Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Eina sau, kaip gražu wub.gif Atspalviai bigsmile.gif

Čia su akriliniais dažais?
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 09 10, 16:09)
na įdėsiu ir aš keleta labai senų darbelių..  ax.gif
dėžutės

thumbup.gif nerealus darbai
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(-Liucija- @ 2009 09 10, 22:56)
Čia su akriliniais dažais?

ne, anilino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 rugsėjo 2009 - 09:44
QUOTE(trr @ 2009 09 10, 17:09)
na įdėsiu ir aš keleta labai senų darbelių..  ax.gif
dėžutės

Žiauriai gražu ir labai viskas suderinta. Spalvytės - liuks. Labai kruopštūs darbai - matosi iš tolo hi.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, norejau paklaust del odos "dekoravimo" smile.gif
noreciau atnaujinti odini svarkeli, ir noreciau arba piesini "nutapyti" arba priklijuoti kazkokius kristaliukus ir tt.
tai va klausimas kokie dazai tikrai gerai sureaguotu su oda? akrilas tiktu? ar tekstiliniai?
o gal tepti klijus ir tada barstyti http://www.artmanija...uciais-25g.html toki smeliuka.. taciau ar nenusitrins?!
Mergaites, padekit! smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Esu naujoke, bet su oda dirbu jau beveik 7 metus. Noreciau ir as parodyti keleta savo darbu:

www.odospaveikslai.lt
4u.gif
Papildyta:
TRR, gal turi issamesnes info apie odos dazyma? Siaip as esu savamoksle, tik pagrindus gavau mokykloje per technologiju pamokas, o apie dazyma man truksta ziniu... ax.gif
Atsakyti
hm, dabar ką vertinti, odos meistriškumą ar darbų meniškumą. biggrin.gif
na kaip septyniem metam tai pažanga nėra didelė. ax.gif nors kai kurie darbai tikrai įdomūs.
paskaičius jūsų puslapį matyti kad užmojai dideli ir nuoširdūs (oi kaip primena mano mintis prieš penkiolika metų lotuliukas.gif ) bet kodėl tada nuėjote į buhalteriją??? bigsmile.gif na tiesiog aš manau sunku būtų kelti šios meno srities vardą kai esi tik mėgėjas savamokslis.. ax.gif 4u.gif
o jūsų mokytoja mokė tik technologijos ar gavote nors kiek ir teorijos/istorijos apie odos meną? bigsmile.gif
dėl dažymo jau kažkur sakiau, kad svarbiausia turėti nedažytos, nelakuotos ir neimpregnuotos odos. 4u.gif
kita vertus jei ant tokių paveiksliukų, (kadangi kietas pagrindas, nelankstomas ir nenešiojamas daiktas), tai galima ant tos pačios kur dabar turit odos kad ir akriliniais dažais tepti.
Atsakyti
gvozde, dar pažiūrėjau, taigi ten bangelės dažytos bigsmile.gif o kaip jas dažėte? o ten kur spalvų kontrastas, tai tiesiog skirtingos spalvos odas naudojate?
apskritai tokius darbus reiktų gyvai pamatyti, bo nuotraukose ne viskas matosi, o aš tokiais dalykais labai domiuosi.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 rugsėjo 2009 - 16:56
ieškojau užsienietiškų grožių, kuriuos kažkur kažkada mačiau, ale netikėtai radau ir lietuviškų. įdedu nuoroda, su odiniais kūriniais studentų darbai. gal bus įdomu kam..
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 rugsėjo 2009 - 22:01
Na mano pirmieji bandymai buvo beveik pries 7 metus, po to seke kazkur 4 metu pertrauka, nes mokiausi, dirbau ir nebuvo kada uzsiimti, o rimtai uzsiemiau pries metus. Cia sitie darbai yra is mano pirmosios parodos. Pries menesi dalyvavau plenere ir ten padariau savo paty profesionaliausia darba. Jo tik nuotrauka turiu, tai kai grysiu is darbo namo, idesiu. O pamatyti siuos darbus realiai siuo metu galima mano gimtojo miestelio kulturos namuose, nes jie kabos dar kokia savaite ten, bet manau neapsimokes jums vaziuoti i Sakiu rajona vien pasiziureti paveikslu... O po parodos du bus parduoti, kiti isadilnti dovanu artimiesiems, tai pamatyti ju visu neis. Dabartiniai mano darbai, kuriuos darau, yra su daugybe smulkiu detaliu, nes kuo daugiau smulkiu detaliu ir sudaro visa ispudi smile.gif Sitie nera jau tokie profesionalus, pati puikiai zinau ir matau klaidas, bet sekantys bus vis profesionalesni - su darbu ateina ir patirtis.

Istorijos pati pasiskaiciau literaturoje, o is mokytojos gavau tik technologiju pagrindus.

Kazkada svajojau studijuoti daile, bet pabugau, kad neisgyvensiu is meno, tai taip susikloste viskas, kad pasirinkau buhalterija, o buhalterio darbas man patinka smile.gif Oda mano hobi, man tiesiog malonumas su ja dirbti ir kurti, nes tada as atsipalaiduoju. Man sunku butu kazka is jos daryti per prievarta.

