Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(daliusa @ 2013 05 06, 16:43)
Sveikos merginos, noriu pameginti ir as tuos airiukus, noriu paklausti kur siuliukus perkat ir is kokiu geriausia nert ar is tu Hakelgarn?

aciu

Man atrodo, kad čia kieviena nėrėja atsirenka, kas jai labiausiai tinka ir patinka mirksiukas.gif Hakelgarn 20 jau ne vienos čia išbandytas, plonas kokybiškas siūlas, kai kam gali nepatikti, kad jis toks sukrus, kietai susuktas smile.gif Dar prieš rinkdamasi siūlus turi apsispręsti, kaip ketini detales jungti - brydėm ar tinkleliu. Airiški nėriniai gražiau atrodo, kai tinklelis yra plonesnis už pačias detales mirksiukas.gif Tai jei ketini daryti nertą tinkliuką, turi pasižiūrėti plonesnių siūlų už Hakelgarn'ą, o-bet-tačiau su plonesniais siūlais Lietuvėlėj striuka doh.gif Arba tinkleliui imk Hakelgarn'ą, o detales nerk iš maxi storumo siūlų mirksiukas.gif

Jei detales jungsi brydėm, tada paprasčiau - galima skirti tą patį pagrindinį siūlą smile.gif Aš dukros kepurytei naudojau medvilninius siuvinėjimo siūlus, jie ploni ir spalvų pasirinkimas tikrai didelis smile.gif

O Hakelgarn 20 pirkau internetu štai čia

O šiaip tai pabandyti galima iš bet kokių turimų nėrimo siūlų, tada bus aiškiau, ko norisi, ar iš viso šita technika "limpa" mirksiukas.gif Nes yra moterų, kurios pabando ir atsižegnoja visam gyvenimui, o kitos suserga nepagydoma "liga" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 06 gegužės 2013 - 17:21
JPE, nezudykit, prasau, tokiais darbais doh.gif Kazko nebeklauso rankos paskutiniu metu, ka neriu, ta ardau. O dar tokius darbus pamacius isvis kurybine krize istiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliusa @ 2013 05 06, 16:43)
Sveikos merginos, noriu pameginti ir as tuos airiukus, noriu paklausti kur siuliukus perkat ir is kokiu geriausia nert ar is tu Hakelgarn?

aciu

casa lanoj yra Hakelgarn 15 ir 20 nr...rodos ir 10 turi
detalem storesni o tinkleliui 20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uudraa: 06 gegužės 2013 - 19:42
idejoms:
user posted image

JPE nepamenu ar gyriau sijona - labai grazus !!!
Atsakyti
Kas galite paaiskinti kaip graziai padaryti kilputes sagom? Apskritai kaip visas tas reikalas daromas? O galima su uztrauktuku padaryti? 4u.gif
Atsakyti
nežinau ar buvo idėta kada, bet įdėsiu nuorodėle tikiuosi tiks kam nors 4u.gif
airiški
Atsakyti
Dar viena mano nerta vestuvinė suknelė blush2.gif Foto gal kiek per šviesi, bet palenkus monitorių ar pažiūrėjus kitu kampu-raštas gerai matosi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Bastinga, užsimanysiu iš naujo vestuvių tokias suknytes bežiūrėdama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 05 23, 07:10)
Dar viena mano nerta vestuvinė suknelė blush2.gif Foto gal kiek per šviesi, bet palenkus monitorių ar pažiūrėjus kitu kampu-raštas gerai matosi mirksiukas.gif

Nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
Bastinga, super super super wub.gif, o jau pateikimas koks nuostabus.... 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi suknele Bastinga wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nerealiai gražu, Bastinga thumbup.gif
Atsakyti