QUOTE(pinciuke @ 2009 10 01, 11:34)
aš tai čia tik mėgėja tarp Jūsų - profesionalų. Ir laiko man šitai vieklai lieka labai mažai, todėl ir darbelių nedaug, ir tobulėju lėtai
bet man vistiek smagu čia būti
Pinciuke, patikek,as irgi nesu profesionale ir save tokia niekada nelaikiau, as darau tai, kas man patinka, kas suteikia atsipalaidavima ir uzsimirsima, as pagrindus gavau tik gimnazijoje per technologiju pamokas, o visa kita tiesiog su laiku atejo - eksperimentavimas, info ieskojimas, ypac kitu darbu nuotrauku tyrinejimas. Vat ko ko, bet tu kompoziciju su gelytemis man pvz butu labai sunku padaryti, nes nesu maciusi kaip jas daro, nors kazkur internete radau instrukcija kaip jas pasidaryti.
kazkada lankiau meno mokykla, bandziau piesti ir tapyti, gavosi man labai gerai ir mokytojas sake, kad labai greitai mokausi ir per tris menesius pasiekiau tai, ko kiti siekia metus laiko, bet man nepatiko. Jauciau, kad turiu talenta, bet nezinojau kur ji galiu panaudoti, kol nepradejau namuose savarankiskai eksperimentuoti su oda ir technologijomis. Ypac man patinka tai, kad tai reta dailes saka. Visame Sakiu rajone nera jokio menininko, darancio butent paveikslus is odos. Knygutes ir papuosalus daranciu yra.
Mano prosenelis pasakiskai piesdavo, bet irgi jokiu meno mokslu nebuvo baiges, tiesiog pats is saves turejo talenta ir gera aky. Manau as is jo ir pave;ldejau...
Papildyta:
QUOTE(lenny @ 2009 10 01, 11:54)
Abejoju kad ta parduotuve dar veikia
kai man reikejo odos, apie 2000 metus jie galejo pasiulyti tik kiaules oda, jokio pasirinkimo
, parduotuve jau tais laikais merdejo. Teko vaziuoti i Ramucius, bet lyg tai ir ten nebedirba
tai jau taip, is storos skuros nepadarysi nieko, tad tenka eiti i paskuistukus ir ieskoti odiniu drabuziu, bet labai sunku yra rasti su mazai siuliu... Vat paziuresim ka cia turi ta moteris is Kauno. Jei pas ja yra pasirinkimas geras, tai informuosiu merginos ir jus.