Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Terezza @ 2013 03 03, 21:25)
Ar tikrai nevogsit, jei atsakymas bus neigiamas? bigsmile.gif  biggrin.gif

schmoll.gif nevogsiu. perdarysiu. biggrin.gif

QUOTE(JPE @ 2013 03 03, 21:39)
Schemutes neturiu, bet cia paprasta gelyte is 5 lapuku, kuriu kiekvienas padarytas is 4 akiu, po to 3 stulpeliai po 2 uzmetimus sunerti i viena aki, ir vel 4 akys i apacia.
LM, prasau, mielai smile.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 03 03, 19:45)
schmoll.gif  nevogsiu. perdarysiu.  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bosca1980 @ 2013 02 28, 16:36)
Sveikos mergaites. Gal galit kas man padet:noriu nunert lapelius, kurie pavaizduoti nuotraukyteje (juodi, rudi, melsvi), bet nerandu butent tokio lapuko schemos, kad butu su skylutemis per viduri, gal kas turit schemute? Ir kaip taip gaunasi, kad kiekviena lapelio nerta eilute taip isryskeja? As bandziau nert pagal viena schemute, bet man gaunasi lygus lapelis, be jokiu grioveliu  verysad.gif

Gal aš kiek padėsiu nunerti lapuką?

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bosca1980 @ 2013 02 28, 16:36)
Sveikos mergaites. Gal galit kas man padet:noriu nunert lapelius, kurie pavaizduoti nuotraukyteje (juodi, rudi, melsvi), bet nerandu butent tokio lapuko schemos, kad butu su skylutemis per viduri, gal kas turit schemute? Ir kaip taip gaunasi, kad kiekviena lapelio nerta eilute taip isryskeja? As bandziau nert pagal viena schemute, bet man gaunasi lygus lapelis, be jokiu grioveliu  verysad.gif
user posted image

user posted image

o kad gautusi kanteliai reikia uzkabinti neriant tik apatine pynutes dalį, one per abu siulus
Atsakyti
QUOTE(dalia111 @ 2013 03 06, 14:33)
user posted image

o kad gautusi kanteliai reikia uzkabinti neriant tik apatine pynutes dalį, one per abu siulus

Nesusigaudau: nuo kurios vietos pradet nert lapeli pagal jusu parodyta chemute verysad.gif Ir is keliu akiu nert pynutes kur skylutes turi gautis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bosca1980 @ 2013 03 07, 18:28)
Nesusigaudau: nuo kurios vietos pradet nert lapeli pagal jusu parodyta chemute  verysad.gif  Ir is keliu akiu nert pynutes kur skylutes turi gautis?  4u.gif

Nerti taip kaip parašyta 1,2,3,4,5 ir t.t. o ten kur tos plonos vertikalios linijos sukabinti kartu ir savaime susidarys skylutės.
Atsakyti
nuneriama 15 kilpučių pynutė ir nuo 1 skaičiaus neriame 14 žemų stulpelių,po to 5 kilpučių pynutė,toliau 2 eilė į tas 5 kilputes neriame 4 žemus stulpelius ir toliau dar 10 žemų stulpelių.3 eilė gryžtam atgal,išmezgama 1 pakėlimo kilputė ir 14 žemų stulpelių ir 5 pynutės ir taip iki 8 eilės.8 ir 9eilės vienodai po 14 žem. st. 10eiė 14 ž.s. ir išmezgus 3kilputes su 4kilpute sujungiam su 7 eilute.Gaunasi trikampėlio formos skylutė.

Šiaip lengva schema ,taškas pynutės kilputė,brūkšnelis žemas stulpelis.

Pradėti pynute nerti nuo karės pusės,o nuo numerio 1 skaitosi pirma eilė.
Atsakyti
Na pabaigiau. Dar neplautas PIRMAS MANO GYVENIME "airiukas". blush2.gif Tikrai netobulas, bet norėjau išbandyti, kad suprasti kaip tai daroma nuo A iki Z. Labai patiko. Dabar žinau ką kitą kartą daryčiau kitaip. Klausimas: kaip taisyklingiau ar nunerti nėrinį ir tada jį įrėminti, ar padaryti pirmą rėmus ir tada jame nerti? Aš detales prisiuvau prie iškarpos ir praktiškai nuėmiau jau tik pabaigus darbą, o kaip man daryti, kad galėčiau dažniau pamatuoti ar viską darau gerai? Kiekvieną kartą nuardyti tą pagalbinį siūlą ir vėl kas kart prisiūti? doh.gif blush2.gif Na dabar kritikuokit... ph34r.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lafan: 11 kovo 2013 - 15:41
QUOTE(lafan @ 2013 03 11, 16:39)
Na pabaigiau. Dar neplautas PIRMAS MANO GYVENIME "airiukas".  blush2.gif  Tikrai netobulas, bet norėjau išbandyti, kad suprasti kaip tai daroma nuo A iki Z. Labai patiko. Dabar žinau ką kitą kartą daryčiau kitaip. Klausimas: kaip taisyklingiau ar nunerti nėrinį ir tada jį įrėminti, ar padaryti pirmą rėmus ir tada jame nerti? Aš detales prisiuvau prie iškarpos ir praktiškai nuėmiau jau tik pabaigus darbą, o kaip man daryti, kad galėčiau dažniau pamatuoti ar viską darau gerai? Kiekvieną kartą nuardyti tą pagalbinį siūlą ir vėl kas kart prisiūti?  doh.gif  blush2.gif Na dabar kritikuokit... ph34r.gif

Šaunuolė, mano akimis labai dailu. wub.gif Išsiskalbs, atrodys super wub.gif

Dėl klausimo, tai aš pasidariau "lentą", t.y porolonu aptraukiau kartoną ir ten išsibraižiau a la iškarpą. su adatėlėm prismaigsčiau motyvus ir tada nėriau tinklelį. Tai adatėles išsitraukyt nėra sunku. Tik galvoju su iškarpa, tai daug viskas paprasčiau. Matuotis su visa iškarpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2013 03 03, 21:39)
Schemutes neturiu, bet cia paprasta gelyte is 5 lapuku, kuriu kiekvienas padarytas is 4 akiu, po to 3 stulpeliai po 2 uzmetimus sunerti i viena aki, ir vel 4 akys i apacia.
LM, prasau, mielai smile.gif

Aciu labai, dar yra laiko reiks bandyt iterpt i savo darbu sarasa, nes kaip tik siuo metu "vargstu" su airiska suknele.... nzn net kada pabaigsiu, jau tiek uzsikroviau pirmam kartui doh.gif

lafan - labai grazu... zaviuosi tom, kaip cia pavadinti keliu sluoksniu gelytem, bet man jos nesigauna nors tu ka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linella: 11 kovo 2013 - 22:33

sveikos mamytes, na po keliu savaiciu baigsiu savo suknele ir bandysiu imtis sito grozio, bet dar nelabai suprantu kaip ten tos dalys sumezgamos ir ireminamos, bet pasistudijuosiu ir tikrai darysiu, pirmiausia dukrytei, o paskui... bigsmile.gif
Atsakyti
LAbai labai aciu visoms pagelbejusioms man su schemutemis ir paaiskinimais 4u.gif Va pirmi mano lapeliai. Tikiuosi iki vasaros gausis mazajai nunert suknute g.gif
user posted image
Atsakyti