Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Prašiau pagalbos suknelių temoje, bet dėl didesnės sklaidos ir tikimybės, kad atsiras patariančių, ir čia pasiklausiu. Gal kas turės minčių, kaip užbaigti "airišką" suknelę. Labai daug prirašiau Suknelų temoj, tai, kad nesikartoti, įdedu tik nuorodą.
http://www.supermama...?...4572&st=132
Iš anksto AČIŪ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2013 04 30, 11:37)
Man labai patinka tie lapų-gėlių nėriniai, kur iš ištiso siūlo neriasi, o atrodo beveik kaip airiški 

Gal kas turite tokių gėlių juostų schemų ir galėtumėte pasidalinti? Noriu nusinarplioti kažką panašaus - kai pamačiau, net kvapą užgniaužė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyvose: 02 gegužės 2013 - 10:07
Labas per pietus, rodausi, ką dėlioju toliau karsta.gif Dabar sekantis kartas bus jau turbūt visas kūrinys mastau.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 05 02, 11:07)
Gal kas turite tokių gėlių juostų schemų ir galėtumėte pasidalinti? Noriu nusinarplioti kažką panašaus - kai pamačiau, net kvapą užgniaužė

Nu kaip tyčia niekaip nepamenu kur mačiau visokių tų juostų raštų g.gif Vat gal praeitą savaitę žiūrinėjau...lyg FB, nu bet neradau schmoll.gif
Atsakyti

Prasiknisau po savo archyvus - ar tik ne apie šią kalba eina? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 02 gegužės 2013 - 12:03

Čia daug yra 4u.gif
http://club.osinka.ru/topic-16287
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 02, 13:02)
Prasiknisau po savo archyvus - ar tik ne apie šią kalba eina?  ax.gif 

user posted image

šita ir nuorodos nuorodoj buvo smile.gif
Bazuka, gražūs raštai, bet aš dar kitokių buvau radus...nu bet kur? doh.gif g.gif jei dar atkapstysiu, pasidalinsiu
Atsakyti
Mesk į Googlą paiešką pagal raktinį žodį "ленточное кружево схемы" wink.gif
Atsakyti
Merginos, pridėjote išties šaunių darbelių 4u.gif
Na o aš po ilgos pertraukos noriu jums parodytą baigtą savo kūrinėlį blush2.gif . Kaip visada trumpai. Stilius- airiškas nėrimas, vašelis-0,55, siūlai- Hakelgarn 20 (15 matkelių), jungta brydėmis. Šįkart kiek laiko gaminta, nesakysiu biggrin.gif , nes .......vaikai užaugo 4u.gif , darbai prasidėjo....Dabar linksmoji dalis- daug kartų darydama šį darbelį klausiau savęs "gal čia jau viskas??? gal persirgau airiška karštine???" pasirodo ne, liga ne tik manęs neapleidžia, bet ir smarkiai progresuoja, nes šiuo metu hakelgarn siūliukas man jau per storas doh.gif , bandau vis plonesnius....galvoje dėlioju visokias figūras ir modeliukus g.gif . Žodžiu, man visai prastai....., o blogiausia- tai smarkiai užkrečiama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , nes vis sulaukiu naujų mano darbų pasiekėjų
p.s. (pamušaliukas tik dėl vaizdo, savininkė viską pasibaigs pati)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2013 05 05, 20:11)
Na o aš po ilgos pertraukos noriu jums parodytą baigtą savo kūrinėlį  blush2.gif .

Ahhhhh !!!!! Kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
JPE, pasaka wub.gif wub.gif Negaliu atsigėrėti tavo nėrinio atlikimo smulkumu ir precizija wub.gif Ir žaviuosi sugebėjimu nenumesti, užbaigti iki galo thumbup.gif Tavo progresuojanti liga ir nauji siūlų plonėjimo simptomai man labai net pažįstami hihihi.gif Tik kad mano mezgiminei mūzai vis dar pavasaris neateina, nepaleidžia virbalų iš rankų doh.gif O jau tikrai būtų metas apie vasarinę kepurėlę mažiausiajai pagalvoti, pernykštę jau bus išaugusi unsure.gif

Ech... na dar kartą apžiūriu... grožių grožis.... wub.gif

Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pameginti ir as tuos airiukus, noriu paklausti kur siuliukus perkat ir is kokiu geriausia nert ar is tu Hakelgarn?

aciu
Atsakyti