QUOTE(gvozde @ 2009 09 30, 09:42)
Taip, galima sakyti esu savamoksle. Pastaruoju metu informacijos intensyviai ieskau visur, tik kad knygu sunku gauti... As mokykloje gavau tik pagrindus, o rimciau studijuoti neturiu galimybes... vat kad gauciau knygu savarankiskoms studijoms, tai butu nuostabu, bet...
ar skaitote angliškai? lietuviškai beveik nieko nėra. išvis lietuvoje kažką gauti šia tema reikia rinkti po trupinį metų metais.. čia iš patirties.
o skrynia gera mintis.
lauksim foto. to profesionaliausio darbo taip pat.
Papildyta:
QUOTE(gvozde @ 2009 09 30, 10:27)
1.Oi, tu groziu tai as iskuitus visa interneta, situos tai esu irgi radusi, tikrai yra graziu darbu Yra i ka paziureti ir gal kokia nauja technologine ideja galima rasti
2. Ai, va TRR manes klause kaip as bengeles dazau... O gi jas dazau su medvilnes dazais ir ausu krapstukais kur vata apvynioti...
2. Ai, va TRR manes klause kaip as bengeles dazau... O gi jas dazau su medvilnes dazais ir ausu krapstukais kur vata apvynioti...
1.na technologines idėjas (bent jau kai kurias) vien iš nuotraukų kaži ar įminsi, jas reik mokytis gyvai..
2.tai vadinas dažėte ant nedažytos odos? o dažai anilininiai?
ir vistiek gaila kad pabūgote, aš jau gal dešimt metų stebiu šios srities profesionalus, ir nors jaunos kartos (studentų) tarpe yra talentingų, bet realiai entuziastingų ir atsidavusių šiai sričiai labai ir labai trūksta.. baigia studijas ir visi išsivaikšto... nors vien entuziazmo irgi neužtenka...