Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(irmulia @ 2009 03 15, 10:55)
pinciuke  bigsmile.gif  nu faina tavoji tašiukė  thumbup.gif  o trr jei neklystu turėjo omenyje Arenalis firmą  mirksiukas.gif (jie veža iš šios firmos - INMEVASA ) esu dėl kažko ten skambinusi - labai fainai aptarnauja  thumbup.gif ir galima iš jų katalogo išsirinkti ko reikia - atveš, tik kad užsakomasis mažiausias kiekis būna  nemažas  ax.gif

ačiū už info - arenlį žinojau, tik kažkaip nesikreipiau, nes jų puslapyje neradau man tinkamų dalykų. o pažiūrėjusi inmevasoje gal ką ir rasiu :)yra daug ir atrodo, gerų.
ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 15 kovo 2009 - 09:36
Kviečiame apsilankyti didžiausiame Lietuvoje internetiniame galanterijos puslapyje. Didelis itališkų odinių rankinių bei piniginių pasirinkimas. Aukštos kokybes dirbtinės odos gaminiai.

Laukiame Jūsų,

www.supermama.lt
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 03 15, 09:55)
pinciuke  bigsmile.gif  nu faina tavoji tašiukė  thumbup.gif  o trr jei neklystu turėjo omenyje Arenalis firmą  mirksiukas.gif (jie veža iš šios firmos - INMEVASA ) esu dėl kažko ten skambinusi - labai fainai aptarnauja  thumbup.gif ir galima iš jų katalogo išsirinkti ko reikia - atveš, tik kad užsakomasis mažiausias kiekis būna  nemažas  ax.gif

QUOTE(pinciuke @ 2009 03 15, 10:35)
ačiū už info - arenlį žinojau, tik kažkaip nesikreipiau, nes jų puslapyje neradau man tinkamų dalykų. o pažiūrėjusi inmevasoje gal ką ir rasiu :)yra daug ir atrodo, gerų.
ačiū 4u.gif  wub.gif

o geras, aš ir pati nemačiau, kad arenalis furnitura prekiauja bigsmile.gif . ten buvau uzmacius tik odas. arba jie cia taip sparčiai plečiasi g.gif . bet kalbėdama apie furnituros parduotuvę naugarduko gatvėj turėjau minty visai kita parduotuvę. ji neturi pavadinimo (nu gal vėl nemačiau doh.gif ), užrašas virš durų tiesiog "sagtys, ..." ar pan. tokia mažyytė kukli parduotuvytė, užlipi į kalną (nuo senamiesčio) ir kairėj pusėj, už chemijos fakulteto ji yra. biggrin.gif nežinau kaip su rankinių detalėm, nes beveik nenaudoju, bet jau kniedžių ir skylučių visokių dydžių ir spalvų (metalo) pakankamai. ypač kam reikia didesnio kiekio. nes jie ten, (na bent jau anksčiau), mažiausiai kelis kart pigesni nei siuvimo reikmenų parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 14 gegužės 2009 - 01:18
[quote=trr,2009 05 14, 03:07]
o geras, aš ir pati nemačiau, kad arenalis furnitura prekiauja bigsmile.gif . ten buvau uzmacius tik odas. arba jie cia taip sparčiai plečiasi g.gif . bet kalbėdama apie furnituros parduotuvę naugarduko gatvėj turėjau minty visai kita parduotuvę. ji neturi pavadinimo (nu gal vėl nemačiau doh.gif ), užrašas virš durų tiesiog "sagtys, ..." ar pan. tokia mažyytė kukli parduotuvytė, užlipi į kalną (nuo senamiesčio) ir kairėj pusėj, už chemijos fakulteto ji yra. biggrin.gif nežinau kaip su rankinių detalėm, nes beveik nenaudoju, bet jau kniedžių ir skylučių visokių dydžių ir spalvų (metalo) pakankamai. ypač kam reikia didesnio kiekio. nes jie ten, (na bent jau anksčiau), mažiausiai kelis kart pigesni nei siuvimo reikmenų parduotuvėse.
[/qu
dabar jau turiu šiek tiek sukaupusi - visą krūvą, nes dar draugė iš amerikos vis papildo mano "geležines"atsargas. ti vis labiau trūksta laiko. idėjų - kaip visada - daugybė.
ačiū už įvertinimą.
man tai visų, kurios parodo savo darbelius, kūryba labai įdomi. kartais stebina netikėti sprendimai, žavi kruopštumas. ir, be abejo, noras padėti ir dalintis informacija. dėkui 4u.gif
Atsakyti
štai akims paganyti šiek tiek vaizdų iš interneto odos tema, kurie man paliko įspūdį

čia, jei neklystu, Garry Greenwood darbai (pagooglinus galima rasti daugiau):

user posted image

user posted image

Kitas nemažiau įspūdingas tokia pat technika (cuir-bouilli pranc.) dirba Rex Lingwood

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 16 gegužės 2009 - 14:27
Puikūs darbeliai iš odos,pinciuke, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif O rankinės... - trūksta žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, skubiai reikalingas juodas korsetinio tipo platus dirzas, labai laukiu pasiulymu i AZ 4u.gif
Atsakyti
..Lydekaitė žvejo žmonai pasipuošti biggrin.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2009 06 25, 16:33)
..Lydekaitė žvejo žmonai pasipuošti  biggrin.gif  wub.gif

nu jurate, kaip visada labai gražu, be konkurencijos thumbup.gif labiausiai mane veža ta precizika. na ir dekoras super. thumbup.gif gaila, kad aš nemėgstu rankinių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 05 14, 01:07)
... turėjau minty visai kita parduotuvę. ji neturi pavadinimo (nu gal vėl nemačiau  doh.gif ), užrašas virš durų tiesiog "sagtys, ..." ar pan. tokia mažyytė kukli parduotuvytė, užlipi į kalną (nuo senamiesčio) ir kairėj pusėj, už chemijos fakulteto ji yra.  biggrin.gif  nežinau kaip su rankinių detalėm, nes beveik nenaudoju, bet jau kniedžių ir skylučių visokių dydžių ir spalvų (metalo) pakankamai. ypač kam reikia didesnio kiekio. nes jie ten, (na bent jau anksčiau), mažiausiai kelis kart pigesni nei siuvimo reikmenų parduotuvėse.

o gal šios parduotuvės adresiuką tikslesnį žinai? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2009 06 17, 20:39)
sveikos, skubiai reikalingas juodas korsetinio tipo platus dirzas, labai laukiu pasiulymu i AZ  4u.gif

Siulau kreiptis pas raraika .
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 06 26, 18:50)
o gal šios parduotuvės adresiuką tikslesnį žinai?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

nu kad ne, schmoll.gif g.gif jei neklystu ji greta algirdo ir naugarduko sankryžos.
Atsakyti