Prašiau pagalbos suknelių temoje, bet dėl didesnės sklaidos ir tikimybės, kad atsiras patariančių, ir čia pasiklausiu. Gal kas turės minčių, kaip užbaigti "airišką" suknelę. Labai daug prirašiau Suknelų temoj, tai, kad nesikartoti, įdedu tik nuorodą.
http://www.supermama...?...4572&st=132
Iš anksto AČIŪ!
QUOTE(Miera @ 2013 04 30, 11:37)
Man labai patinka tie lapų-gėlių nėriniai, kur iš ištiso siūlo neriasi, o atrodo beveik kaip airiški
Gal kas turite tokių gėlių juostų schemų ir galėtumėte pasidalinti? Noriu nusinarplioti kažką panašaus - kai pamačiau, net kvapą užgniaužė
QUOTE(alyvose @ 2013 05 02, 11:07)
Gal kas turite tokių gėlių juostų schemų ir galėtumėte pasidalinti? Noriu nusinarplioti kažką panašaus - kai pamačiau, net kvapą užgniaužė
Nu kaip tyčia niekaip nepamenu kur mačiau visokių tų juostų raštų Vat gal praeitą savaitę žiūrinėjau...lyg FB, nu bet neradau
Prasiknisau po savo archyvus - ar tik ne apie šią kalba eina?
Čia daug yra
http://club.osinka.ru/topic-16287
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 02, 13:02)
šita ir nuorodos nuorodoj buvo
Bazuka, gražūs raštai, bet aš dar kitokių buvau radus...nu bet kur? jei dar atkapstysiu, pasidalinsiu
Mesk į Googlą paiešką pagal raktinį žodį "ленточное кружево схемы"
Merginos, pridėjote išties šaunių darbelių
Na o aš po ilgos pertraukos noriu jums parodytą baigtą savo kūrinėlį . Kaip visada trumpai. Stilius- airiškas nėrimas, vašelis-0,55, siūlai- Hakelgarn 20 (15 matkelių), jungta brydėmis. Šįkart kiek laiko gaminta, nesakysiu , nes .......vaikai užaugo , darbai prasidėjo....Dabar linksmoji dalis- daug kartų darydama šį darbelį klausiau savęs "gal čia jau viskas??? gal persirgau airiška karštine???" pasirodo ne, liga ne tik manęs neapleidžia, bet ir smarkiai progresuoja, nes šiuo metu hakelgarn siūliukas man jau per storas , bandau vis plonesnius....galvoje dėlioju visokias figūras ir modeliukus . Žodžiu, man visai prastai....., o blogiausia- tai smarkiai užkrečiama , nes vis sulaukiu naujų mano darbų pasiekėjų
p.s. (pamušaliukas tik dėl vaizdo, savininkė viską pasibaigs pati)
Na o aš po ilgos pertraukos noriu jums parodytą baigtą savo kūrinėlį . Kaip visada trumpai. Stilius- airiškas nėrimas, vašelis-0,55, siūlai- Hakelgarn 20 (15 matkelių), jungta brydėmis. Šįkart kiek laiko gaminta, nesakysiu , nes .......vaikai užaugo , darbai prasidėjo....Dabar linksmoji dalis- daug kartų darydama šį darbelį klausiau savęs "gal čia jau viskas??? gal persirgau airiška karštine???" pasirodo ne, liga ne tik manęs neapleidžia, bet ir smarkiai progresuoja, nes šiuo metu hakelgarn siūliukas man jau per storas , bandau vis plonesnius....galvoje dėlioju visokias figūras ir modeliukus . Žodžiu, man visai prastai....., o blogiausia- tai smarkiai užkrečiama , nes vis sulaukiu naujų mano darbų pasiekėjų
p.s. (pamušaliukas tik dėl vaizdo, savininkė viską pasibaigs pati)
QUOTE(JPE @ 2013 05 05, 20:11)
Na o aš po ilgos pertraukos noriu jums parodytą baigtą savo kūrinėlį .
Ahhhhh !!!!! Kaip visada
JPE, pasaka Negaliu atsigėrėti tavo nėrinio atlikimo smulkumu ir precizija Ir žaviuosi sugebėjimu nenumesti, užbaigti iki galo Tavo progresuojanti liga ir nauji siūlų plonėjimo simptomai man labai net pažįstami Tik kad mano mezgiminei mūzai vis dar pavasaris neateina, nepaleidžia virbalų iš rankų O jau tikrai būtų metas apie vasarinę kepurėlę mažiausiajai pagalvoti, pernykštę jau bus išaugusi
Ech... na dar kartą apžiūriu... grožių grožis....
Ech... na dar kartą apžiūriu... grožių grožis....