Aš savo gėlyčių neapnėriau - nemanau, kad nuo to nukentėjo vaizdas bendras Kai sugalvojau, kad galima taip padaryti, jau per daug buvo darbo įdėta, kad kažką keisti
Viduku, paziurekite pirma sios temutes psl, ten mano darbelyje puse detaliu apnerta, puse ne. Kadangi mano uzsakove norejo daug visokiu detaliu, tai kaip sakiau, visu apnerti net nera imanoma, todel yra kaip yra. Kai paimi nerini i rankas, tikrai neatrodo blogai, bet pats daiktas yra ganetinai didelis. Jei as nerciau suknute mazai mergaitei, tai stengciausi rinktis nedaug detaliu, jei imanoma apnerti visas, bet jei kai kurias apnerti yra sudetinga, tai jas tikrai palikciau neapnertas. Manyciau geriau pasirinkti kokius 5 motyvus ir ne daugiau, o apnerti ar ne jau ziureti jungiant kaip atrodo
QUOTE(JPE @ 2013 01 30, 20:03)
Viduku, paziurekite pirma sios temutes psl, ten mano darbelyje puse detaliu apnerta, puse ne. Kadangi mano uzsakove norejo daug visokiu detaliu, tai kaip sakiau, visu apnerti net nera imanoma, todel yra kaip yra. Kai paimi nerini i rankas, tikrai neatrodo blogai, bet pats daiktas yra ganetinai didelis. Jei as nerciau suknute mazai mergaitei, tai stengciausi rinktis nedaug detaliu, jei imanoma apnerti visas, bet jei kai kurias apnerti yra sudetinga, tai jas tikrai palikciau neapnertas. Manyciau geriau pasirinkti kokius 5 motyvus ir ne daugiau, o apnerti ar ne jau ziureti jungiant kaip atrodo
JPE, mačiau Jūsų darbelius tiesiog fantastiški
Štai
atsiprašau už foto kokybę, fotografuota telefonu, vakare
nelabai dar yra ką rodyti, pati pradžia tik užtat ir norisi pasitarti, kol nevėlu pvz. dešinėje trilapis man išvis nesižiūri su tuo "vėžiuku", taip pat ir tos smulkiausios gėlytės... reiktų turbūt ir kokios įvairovės, mano tie žiedeliai visi labai panašūs...
Priminkite man ka jus nersite....
QUOTE(JPE @ 2013 01 30, 21:27)
Priminkite man ka jus nersite....
savo mažylėms (3 m.) krikšto suknytes...
Pacios maziausios gelytes idealios, nezinau kokio storio siuliukais neriate, bet ta 6-lape neapnerta gali buti siek tiek per didele ( jei jusu siuliukai nera labai plonyciai). Tas dobilo lapelis grazus, bet is mano patirties, sunkiai pritaikomas...Ar jums nepatiktu tokia suknute kaip neriau savo trimetei? Gelytes ten super paprastos, bet atrodo labai graziai, nes kai kurios yra keliu sluoksniu. Kad neuzimti visos temos, gal ryt susirasom per AZ, neabejoju, kad galima rasti geru sprendimu
QUOTE(JPE @ 2013 01 30, 20:44)
Pacios maziausios gelytes idealios, nezinau kokio storio siuliukais neriate, bet ta 6-lape neapnerta gali buti siek tiek per didele ( jei jusu siuliukai nera labai plonyciai). Tas dobilo lapelis grazus, bet is mano patirties, sunkiai pritaikomas...Ar jums nepatiktu tokia suknute kaip neriau savo trimetei? Gelytes ten super paprastos, bet atrodo labai graziai, nes kai kurios yra keliu sluoksniu. Kad neuzimti visos temos, gal ryt susirasom per AZ, neabejoju, kad galima rasti geru sprendimu
Oi, tik jau nebėkit į AŽ. Taigi mes skaitom ir į galvą dedamės. Nesislėpkit, plyyyyyyyyzzzzzzzz
QUOTE(Terezza @ 2013 01 30, 20:52)
Oi, tik jau nebėkit į AŽ. Taigi mes skaitom ir į galvą dedamės. Nesislėpkit, plyyyyyyyyzzzzzzzz
Aš irgi taip norėjau parašyti. Labai ir mums įdomu ir naudinga paskaityti.
mergaites, informuosim jus jei ka nuspresim gero!!!! Butinai butinai
QUOTE(lafan @ 2013 01 30, 21:57)
Aš irgi taip norėjau parašyti. Labai ir mums įdomu ir naudinga paskaityti.
bijau, kad atsibosim bet kai pačiai aktualu, tai visą dieną šitą SM puslapėlį atsidariusi sėdžiu - nu mažu kas atsakys
tiesa, neriu elementariausiais maxi'ais
QUOTE(JPE @ 2013 01 30, 20:58)
mergaites, informuosim jus jei ka nuspresim gero!!!! Butinai butinai
Ne tik rezultatas, bet ir pats sprendimo procesas labai svarbus. Gi mes nerdamos žinosim, į ką atkreipti dėmesį, gal užsikabinsim už kažkokios pastabos, kuri jums pasirodys neypatingai reikšminga. Rašykit čia. Pribaigsim temą - sukursim naują. Ne bėda čia
na štai, visai jau pasimečiau, nuneriu detalę iki paskutinės eilės, apneriu "vėžiuku", paskui nuardau, vėl bandau apnert, vėl ardau nelimpa man jis kažko, apsunkina detales bet ot užstrigau...