Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Gavau savo siūliukus - tikrai plonas ir minkštas siūliukas. Dar neišbandžiau, nes noris seną darbuką pabaigt, bet kiek apčiupinėjau, tikrai plonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 02 10, 11:13)
Gavau savo siūliukus - tikrai plonas ir minkštas siūliukas. Dar neišbandžiau, nes noris seną darbuką pabaigt, bet kiek apčiupinėjau, tikrai plonas  ax.gif

dekui, tai man reikia kazko storesnio, nes ant mano figuros rubo nesimatys su plonais siulais doh.gif

tai pagal sita siulu lentele kuris numeriukas jau butu plonesnis uz tuos maxius gal 8?
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 02 10, 11:24)
dekui, tai man reikia kazko storesnio, nes ant mano figuros rubo nesimatys su plonais siulais   doh.gif

tai pagal sita siulu lentele kuris numeriukas jau butu plonesnis uz tuos maxius gal 8?

na maxi 100gr yra 565m
tada ji atitinka Nr12 nes 50gr -282m
vadinasi plonesnis bus Nr 16 50gr- 385metrai
Atsakyti
Sveikutes, ikeliu pasirodyti kepuriuka...
kaip ir motyvai padaryti, liko tik "smagiausia" dalis - jungimas biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
tik pradejus jungti, susiduriau su problemele biggrin.gif gal galit man patarti kaip graziai jungti brydes tarpusavyje? ar tiesiog apneriat bryde iki jungimo vietos ir darot nauja, ja apneriat ir dabaigiat buvusia? ar kaip graziau tai padaryti? 4u.gif
Atsakyti
Darote bryde iki jungimo vietos, pradedate nauja, ja iki jungimo vietos, tada vel nauja. Paliktas dalis uzbaigsite gryzdama. Keliais postais anksciau rasiau, darau visada is desines i kaire ir pasirenku daryti taip, kad bryde atgal i desine negryztu, tada jos nesivartys. Bandykit
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2013 02 10, 12:22)
na maxi 100gr yra 565m
tada ji atitinka Nr12 nes 50gr -282m
vadinasi plonesnis bus Nr 16 50gr- 385metrai

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2013 02 10, 18:35)
Sveikutes, ikeliu pasirodyti kepuriuka...
kaip ir motyvai padaryti, liko tik "smagiausia" dalis - jungimas biggrin.gif

Pataisykit jei suklydau, bet ar motyvai gerąja puse į viršų?
Nors, jei kabinant brydes už pakraštėlių, nesistengiant padaryti vaizdo, kad jie "nutūpė" ant brydžių tinklo ir nieko tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2013 02 11, 13:20)
Pataisykit jei suklydau, bet ar motyvai gerąja puse į viršų?
Nors, jei kabinant brydes už pakraštėlių, nesistengiant padaryti vaizdo, kad jie "nutūpė" ant brydžių tinklo ir nieko tokio  g.gif

Taip taip motyvai geraja puse biggrin.gif jau persidejau kaip turi but smile.gif tik toj vietoj ir sustojau, nu niekaip nesigauna graziai sujungti, jau praradau vilti doh.gif viskas isardyta dabar, bandysiu daryti tiesiog plokscia koki daikta kad graziau sujungti, tik nezinau kaip doh.gif guli detales visos sudetos ir nezinau nuo ko pradet, nekyla rankos....
Atsakyti
Nu atrodo tinklelis pagaliau iseina. karsta.gif Bent jau ne dantytas gaunasi. Ir klausimelis: o pvz. lapeli prie gelytes paprastai prisiuti su adata, sukabinti su vaseliu ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prisiduodu. Galų gale aš jį baigiau. (nieko naujo neparodysiu, bet atnešu įrodymus biggrin.gif )

user posted image

user posted image

(atsiprašau už foto kokybę, fotkinta kaip visada bėgte ir mobiliu ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 21 vasario 2013 - 16:40
super wub.gif wub.gif
pasirodyk ir ant saves ax.gif
Atsakyti