Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(bastinga @ 2013 03 23, 20:35)

Tobulai gražu wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Bastinga, grazu ir labai kruopstu!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos pagaliau ir as ryzausi pradet nerti situos grozius, bet labai reikia pagelbos noriu sortuku ir maikutes pirmiausia darysiu dukrai. Gal galit pasakyt ar as gerai suprantu cia sortukuose apskritimai nerti atskirai, paskui sujungti su sortu apacia?

http://www.google.lt...t...tml;484;467
Atsakyti
akims paganyti irlapelių nėrimas
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 03 23, 20:35)

Nugriūt ir nepakilti tokių vaizdelių prisižiūrėjus blink.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Ateinu patarimo. Nes dabar norisi viską išardyti, ką padariau doh.gif

Dedu dvi nuotraukas. Kuria puse gražiau?
Nes iš pradžių dariau vienaip. Susišvietė, kad negražu. Perdariau kitaip. Dabar būtų buvęs pirmasis variantas gražiau - brydes daryti ne tolėliau atitraukus nuo kraštuko, bet jungti nuo pačio kraštelio, kad neatrodytų kaip ant tinkliuko g.gif |
Kitų būdų jungimo nesiūlyti - bandžiau viską, likau prie to paties brydžių doh.gif lotuliukas.gif

Dėl kitko žinau - elementas pats paprasčiausias, bet todėl mane ir užkabino blush2.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
LM, as skirtumu nematau blush2.gif gal labiau igudusios pakometuos 4u.gif

as nugara nuneriau, nupasakojau mamai ka neriu ji pazadejo pasukne pasiuti.... laukiu laukiu atejo siuntinukas, na o pasukne visa suknia ir dar visai ne tokio stiliau doh.gif ir ilgio ir viskas ne taip doh.gif visas laukimas veltui verysad.gif
Atsakyti
as jeigu gerai matau tai pirmoj foto krasteliai islykus tokie, antroj to nera, bet kaip graziau realiai tai nezinau net blush2.gif gal palikciau pirma foto blush2.gif g.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už komplimentus ankstesnei suknelei, o ši papuoš nuotaką, kuri išteka Kuboje. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 04 07, 16:14)
Ačiū merginos už komplimentus ankstesnei suknelei, o ši papuoš nuotaką, kuri išteka Kuboje. blush2.gif

nervuojat su tokais grožiais ax.gif wub.gif neatsižiūriu ax.gif
Atsakyti
Bastinga vėl grožių pagaminus thumbup.gif Tik žiūriu žiūriu ir nesuprantu, kas ten per "kvartukėlis" g.gif Ir kaip jis pagamintas? g.gif Ten jau lyg ir ne airiški nėriniai unsure.gif

LM, aš šitose nuotraukose didelio skirtumo neįžiuriu, gal pirmas variantas man truputį labiau patinka unsure.gif Kas čia per siūlas?
Atsakyti
Šis klientės užsakymas buvo išbandymas man 4u.gif

Įkeliu dar vieną foto, kurioje suknelė nebuvo užbaigta 4u.gif user posted image
Sijono dalį dariau iš tiulio, karpiau lapus, juos apnėriau, tarpusavyje susiuvau, "tenerife" dariau gėles, į jų vidurį įsiuvau megztos žolytės kamuoliukus, po sijonu siuvau dar vieną sijoną iš šifono, jo šonus taip pat apsiuvau žolyte.
Atsakyti