Taip, galima sakyti esu savamoksle. Pastaruoju metu informacijos intensyviai ieskau visur, tik kad knygu sunku gauti... schmoll.gif As mokykloje gavau tik pagrindus, o rimciau studijuoti neturiu galimybes... vat kad gauciau knygu savarankiskoms studijoms, tai butu nuostabu, bet... unsure.gif

Taip, tokiu paveikslu esme ir yra suteikti atspalvi tik raukslelems ir iskilimams. Is situ, kur matete, idealiai pagal technologija yra padaryta "Undine".

Dabar mano didziausias uzmojis yra aptraukti oda skrynia, nes nusipirkom nama, kuriame gyveno 100 metu senute ir tooookiu senoviniu dalykeliu radom, kad sirdele apsalo... Susiradau senoviniu skryniu rastu ir bandysiu juos igyvendinti is odos, nes ta skrynia be jokiu pagrazinimu, tiesiog paprasta medine skrynia, o as is jos pasidarysiu padejima ranksluosciams ir patalynei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2009 09 30, 10:42)
Na mano pirmieji bandymai buvo beveik pries 7 metus, po to seke kazkur 4 metu pertrauka, nes mokiausi, dirbau ir nebuvo kada uzsiimti, o rimtai uzsiemiau pries metus. Cia sitie darbai yra is mano pirmosios parodos. Pries menesi dalyvavau plenere ir ten padariau savo paty profesionaliausia darba. Jo tik nuotrauka turiu, tai kai grysiu is darbo namo, idesiu. O pamatyti siuos darbus realiai siuo metu galima mano gimtojo miestelio kulturos namuose, nes jie kabos dar kokia savaite ten, bet manau neapsimokes jums vaziuoti i Sakiu rajona vien pasiziureti paveikslu... O po parodos du bus parduoti, kiti isadilnti dovanu artimiesiems, tai pamatyti ju visu neis. Dabartiniai mano darbai, kuriuos darau, yra su daugybe smulkiu detaliu, nes kuo daugiau smulkiu detaliu ir sudaro visa ispudi smile.gif  Sitie nera jau tokie profesionalus, pati puikiai zinau ir matau klaidas, bet sekantys bus vis profesionalesni - su darbu ateina ir patirtis.

Istorijos pati pasiskaiciau literaturoje, o is mokytojos gavau tik technologiju pagrindus.

Kazkada svajojau studijuoti daile, bet pabugau, kad neisgyvensiu is meno, tai taip susikloste viskas, kad pasirinkau buhalterija, o buhalterio darbas man patinka smile.gif  Oda mano hobi, man tiesiog malonumas su ja dirbti ir kurti, nes tada as atsipalaiduoju. Man sunku butu kazka is jos daryti per prievarta.

Taip, galima sakyti esu savamoksle. Pastaruoju metu informacijos intensyviai ieskau visur, tik kad knygu sunku gauti... schmoll.gif  As mokykloje gavau tik pagrindus, o rimciau studijuoti neturiu galimybes... vat kad gauciau knygu savarankiskoms studijoms, tai butu nuostabu, bet... unsure.gif

Taip, tokiu paveikslu esme ir yra suteikti atspalvi tik raukslelems ir iskilimams. Is situ, kur matete, idealiai pagal technologija yra padaryta "Undine".

Dabar mano didziausias uzmojis yra aptraukti oda skrynia, nes nusipirkom nama, kuriame gyveno 100 metu senute ir tooookiu senoviniu dalykeliu radom, kad sirdele apsalo... Susiradau senoviniu skryniu rastu ir bandysiu juos igyvendinti is odos, nes ta skrynia be jokiu pagrazinimu, tiesiog paprasta medine skrynia, o as is jos pasidarysiu padejima ranksluosciams ir patalynei biggrin.gif

sveiak prisidejusi prie kompanijos.
lauksime ideju igyvendinimo... ir foto 4u.gif
Atsakyti
Oi, tu groziu tai as iskuitus visa interneta, situos tai esu irgi radusi, tikrai yra graziu darbu smile.gif Yra i ka paziureti ir gal kokia nauja technologine ideja galima rasti smile.gif
Papildyta:
Aciu, man taip pat smagu cia prisijungti prie jusu kompanijos ax.gif
Daug kur forumuose buvau, bet sitame radau daugiausia info apie oda ir viska, kas su ja susije smile.gif vakare, jei tik bus laiko, ikelsiu savo plenerinio darbo nuotrauka, o kitu tai reikes palaukti, nes dar tik darau smile.gif
Smagu, kad tai siltai priemete mane ir ne tik pagyru, bet ir kritikos parasete, o man to labiausiai ir reikia - kitu kritiskos nuomones.

Ai, va TRR manes klause kaip as bengeles dazau... O gi jas dazau su medvilnes dazais ir ausu krapstukais kur vata apvynioti...
O ta, kur idesiu vakare, daziau su akrilu ir akiu seseliu teptuku-kempinele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvozde: 30 rugsėjo 2009 - 09:19