Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Alpinar, labai grazu!!!!
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2013 08 27, 23:29)
alpinar, labai grazus darbai, ir albume yra idomybiu, tikrai
sekmes

thumbup.gif
Atsakyti
JPE - labai grazu !!!!! wub.gif bet as kaip visada: tas dideles skyles uzmuryciau lotuliukas.gif

o as kazkaip nebenoriu airisku... g.gif
Atsakyti
[Labai gražūs darbeliai. Aš mezgiau iš MAXI siulų, tai išplovus labai susitraukė. Neapsirikite pasirenkant siūlus.
Atsakyti
Labai ačiu už ivertinimus ,bus dar darbeliu, nes susirgau airiškais neriniais ilgam, nors ir labai ilgai užtrunka kuryba,dabar kuriu iš vilnoniu siulu,gal kas jau turit ką nors šilto airiškais nerinias?pasidalinkit
Atsakyti
Sveikutes, o kaip jus cia sujungiat tas gelytes ar kitus motyvus?
Atsakyti
Alpinar thumbup.gif esu ir aš šitą nėrusi prieš kokius 4-5 metus, manoji buvo dramblio kaulo spalvos su juodu pamušalu smile.gif kažkur spintoj tebekabo... rolleyes.gif

Pirmas ir paskurinis mano airiškas ax.gif labai jau tas detalių sujunginėjimas "nervus ėda" biggrin.gif

Pagarba visoms, kurių kantrybė šioj vietoj didesnė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ievuxe,2013 09 20, 13:36]
Alpinar thumbup.gif esu ir aš šitą nėrusi prieš kokius 4-5 metus, manoji buvo dramblio kaulo spalvos su juodu pamušalu smile.gif kažkur spintoj tebekabo... rolleyes.gif

Gal galetumet nuotraukyte parodyti , labai idomu smile.gif
Atsakyti
[quote=Alpinar,2013 09 20, 15:22]

[/quote]

Jeigu rasiu... nes isvaziavus esu ir kompas kuriame yra foto (ir pati suknele) liko namie. Bet jei ka - kai grisiu galesiu pasidalint smile.gif

P.s. atsiprasau, kad sveplai ir galimas klaidas blush2.gif rasau telefonu vaziuojancioj masinoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2013 08 10, 13:02)
o sakykite ar Airiški nėriniai, nėra siuvinėjami adata ir pinami babinomis  blush2.gif  nes pagal temą, kažkaip ne tai ko tikėjausi  unsure.gif

Tikrai taip. Tik Lietuvoj apie tokį rankdarbių būdą dar mažai kas girdėjo. Gi rusijoj ir europoj jis gana populiarus.
http://www.supermama...howtopic=217876
Tai, kas neriama vąšeliu ir vadinama "airiškais nėriniais" - tik imitacija tikrųjų. Bet, kadangi Lietuvoj kitokių nėra (beveik), tai ką dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 23 rugsėjo 2013 - 08:29
[quote=Alpinar,2013 09 20, 15:22]

[/quote]

na štai - ištraukiau iš spintos ir taip kažkaip nufotografavau smile.gif tokia sutįsus į ilgį nuo ilgo kabojimo, ir nerandu, kur nukišau dar juodą diržiuką blush2.gif dar radau laptopo pakampėse pora nuotraukyciu, kai buvau ją apsivilkus pirmą kartą ax.gif

tai vat tokia tad ta mano pažintis su airiškais nėriniais, tikrai nepretenduoju į profus ax.gif be galo gražu, bet oi kaip ne mano kantrybei, ir šiaip virbalai mielesni širdžiai nei vašelis blush2.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Ievuxe - graziai ziurisi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti