nuotraukyciu, kai buvau ją apsivilkus pirmą kartą
tai vat tokia tad ta mano pažintis su airiškais nėriniais, tikrai nepretenduoju į profus be galo gražu, bet oi kaip ne mano kantrybei, ir šiaip virbalai mielesni širdžiai nei vašelis
[/quote]
na štai - ištraukiau iš spintos ir taip kažkaip nufotografavau tokia sutįsus į ilgį nuo ilgo kabojimo, ir nerandu, kur nukišau dar juodą diržiuką dar radau laptopo pakampėse pora nuotraukyciu, kai buvau ją apsivilkus pirmą kartą
tai vat tokia tad ta mano pažintis su airiškais nėriniais, tikrai nepretenduoju į profus be galo gražu, bet oi kaip ne mano kantrybei, ir šiaip virbalai mielesni širdžiai nei vašelis
Ievuxe - graziai ziurisi