Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(JPE @ 2013 02 02, 15:59)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif del to ir siulau mergaitem pirmiausia pabandyti. Jei jungiate sunertu tinkliuku tai nieko patarti negaliu...., jei brydemis- kalbekimes  4u.gif  4u.gif

frusty.gif nu va... reikia bandyt bandyt... brydėmis man iš viso mission impossible. doh.gif Einu youtube žiūrėt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 02 01, 17:18)
O aš ant poros cm storio porolono, tai ir adatėlės gerai sminga ir lankstumo turi, ir ant kelių gali pasidėti smile.gif

Mano darbai iškart nulakstytų doh.gif Jau mano merga nepraleistų progos "pačiupėti" visko hihihi.gif O ant putplasčio aš susidedu iškart man visus reikalingus įrankius, uždedu visą darbą ant džiovyklos kambary ir GRIEŽTAI liepiu neliesti (aišku, ne visada veikia irnesakyk.gif )
Aš tai vėl su brydėm draugausiu ax.gif Tinkliuku man sunku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 02 vasario 2013 - 17:25
Nu, tai o brydemis jungti yra kazkokia sistema? Nes kie skaiciau praeituose temose nusprendziau, kad man bus per sunku. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2013 02 02, 17:27)
Nu, tai o brydemis jungti yra kazkokia sistema? Nes kie skaiciau praeituose temose nusprendziau, kad man bus per sunku.  blush2.gif

Sistema paprasta, darai ir supranti kaip daryti patogiau. Esme- trys nuvesti siuliukai ir as visada darau is desines i kaire. Jungdama tinkleliu pasirenku toki tarpa, kad i kaire vesti nereiketu, nes tada bryde ties jungimu apsisuka (cia jau is mano patirties). Siandien jau 3 valandas jungiu smile.gif, o parodyt nelabai ka turiu.
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2013 02 02, 16:59)
Siandien jau 3 valandas jungiu smile.gif, o parodyt nelabai ka turiu.

O aš vargau su paprastu tinkleliu nerta pynutėm. doh.gif Padariau ir galvoju išardysiu, negražu, kažkoks dantytas tinklelis išėjo. Ir atrodo jau taip mažai vietos tam tinkleliui padariau, bet nesijungia jis man gražiai. verysad.gif Ir dar galvoju ar jus su vienu siūlu sugebat vos ne visą tinklelį padaryti ar reikia nukirpti ir vis pradėti naujai, nes man dabar tų siūlų tiek kabo (iš tinklelio), kad sunku ir vaizdą bendrą matyti (tik aš matau, vyrui sunku). doh.gif cool.gif
Atsakyti
Apie koki siula kalbat?
Atsakyti
100 proc medlvinė Nm 17/3 (Monika) unsure.gif
Atsakyti
Nea, klausiau kur jums tie siulai kabo?? Nemanau, kad imanoma padaryti nenutraukiant siulo, suslepkite su adata ir vaizdas iskart bus grazesnis smile.gif
Atsakyti
Galvojau slėpsiu siūlus, kai jau viską baigsiu, bet panašu, kad tada tikrai nieko pati nebematysiu. Dar... ar labai labai stipriai suklydau detales prisiuvus iš geros pusės? doh.gif Nu nesiseka, tai nesiseka... ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2013 02 02, 22:01)
Galvojau slėpsiu siūlus, kai jau viską baigsiu, bet panašu, kad tada tikrai nieko pati nebematysiu. Dar... ar labai labai stipriai suklydau detales prisiuvus iš geros pusės?  doh.gif Nu nesiseka, tai nesiseka...  ph34r.gif

Manau turetu atrodyti taip- detaliu puse geroji, tinklelio blogoji...., jei gerai supratau. Ir dar, ar jungimui naudojate tokio pacio storio siula kaip gelytems? As imciau plonesni, arba bent jau plonesni vaseli nei gelyciu nerimui, kad tinklelis butu grazesnis
Atsakyti
gal susiduret su tokiu jungimo budu? g.gif regis cia nei tinklelis pynute nei brydes.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2013 01 29, 08:42)
Laba ryta,gal kas turit siu gelyciu shema? Aciu
user posted image

Oho, koks grozis wub.gif .
Atsakyti