Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Na ir aš savo įkeliu bandymus. Labai nedrąsu, bet reikia, kad pasakytumėte kas blogai. Noriu pasakyti, kad aš labai noriu sau nusinerti airišką suknutę, bet deja daugiau draugauju su virbalais nei su vąšeliu, todėl dabar MOKAUSI ant savo dukrytės. Bandau jai nunarplioti bliuskutę vasarai. Sakykite kaip jums bendras vaizdas? Perkrauta? Gal reikia mažiau ir mežesnių detalių? Lapeliai žinau, kad ne taip nunerti, dabar perdarau. Man daug kas neišeina, kai ką nunėrus iš karto dedu į šoną kaip nenaudojamą. frusty.gif Siūlai mano seni (nepasakysiu nei pavadinimo, nei storio, nes tikrai seni, bet galvojau kaip pasimokymui bus gerai), tai va. blush2.gif Ar labai baisu? unsure.gif
https://www.cubby.co...f99cf36/Nerimas
Atsakyti
Taip taip, nesislepiam, viską rašot etery - mes skaitom ir mokomės biggrin.gif

Viduku, štai taip atrodė mano mažės suknutė - gėlytės paprastos, neapnertos vėžiuku. Kaip sakiau, kai tai sugalvojau, jau buvo per daug gaila nudirbto darbo, o ir laikas spaudė. Gavos, kas gavos blush2.gif Kad nebesikartot - slepiu blush2.gif
suknyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 31 sausio 2013 - 00:44
Lafan, va butent jusu nertas gelytes as apnerciau vezlio zingsniuku, tada butu tvirtesnes ir dailesnes. Jei tai pirmas jusu darbelis, tai viskas ok, darykite ir mokykites. Kiekvienas jusu darbas bus vis grazesnis ir dailesnis. Isdestymo nekomentuosiu, nes kiekviena turim savo skoni 4u.gif. Butinai darykite ir jums pavyks wub.gif Mergaites, taupydama savo laika bendravimui su jumis naudoju telefona, todel nei as nuotrauku galiu ikelt cia, nei parodyt. Jei noriu ka tiksliau pasakyti man geriau pateikti e'pastu, todel ir noriu kartais perbegti i privatesne erdve. O siaip bendrausim cia ir niekur nebegsim biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū JPE už komentarą. Čia tas išdėstymas, tai irgi tik tiek, kad matytūsi viskas. Bandysiu apnerti gėlytes kaip rekomendavot, na blogiausiu atveju šiaip bus "ale bliuska" namie trinti dukrai, nes vis tiek rūpi padaryti iki galo, kad susipažinti su visu procesu. blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2013 01 31, 10:53)
Ačiū JPE už komentarą. Čia tas išdėstymas, tai irgi tik tiek, kad matytūsi viskas. Bandysiu apnerti gėlytes kaip rekomendavot, na blogiausiu atveju šiaip bus "ale bliuska" namie trinti dukrai, nes vis tiek rūpi padaryti iki galo, kad susipažinti su visu procesu.  blush2.gif Ačiū.

Nebus nebus, kai pradesite daryti, viskas stos i vezes. Ir man pasirode kad jus paliekate per trumpa siuliuka kai baigiate gelyte, as butinai galiukus paslepiu su adata, nes kitaip po plovimo jie jus ims labai nervinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2013 01 31, 10:45)
Nebus nebus, kai pradesite daryti, viskas stos i vezes. Ir man pasirode kad jus paliekate per trumpa siuliuka kai baigiate gelyte, as butinai galiukus paslepiu su adata, nes kitaip po plovimo jie jus ims labai nervinti  ax.gif

Aš tik tų mažų rutuliukų labai nutrumpinau galiukus. doh.gif Kitų motyvų jau suslėpti su adata. Jėtau kaip norisi sėsti ir daryti daryti, bet vaikai stabdo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinau jusu busena biggrin.gif biggrin.gif , as irgi tik to ir laukiu, bet jie nei rytais ilgai miega, nei per pietus buna ramus...., nei vakare greitai "luzta"....
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 01 31, 00:41)
Taip taip, nesislepiam, viską rašot etery - mes skaitom ir mokomės  biggrin.gif 

Viduku, štai taip atrodė mano mažės suknutė - gėlytės paprastos, neapnertos vėžiuku. Kaip sakiau, kai tai sugalvojau, jau buvo per daug gaila nudirbto darbo, o ir laikas spaudė. Gavos, kas gavos  blush2.gif Kad nebesikartot - slepiu  blush2.gif
suknyte

...little mary... Jūsų suknelytei nieko netrūksta 4u.gif mačiusi jau aš ją, bent man, neprofesionalei, visai nereikia čia to vėžiuko... prie lengvutės suknelės apačios tas viršus žiūrisi puikiai thumbup.gif
manau, ir aš neapnėrinėsiu blush2.gif
vat stambesnes detales, kaip lafan, ir man jau norėtųsi apnerti ax.gif
bet ką ten, toli man iki rimtos patarėjos smile.gif
Atsakyti
Aš dalį detalių apnėrinėju, dalį palieku neapnerta, labai priklauso nuo pačios detalės unsure.gif Man rodos, kad čia nebus vienos tiesos, reikia nerti ir žiūrėti kaip geriau atrodo, kartais norisi detalių lengvumo, o kartais kaip tik reikia to įrėminimo mirksiukas.gif

Lafan, man į nuotrauką žiūrint atrodo, kad pasirinktas vašelis truputį per storas esamiems siūlams unsure.gif arba reikia kiečiau megzti, tada akys "nekabės" ir gėlytės atrodys dailesnės unsure.gif
Atsakyti
Supratau. Vąšelis 1.75 gal kiek ir per storas. blush2.gif Jau šiandien turėsiu mamą svečiuose, kurį mane išleis apsiprekint, tai lėksiu pirkti plonesnio. 4u.gif
Atsakyti
o man turbūt depresija nuo detalių doh.gif atrodo, kad užsiimu nesąmonėm ir galiausiai nieko čia man nesigaus verysad.gif arba gausis kažkokia marmaliūzė, o ne šventiniai drabužėliai... gelbėkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2013 02 01, 12:33)
o man turbūt depresija nuo detalių  doh.gif  atrodo, kad užsiimu nesąmonėm ir galiausiai nieko čia man nesigaus  verysad.gif  arba gausis kažkokia marmaliūzė, o ne šventiniai drabužėliai... gelbėkit  blush2.gif

Pirmiausia giliai įkvėpk, suskaičiuok iki 10 ir iškvėpk. biggrin.gif O paskui pabandyk sudėlioti vaizdą, kokį rūbą nori nunerti. Nusipiešk. Palygink su tuo, ką turi. Matysi, ko trūksta, kas nereikalinga, ką reikia pakeisti 4u.gif
Atsakyti