Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

[quote=eliukė,2013 02 02, 22:05]
gal susiduret su tokiu jungimo budu? g.gif regis cia nei tinklelis pynute nei brydes.

Sunku pritraukti ir paziureti, bet jei ten toks susisukes siulas, tai gal cia tas musu pavadintas "tinginiu budas"- supaprastinta bryde. Nes panasu i mano brydes, tik neapsiutas. Toks budas buvo gal kazkur senai parodytas
Atsakyti
žiūriu, diskusijos vyksta smile.gif man tai moralinio palaikymo reikia smile.gif
kažkas čia ne taip doh.gif

user posted image
Atsakyti
Man tos 6-lapes su pilnesniu viduriuku apnertos vezlio zingsniu labai negrazios, kazkokios begormes, o tas kitas su didesniu viduriuku, nedarykite spurgiuko ant virsaus ir viena pabandykite apnerti vezlio zingsniu (pabandymui). Ta dvieju sluoksniu, antra sluoksni irgi apnerkite vezlio zingsniu, gelyte iskart bus grazesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 02 vasario 2013 - 22:47
QUOTE(JPE @ 2013 02 02, 22:45)
Man tos 6-lapes su pilnesniu viduriuku apnertos vezlio zingsniu labai negrazios, kazkokios begormes, o tas kitas su didesniu viduriuku, nedarykite spurgiuko ant virsaus ir viena pabandykite apnerti vezlio zingsniu (pabandymui). Ta dvieju sluoksniu, antra sluoksni irgi apnerkite vezlio zingsniu, gelyte iskart bus grazesne.

nedaug dar tų kvietkelių, tas šešialapes išardysiu, ačiū JPE, trūksta man dar kokio vieno kvietkiuko, vidutinio dydžio, kad mažiausias su didžiausiom lyg "sujungtų" ax.gif
o tos kiek didesnės už pačias mažiausias - gražiau su vėžiuku ar be jo žiūrisi? nes dabar jau ir taip, ir kitaip pradėjau daryti biggrin.gif be nuomonės aš išvis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 02 vasario 2013 - 22:52
QUOTE(JPE @ 2013 01 30, 21:44)
Ar jums nepatiktu tokia suknute kaip neriau savo trimetei? Gelytes ten super paprastos, bet atrodo labai graziai, nes kai kurios yra keliu sluoksniu.

pasidalinkite gelytes schemute 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, tikiuosi priimsite ir mane i savo draugiska buri.... jungiuosi ir as prie jusu smile.gif
noriu nert tokia puikia suknyte, bet pirma sugalvojau padaryti dukrytei kepure kad mazdaug isivaizduociau ka tai reiskia, nors esu tai dariusi, bet pries pora metu.... viskas pasimirsta biggrin.gif
taigi su kepuriuku startuoju siandien.... kai tik ka nors turesiu, butinai jusu tiesmui pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
aš irgi pradėjau 3 metukų damai suknelę
Atsakyti
Norejau JPE paklausti, ten kur 1 puslapyje yra jusu grazuolis sijonas, gal butu galima 7lapiu pilnaviduriu gelyciu schemute gauti? 4u.gif

Aciu labai jau susiradau biggrin.gif gerai pavarcius visas 6 temutes randi visko ko tik reikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretam: 06 vasario 2013 - 15:11
smile.gif smile.gif kol prisijungiau, jus atradote. Is tiesu, labai gera patirtis paskaityti visas temas. Jei norite kokios gelytes schemutes, prasykite per az, fotografuosiu ir siusiu emailu, nes kompa isijungiu 2 kartus per menesi sad.gif, o schemutes mano visos tik zurnaluose ar ant popieriuku
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 23, 20:50)
Kaip tik tokių laukiu atvykstant  ax.gif  Manau, tikrai nebus stori  4u.gif

vat atkasiau zinute apie situos siuliukus ir norejau paklausti, kaip gi ju tas storis ax.gif
galvoju apie situos dramblio kaulo spalvos bet ar jie nera laaabai ploni, kiek pasiziurejau tu parduotuviu tai tokios spalvytes nieko neradau, norejau filleta imti is pradziu bet sita uzmaciau, metausi metausi, jauciu kol issirinksiu tai ir vasara pasibaigs.

man graziausi motyvai su papildomu siulu pastorinimui ar kaip cia taisyklingai pavadinti... jau irgi prisimokiau prisibandziau, tai vat ir nezinau ar tiktu sitie siuliukai, bandymams tai maxius naudojau , kiek per stori elementai jau gaunasi
o mokiausi tai is sitos ruses moters pamokeliu, gal pravers tokiems zaliems kaip as 4u.gif
https://picasaweb.go...596489802889772
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 02 10, 10:31)
vat atkasiau zinute apie situos siuliukus ir norejau paklausti, kaip gi ju tas storis ax.gif
galvoju apie situos dramblio kaulo spalvos  bet ar jie nera laaabai ploni, kiek pasiziurejau tu parduotuviu tai tokios spalvytes nieko neradau, norejau filleta imti is pradziu bet sita uzmaciau, metausi metausi, jauciu kol issirinksiu tai ir vasara pasibaigs.

man graziausi motyvai su papildomu siulu pastorinimui ar kaip cia taisyklingai pavadinti... jau irgi prisimokiau prisibandziau, tai vat ir nezinau ar tiktu sitie siuliukai, bandymams tai maxius naudojau , kiek per stori elementai jau gaunasi
o mokiausi tai is sitos ruses moters pamokeliu, gal pravers tokiems zaliems kaip as  4u.gif
https://picasaweb.go...596489802889772

o as tuos siulus perku pigiau iš čia http://www.devyniosg...p...28&Itemid=1
be to perkant 4 vnt galima gaut didesne nuolaida
beja Jūsų spalvos yra ivairiu storiu 12,16,20,tai jau tikrai....
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2013 02 10, 10:57)
o as tuos siulus perku pigiau iš čia http://www.devyniosg...p...28&Itemid=1
be to perkant 4 vnt galima gaut didesne nuolaida
beja Jūsų spalvos yra ivairiu storiu 12,16,20,tai jau tikrai....

didelis dekui , tai jau tikrai kad issirinksiu, nebuvau niekad uzsukus i sita eparduotuve 4u.gif
o kuris storis butu plonesnis uz tuos maxius ? blogai kai va taip negali gyvai paciupineti doh.gif
Atsakyti