gal galite man padeti ideti fotike , nesigaudau as cia visai, zialia
QUOTE(niikiita @ 2009 11 05, 00:46)
neidesi, nes neturi pakankamai zinuciu surinkusi. net nebepamenu, kiek reikia, kad galetum deti.taigi kantrybes....
arba gali deti nuoroda, kur tavoji fotke yra - kas nores, paziures. sekmes
QUOTE(niikiita @ 2009 11 05, 00:46)
http://www.radikal.ru/
Spaudi broowse, susirandi nuotrauka, kuria nori deti ir spaudi zarguzit (tik ten rusiskom raidem parasyta). Kai uzkrauna, nukopijuoji antra nuoroda (ne pirmaja!!!) ir dedi ja i teksta, tada rodys nuotrauka tavo zinutes tekste
QUOTE(ra_ra @ 2009 11 04, 17:07)
Sveikos paneles,
As ieskausi, kas man galetu batus pasiuti, bet deje ne itin gerai sekasi surasti batsiuvy. Gal jus galetumet rekomenduoti koki gera amatininka? Buciau labai dekinga
As ieskausi, kas man galetu batus pasiuti, bet deje ne itin gerai sekasi surasti batsiuvy. Gal jus galetumet rekomenduoti koki gera amatininka? Buciau labai dekinga
del batsiuviu tai ziurint kokiam mieste reikia...as pati ieskojausi tai isknisau visus galimus... bet poto nusipirkau batus kokius norejau siutis ir neprireike, tik va turiu beda....niekad negalvojau kad bus tokia problema surasti atrodo toki paprasta daikteli, man laaabai reikia odinio raistelio-virveles 4 mm, bet beveik 2 metru ilgio, ir visa Vilniu ismaisiau...nera...siaip sake kreiptis kas siuva rankines ar siaip is odos ka gamina, tai tiesiog iskirptu man ar ispjautu ta raisteli, tai va labai prasau gal atsiliepsite kas gali padeti sioje bedoje...
QUOTE(Izaa @ 2009 11 28, 00:01)
man laaabai reikia odinio raistelio-virveles 4 mm, bet beveik 2 metru ilgio, ir visa Vilniu ismaisiau...nera...siaip sake kreiptis kas siuva rankines ar siaip is odos ka gamina, tai tiesiog iskirptu man ar ispjautu ta raisteli, tai va labai prasau gal atsiliepsite kas gali padeti sioje bedoje...
odinių virvelių (pjūvyje visiškai apvalių) špūlėmis mačiau ar tai jūratės akmenėliuose ar tai kitoje kokioje rankdarbių parduotuvėje , bet ten lyg tai labai siaurutės buvo, tikrai ne keturių mm.
na du metrai daug (būtų gerai tiksliau žinot, kiek tas "beveik"), nors nuo karvės sprando iki uodegos panašiai tiek ir yra.. einu pažiūrėt.
o kokios spalvos reikia, ir kokio storio oda turėtu būti? arba tiesiog parašykit kam naudojama bus. galima į AŽ.
sveikos,
gal pasidalintumet kur perkat naturalia oda? reiktu kietesnes ne egzotiskos o paprastos.
gerai butu vilniuje, arba ir kituose miestuose tinka
gal pasidalintumet kur perkat naturalia oda? reiktu kietesnes ne egzotiskos o paprastos.
gerai butu vilniuje, arba ir kituose miestuose tinka
QUOTE(Udija @ 2009 12 16, 03:35)
Sveiki,parduodu naturalios odos atraizas,nebaldine, (juoda spalva), ivairaus dydzio, vidutiniskai delno dydzio, 5lt/kg , perkant dideli kieki - 50-100kg galiu pristatyti i kita miesta. Tel : 867350712
būtų įdomu pamatyti fofo, jei įmanoma.nes domina, kokis odod struktūra, storis... gabalų forma, ar blizgi ir t.t.
jei kaip sako, vidutiniškai delno dydžio tai tokia oda nebent raktų pakabukams tinka. na gal dar striukę iš gabaliukų galima pasisiūti
kažkas bizniuką varo, nes šiaip teoriškai atraižos įskaičiuojamos į gaminio (nuo kurio liko) kainą, taigi tai kas skirta šiukšliadėžei teoriškai turėtų būti ir už dyką dalinama..
kažkas bizniuką varo, nes šiaip teoriškai atraižos įskaičiuojamos į gaminio (nuo kurio liko) kainą, taigi tai kas skirta šiukšliadėžei teoriškai turėtų būti ir už dyką dalinama..
QUOTE(trr @ 2009 12 16, 12:48)
jei kaip sako, vidutiniškai delno dydžio tai tokia oda nebent raktų pakabukams tinka. na gal dar striukę iš gabaliukų galima pasisiūti
tai aš iš vienos net nepažįstamos SM dovanai gavau didžiulį maišą gražios odos, įvairių spalvų. jau buvau taip dėkinga, kad žmogus pasiūlė. oda baldinė, faktūrine, tokia gruoblėta - fantastika tiesiog.
yra pasaulyje gerų žmonių - kitas būtų išmetęs, o jinai pasiūlė.
QUOTE(pinciuke @ 2009 12 17, 01:48)
tai aš iš vienos net nepažįstamos SM dovanai gavau didžiulį maišą gražios odos, įvairių spalvų. jau buvau taip dėkinga, kad žmogus pasiūlė. oda baldinė, faktūrine, tokia gruoblėta - fantastika tiesiog.
ir teisingai padarė, oda ne molis, per brangi ir per tauri medžiaga, kad ją mėtyti. aš metu tik tas atraižas, kurios jau visai visai mažiulytės, o šiaip laikau metų metais maiše, kol neprireikia kur nors.
dėžutė su jūros akmenukais.. bo jau visai tema miega