Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(bastinga @ 2013 04 08, 10:17)
Šis klientės užsakymas buvo išbandymas man 4u.gif

Sijono dalį dariau iš tiulio, karpiau lapus, juos apnėriau, tarpusavyje susiuvau, "tenerife" dariau gėles, į jų vidurį įsiuvau megztos žolytės kamuoliukus, po sijonu siuvau dar vieną sijoną iš šifono, jo šonus taip pat apsiuvau žolyte.

labai labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir as turiu toki uzsakyma biggrin.gif
laimei, mano be tos sudetingosios virsutines dalies.Tiek kantrybes tikrai netureciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 27 balandžio 2013 - 07:51
Kazkas panasaus is airisku neriniu temos... rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2013 04 28, 19:45)
Kazkas panasaus  is airisku neriniu temos... rolleyes.gif

Labai labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
parodau aš savo pirmą prisvilusį airiuką, jei taip galima pavadint blush2.gif user posted image
Papildyta:

o dabar su šituo vargstu
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2013 04 28, 19:45)
Kazkas panasaus  is airisku neriniu temos... rolleyes.gif

LABAIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
(Aš ir kažką panašaus galvoj brandinu blush2.gif )

QUOTE(ewaldina @ 2013 04 29, 10:53)
sveikos,
parodau aš savo pirmą prisvilusį airiuką, jei taip galima pavadint  blush2.gif

Labai jauki tunikytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2013 04 29, 11:53)
sveikos,

Ir nieko čia prisvilusio. Gal tinklelis ir dailesnis galėtų būti, bet, sakysim, kad toks ir buvo sumanymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2013 04 29, 15:11)
Ir nieko čia prisvilusio. Gal tinklelis ir dailesnis galėtų būti, bet, sakysim, kad toks ir buvo sumanymas  biggrin.gif

ačiū, o dėl tinklelio tai kai pradėjau... galvojau nu ir velnias čia taip gali sunarpliot, pradžioj neišėjo visiškai, pabaigon jau jau po truputį supratau kaip ir kas, kad bent žiūrėt būtų galima. Žodžiu čia buvo pradžiamokslis lotuliukas.gif
tinkleliui tą siūlą, medvilninį iš kurio nėriau detales, skyriau per pus doh.gif aišku kaip airiškam ta medvilnė per stora, nu bet savęs išbandymui ir pačiupinėjimui technikos buvo pats tas biggrin.gif

o tam žaliam tai čia viršus tik, dar tiksliai nežinau kaip su sijonu iki žemės bus g.gif įtariu jei nerčiau kokiu raštuku skystu, ar nesipjautų su netaisyklingu tinkleliu viršutinėj daly? gal kuri darėt ką panašaus?
bastigos suknėse keliose mačiau apačias nertas bet viršui būdavo žymiai mažiau tinklelio... žodžiu kūrybinės kančios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2013 04 29, 11:53)
sveikos,

Labai grazu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2013 04 29, 10:53)
sveikos,

Nieks čia nesvyla, bet biški kritikos mestelėsiu ax.gif
Ateičiai, tskant blush2.gif
Man kliūva, kad pačiam priekyje - tinkliukas, o visi grožiai - šonuose ir pažastyse. O dažniausiai tinkliukas būna tik kaip fonas.
Bet, žinoma, jei toks sumanymas ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 29, 19:01)
Nieks čia nesvyla, bet biški kritikos mestelėsiu  ax.gif
Ateičiai, tskant  blush2.gif
Man kliūva, kad pačiam priekyje - tinkliukas, o visi grožiai - šonuose ir pažastyse.  O dažniausiai tinkliukas būna tik kaip fonas.
Bet, žinoma, jei toks sumanymas ...  rolleyes.gif

visus patarimus vertinu, gi iš tokių pastebėjimų ir mokaisi žmogus...
ko gero tada nugara gerai, nes ant nugaros didelė kaip tos pusinės, tik visa gėlė. Sumanymas buvo su tom gėlėm šonuose, bet paskui kažkaip kitaip man nepavyko geriau sudėliot. Ir siūlas ne toks, supratau kad tinkliuką darant reikia irgi adatom smaigstyt nes kaip šitam pirmam klecke jis toks vietom per laisvas gavosi, nu bet jau buvo beveik baigta tai rankos nebekilo ardyt. Kažkada JPE man rodos kažkam komentavo kad reikia pirma detales atsirinkt, paskum daryt. Man ko gero pačiam centrui pritrūko kokių smulkesnių gėlyčių g.gif ber kaip pirmą bijojau labai primargint.
Dariau prisismaigsčius ant plėvelės, bet nepatogu ypač tinkliukui, dabar smeigiu ant gabali porolono tai žymiai patogiau ir geriau.
Papildyta:
ne airiukas, mintis iš jūsų mestų nuorodų pas rusaiter į forumus...user posted image
tik foto nekokybiška

Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2013 04 29, 20:21)
ne airiukas, mintis iš jūsų mestų nuorodų pas rusaiter į forumus...

Labai gražu. Man labai patinka tie lapų-gėlių nėriniai, kur iš ištiso siūlo neriasi, o atrodo beveik kaip airiški 4u.gif Tik aš rinkčiausi ilgas nertinio rankoves, tuomet po apačia ar ilgos rankovės, ar visai be rankovių... Bet čia ne kritika, tik mano skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2013 04 30, 10:37)
Labai gražu. Man labai patinka tie lapų-gėlių nėriniai, kur iš ištiso siūlo neriasi, o atrodo beveik kaip airiški  4u.gif Tik aš rinkčiausi ilgas nertinio rankoves, tuomet po apačia ar ilgos rankovės, ar visai be rankovių... Bet čia ne kritika, tik mano skonio reikalas.

dėkui, čia dėl foto buvo greitai apsivilkta ant bile ko, tam nertiniui vis laukiu šiltų dienų, kad iš po nertų rankovių nieks nebekyšotų, nu bet jos kaip neateina taip neateina... ir šiandien kaip šalta br...
Atsakyti