Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

nors visada sakiau, kad man gražiausi airiški nėriniai yra balti, bet šita suknia tikrai labai įspūdinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 11 02, 17:05)
nors visada sakiau, kad man gražiausi airiški nėriniai yra balti, bet šita suknia tikrai labai įspūdinga  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
man balti arba juodi bet si - super
Atsakyti
groziai
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 11 08, 12:40)

pirmas dalykas kas sove i galva pamacius sia suknele: isproteciau kol padaryciau....
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 11 08, 14:12)
pirmas dalykas kas sove i galva pamacius sia suknele: isproteciau kol padaryciau....

nu ir man panašiai biggrin.gif

Bet gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 11 08, 14:40)

Eina sau....
Čia kiek kilometrų kantrybės sunerta g.gif
Atsakyti
Lace, yra nerealiai grazu!!! Taip senoviska ( geraja prasme) ir taip moteriska ( kantrybes prasme smile.gif biggrin.gif)
Atsakyti
man turbūt į tokius kūrinius žiūrint visada truputį gaila įdėto darbo - tokia suknia bus apsirengta vienintelį kartą gyvenime doh.gif Šitiek darbo dėl akimirkos spindesio doh.gif
Atsakyti
Dar ir dėl mūsų aikčiojimo, truputį.
Esant šiuolaikinėms technologijoms tokį kūrinį pamato daugybė akių.
Atsakyti
na reiktų jungtis kokiom 2-3 mezgėjom ir visai nieko gautųs smile.gif taip tik vieną kartą....... bet tokią suknelę negėda ir dukrai perduoti kaip palikimą. Jei mano mama būtų su tokia tekėjus tai drąsiai ir aš rengčiausi. Čia juk nemirštanti nėrinių klasika......
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 11 08, 14:43)
Lace, yra nerealiai grazu!!! Taip senoviska ( geraja prasme) ir taip moteriska ( kantrybes prasme smile.gif biggrin.gif)

drinks_cheers.gif
KARALIŠKA wub.gif
Atsakyti