Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(trr @ 2009 10 19, 13:10)
laikyt gal ir laikytų, metalas ten geras, o ir naudoju ne taip jau aktyviai juos, esmė, kad jie jau nauji buki, nėra pagaląsti, bet manau patyręs žmogus ant šmirgelio pagaląstu.. ai, kai reikalas rimtai prispaus rasiu kur tai padaryt.  smile.gif

Na bet man kaina visvien kelia itarima del kokybes... nebent vogti buvo ir pritruko pinigu ant "buteliuko", tai ir pardave papigiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2009 10 21, 09:29)
Na bet man kaina visvien kelia itarima del kokybes... nebent vogti buvo ir pritruko pinigu ant "buteliuko", tai ir pardave papigiai biggrin.gif

biggrin.gif ne, ten iš parduotuvės buvo..
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif
O gal gaminat odinius aplankus knygoms skaityti? ax.gif
Bandziau knygynuose ieskoti, tai tik kreivai paziuri i mane, net nesupranta ko as noriu g.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas is odos darote kokius aksesuarus?apyrankes, sages? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trampampaila @ 2009 10 29, 11:21)
Sveikos darbstuoles  smile.gif
O gal gaminat odinius aplankus knygoms skaityti? ax.gif
Bandziau knygynuose ieskoti, tai tik kreivai paziuri i mane, net nesupranta ko as noriu  g.gif

ar labai skubiai reikia ir kokio dydžio ax.gif
Atsakyti
na man teko daryti pirma kart is odos, tai va pirmas blynas - sage.

http://img509.images...amp;via=mupload

nezinau ar rodys, ne spirma kart ikelineju
Atsakyti
nuotrauka neryški, bet segė matosi, kad graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2009 11 02, 14:57)
sveikos, gal kas is odos darote kokius aksesuarus?apyrankes, sages? 4u.gif

Na as laisvalaikiu uzsiimu odod dirbiniai, odines rankines siuvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juupeer @ 2009 11 03, 19:07)
nuotrauka neryški, bet segė matosi, kad graži  bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(niikiita @ 2009 11 03, 21:40)
Na as laisvalaikiu uzsiimu odod dirbiniai, odines rankines siuvu blush2.gif

oi iki rankiniu man dar toloka blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,

As ieskausi, kas man galetu batus pasiuti, bet deje ne itin gerai sekasi surasti batsiuvy. Gal jus galetumet rekomenduoti koki gera amatininka? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra_ra @ 2009 11 04, 19:07)
Sveikos paneles,

As ieskausi, kas man galetu batus pasiuti, bet deje ne itin gerai sekasi surasti batsiuvy. Gal jus galetumet rekomenduoti koki gera amatininka? Buciau labai dekinga  4u.gif

Sveikute, o DANIJO parduotuve netinka? biggrin.gif O jei rimtai man ir i galva atiena tokia mintis batus pasisiuti, bet po namus vaikscioti o ne i lauka.Jei pasiusiusiu idesiu fotike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra_ra @ 2009 11 04, 19:07)
Sveikos paneles,

As ieskausi, kas man galetu batus pasiuti, bet deje ne itin gerai sekasi surasti batsiuvy. Gal jus galetumet rekomenduoti koki gera amatininka? Buciau labai dekinga  4u.gif

žinau, kad Šiauliuose yra batus siuvantis meistras. girdėjau, kad nemažas įdomesnių spalvų pasirinkimas. tik, deja, kontaktų neturiu.
Atsakyti