Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

labai orginalu ir gražu wub.gif
Atsakyti
Kokia graži dėžutė wub.gif Labai originalu wub.gif
Atsakyti
dėkui, šian ji iškeliauja, bus dovana.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Neseniai pradejau dometis odos dirbiniais pradziai pabandziau dezute padaryti. Kol kas dar nezinau visu technologiniu subtilybiu wink.gif pinciuke norejau pasiteirauti kokiu budu padarei tuos is odos iskilusius zodiako zenklus? Gal yra kokie specialus kaltutai siai techninai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuxi @ 2009 12 19, 21:12)
Sveikutes!
Neseniai pradejau dometis odos dirbiniais pradziai pabandziau dezute padaryti. Kol kas dar nezinau visu technologiniu subtilybiu wink.gif pinciuke norejau pasiteirauti kokiu budu padarei tuos is odos iskilusius zodiako zenklus? Gal yra kokie specialus kaltutai siai techninai? smile.gif

tiesiog apačioje klijuojamas norimos formos iškilus pagringas iš kartono. tada aplikui formuojamos raukšlės iš zamšo. tikrai nesunku.

Papildyta:
[quote=trr,2009 12 17, 14:26]
dėžutė su jūros akmenukais..biggrin.gif
[quote]
dėžutė nuostabi. o idėja - dar geresnė. dėkui, kažką panaudosime smile.gif kai bus laiko smile.gif
Atsakyti
Aciu labai uz informacija, reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal kas nors iš Jūsų galėtų man pagelbėti unsure.gif Susidėvėjo mano mylimos rankinės rankenos, gal kas nors iš Jūsų galėtų jas apsiūti oda? Tašiukas dar visai gerai atrodo, o tos rankenos doh.gif Įdedu nuorodą http://s143.photobuc...nt=rankenos.jpg

Kiek kreipiausi i galanterijos taisyklas, nieks tokios odos neturi sad.gif

Labai laukčiau AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2010 02 09, 15:48)
Sveikutės  4u.gif

Gal kas nors iš Jūsų galėtų man pagelbėti  unsure.gif Susidėvėjo mano mylimos rankinės rankenos, gal kas nors iš Jūsų galėtų jas apsiūti oda? Tašiukas dar visai gerai atrodo, o tos rankenos  doh.gif Įdedu nuorodą http://s143.photobuc...nt=rankenos.jpg

Kiek kreipiausi i galanterijos taisyklas, nieks tokios odos neturi sad.gif

Labai laukčiau AZ  4u.gif

panašios turiu........
o iš kokio miesto esi?
Atsakyti
Sveiki smile.gif
kaip cia tuscia... as irgi domiuosi oda smile.gif ir kuriu si bei ta smile.gif norejau pasiteirauti kur galima gauti naturalios odos atraizu? Gal kas pardavinejate? Esu is kauno. I AZ jei galite rasyti smile.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Jei priimsite, jungiuosi i jusu buri smile.gif
As irgi domiuosi oda ir kuriu ivairius rankdarbius.. smile.gif Esu baigus avalynes technologija.. atsils orai, sakiau pasisiusiu sau lengvucius batus ax.gif bet dabar uzsiimu mazesniais darbeliais...

Smagu kai yra vieta kur gali pasikalbeti apie.. oda.. flirt.gif

Labai grazus jusu visu darbeliai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(siemkie @ 2010 02 17, 14:47)
Laba diena  4u.gif
Jei priimsite, jungiuosi i jusu buri smile.gif
As irgi domiuosi oda ir kuriu ivairius rankdarbius.. smile.gif Esu baigus avalynes technologija..

tai aišku priimsim, nelabai čia to judėjimo ir yra.. biggrin.gif 4u.gif
labai daug juodos spalvos jūsų darbeliuose. biggrin.gif man raktų pakabukai labiausiai patiko. thumbup.gif
norėjau paklausti, įdomu pasidarė, o batsiuvių peiliu jus mokė naudotis?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti