Gavau savo siūliukus - tikrai plonas ir minkštas siūliukas. Dar neišbandžiau, nes noris seną darbuką pabaigt, bet kiek apčiupinėjau, tikrai plonas
QUOTE(...little mary... @ 2013 02 10, 11:13)
Gavau savo siūliukus - tikrai plonas ir minkštas siūliukas. Dar neišbandžiau, nes noris seną darbuką pabaigt, bet kiek apčiupinėjau, tikrai plonas
dekui, tai man reikia kazko storesnio, nes ant mano figuros rubo nesimatys su plonais siulais
tai pagal sita siulu lentele kuris numeriukas jau butu plonesnis uz tuos maxius gal 8?
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 02 10, 11:24)
dekui, tai man reikia kazko storesnio, nes ant mano figuros rubo nesimatys su plonais siulais
tai pagal sita siulu lentele kuris numeriukas jau butu plonesnis uz tuos maxius gal 8?
na maxi 100gr yra 565m
tada ji atitinka Nr12 nes 50gr -282m
vadinasi plonesnis bus Nr 16 50gr- 385metrai
Sveikutes, ikeliu pasirodyti kepuriuka...
kaip ir motyvai padaryti, liko tik "smagiausia" dalis - jungimas
tik pradejus jungti, susiduriau su problemele gal galit man patarti kaip graziai jungti brydes tarpusavyje? ar tiesiog apneriat bryde iki jungimo vietos ir darot nauja, ja apneriat ir dabaigiat buvusia? ar kaip graziau tai padaryti?
Darote bryde iki jungimo vietos, pradedate nauja, ja iki jungimo vietos, tada vel nauja. Paliktas dalis uzbaigsite gryzdama. Keliais postais anksciau rasiau, darau visada is desines i kaire ir pasirenku daryti taip, kad bryde atgal i desine negryztu, tada jos nesivartys. Bandykit
QUOTE(uudraa @ 2013 02 10, 12:22)
na maxi 100gr yra 565m
dekui
QUOTE(loretam @ 2013 02 10, 18:35)
Sveikutes, ikeliu pasirodyti kepuriuka...
Pataisykit jei suklydau, bet ar motyvai gerąja puse į viršų?
Nors, jei kabinant brydes už pakraštėlių, nesistengiant padaryti vaizdo, kad jie "nutūpė" ant brydžių tinklo ir nieko tokio
QUOTE(dailele @ 2013 02 11, 13:20)
Pataisykit jei suklydau, bet ar motyvai gerąja puse į viršų?
Nors, jei kabinant brydes už pakraštėlių, nesistengiant padaryti vaizdo, kad jie "nutūpė" ant brydžių tinklo ir nieko tokio
Taip taip motyvai geraja puse jau persidejau kaip turi but tik toj vietoj ir sustojau, nu niekaip nesigauna graziai sujungti, jau praradau vilti viskas isardyta dabar, bandysiu daryti tiesiog plokscia koki daikta kad graziau sujungti, tik nezinau kaip guli detales visos sudetos ir nezinau nuo ko pradet, nekyla rankos....
Nu atrodo tinklelis pagaliau iseina. Bent jau ne dantytas gaunasi. Ir klausimelis: o pvz. lapeli prie gelytes paprastai prisiuti su adata, sukabinti su vaseliu ar kaip?
Sveikos,
Prisiduodu. Galų gale aš jį baigiau. (nieko naujo neparodysiu, bet atnešu įrodymus )
(atsiprašau už foto kokybę, fotkinta kaip visada bėgte ir mobiliu )
Prisiduodu. Galų gale aš jį baigiau. (nieko naujo neparodysiu, bet atnešu įrodymus )
(atsiprašau už foto kokybę, fotkinta kaip visada bėgte ir mobiliu )
super
pasirodyk ir ant saves
pasirodyk ir ant saves