sveikutes na ir cia pas jus smagu!
norejau jusu konkreciai pasiklausti,noriu dazyti batus,ispaisyti juos,dazus rasiu kur nusipirkti,o va kaip ten ka dazyti tai nezinau eiga kokia? plaunuoju ir tasyte prie batu pasiderinti ir nusidazyti!
jei nesunku i az,nes nerasiu dar paskui jusu
QUOTE(krita @ 2008 07 11, 07:34)
Na, Krita, Tu pavarai
Ziauriai grazu ir labai vasariska.......
Pasirodysiu
šitą rankinę padariau savo didžiąjai -vidurinės baigimo proga nespėjau net tinkamai supakuoti pasisavino labai greitai ir nepaleidžia iš rankų
šitą rankinę padariau savo didžiąjai -vidurinės baigimo proga nespėjau net tinkamai supakuoti pasisavino labai greitai ir nepaleidžia iš rankų
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 08 04, 10:32)
Pasirodysiu
Fainute labai, jaunatviska.
Tik gal ziedai tiktu truputi mazesni... Bet zinau is patirties - ka turi, ta dedi.....
Ar patogi isideti daiktus? Tokia mazoka atrodo.
As tai irgi turiu tokios "raukinukes" iskarpa, tik niekaip neprisedu pasiuti. Is viso vasara nieko su oda nedarau - stilis pas mane. O atostogos bega kaip vanduo - liko nepilnas menesiukas -brrrrrr
Sveikos.labai grazus jusu darbeliai.Turiu as daug odos skiauciu,labai noreciau kad kas pasiutu vyriska rankine,paskui gal ir moteriska.
labutis seniai matytos merginos , na ir darbelių prikūrėte krita kaip visada pas tave viskas gražu, Jūratė 36 super rankinė ir aš tokios noriu (tik odos neturiu) o apskritai tai dabar labaiu akmenukais susidomėjusi, veltiniu ir apnertukiais nežianu netraukia manes dabar oda, gal ir dėl jos stygiaus jei būtų tai aišku užsiiminėčiau bet ieškot jos noras dingo tai va... o vasarėlė greitai bėga nieko nespėju, ir turbūt nespėsiu...
QUOTE(trr @ 2008 08 23, 19:46)
va vistik tie apipinti kraštai galanterijoje man tai nepatinka... tiesiog nemėgstu jų.
jurate36, jums lygiu nera (ir tikrai nepermaži tie žiedai )
jurate36, jums lygiu nera (ir tikrai nepermaži tie žiedai )
su užsakove derinom tuos žiedus ir parinkom būtent tuos didesnius
vakar buvo šito aplankaliuko pabaigtuvės
pavadintas "derliumi"
juk dabar bulviakasis