Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(bosca1980 @ 2013 03 12, 11:03)
LAbai labai aciu visoms pagelbejusioms man su schemutemis ir paaiskinimais  4u.gif  Va pirmi mano lapeliai. Tikiuosi iki vasaros gausis mazajai nunert suknute  g.gif

drugeliai labai fainuoliai ax.gif
Atsakyti
kokie grazus drugeliai wub.gif
noreciau schemos jei turit ax.gif
Atsakyti
labai gražus drugelis
gal galit pasidalint schemute drinks_cheers.gif

neriu 3 metukų damai suknytę a lia "pieva"...deja maniškis drugelis ....netoks
jusiškis daug plastiškesnis jei taip galima būt pavadint...
aišku suknytė jau prie pabaigos ir drugelių jau nepakeisiu blush2.gif
per vėlai parodėt doh.gif
Atsakyti
uudraa - o gal ir ne per velai ax.gif man asmeniskai labai grazu ant airisku neriniu virsaus, na tarkim ant jusu drugelio ar lapelio "patupdyti" dar viena iskilusi drugeli, a la plazdenanti, vienu siuliuku smile.gif
Atsakyti
na dabar jau net nežinau... doh.gif
pabaigtuves ant nosies....pora dieneliu ir psio.....
tadum apsirodysiu
Atsakyti
Sveikutes. Stai drugelio schemute 4u.gif
user posted image
Atsakyti
aciu wub.gif
Atsakyti
va kokį meną užtikau biggrin.gif Labai įdomus siūlas panaudotas unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lace, tikrai idomu ir meniska! biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, kuo toliau i miska, tuo medziu daugiau lotuliukas.gif
as nugara nuneriau smile.gif iskilo klausimas kaip suformuoti krutine - iskiluma? kaip isplatinti is apacios, is sono g.gif iskarpa dariausi apibrezus kita ruba.
Atsakyti
Jei labai gražiai ir kruopščiai -- tai krūtinę gamini kaip siuvant. Juosmenį irgi, jei labiau banguota figūra wink.gif Ardai rūbą per visas siūles (įskaitant įsiuvus), kur buvo įsiuvas -- palieki jo pločio tarpą, ir paskutiniu momentu sujungi tuos elementus tarpusavy. Aš šiaip pagal siuvimo iškarpą dariausi, kai reikėjo. Nes su tais ardytais rūbais visokių siurprizų galima sulaukt, jei medžiaga pasitampyt linkus.
O kokios problemos su platinimu gali būt, nelabai įsivaizduoju. Dedi daugiau elementų pagal iškarpą, ir platėja.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti