Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

oo, kaziukas irgi pasikeitė, jis anksčiau kažkoks jaunatviškesnis, gaivališkesnis būdavo, ne tik paprekiauji, bet ir pabendrauji, pasilinksmini, lotuliukas.gif tongue.gif dažniausiai patys amatininkai bei menininkai ir pardavinėdavo, t.p. prekiauti ateidavo daugiau eksperimentuojančio, linksmo ir originalaus jaunimo, įdomiau derėtis, apie darbelius sužinoti galėdavai ir t.t. ir pan. o dabar mokestis už vietą ir kiti komerciniai aspektėliai išgujo patį menininką (ir tikrą gyvybę) iš kaziuko. liko tik turgus. gamina ir parduoda įmonės, o nebe meitrai. schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
...kai kurie perdirbėjai atkerpa gabalėlį jei per didelis ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na Trr, tu ir užrodei.., net akys apraibo nuo tokio grožio, bet negalvojau, kad Lietuvoje jau galima tokiu dalykų nusipirkt. Jau man reikia tu egzotinių odų.. Jau matau, kokie gražūs papuošalai ar rankinukas išeitų bigsmile.gif

Turiu nuo studijų laikų prikaupus gana didelį pasirinkimą visokiausių odų, nes gal kada prireiks.. lotuliukas.gif , bet tokių dar nėra pas mane.. Tai dabar nenurimsiu, kol gyvai nepamatysiu. Ot žmogaus prigimtis, kad ir nera kada dirbt, ar šiaip kas, vistiek reikia kaupt, kaupt, kaupt.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo else: 25 kovo 2008 - 09:07
biggrin.gif
QUOTE(else @ 2008 03 25, 10:02)
Sveikos,

Na Trr, tu ir užrodei.., net akys apraibo nuo tokio grožio, bet negalvojau, kad Lietuvoje jau galima tokiu dalykų nusipirkt. Jau man reikia tu egzotinių odų.. Jau matau, kokie gražūs papuošalai ar rankinukas išeitų  bigsmile.gif

Turiu nuo studijų laikų prikaupus gana didelį pasirinkimą visokiausių odų, nes gal kada prireiks.. lotuliukas.gif , bet tokių dar nėra pas mane.. Tai dabar nenurimsiu, kol gyvai nepamatysiu. Ot žmogaus prigimtis, kad ir nera kada dirbt, ar šiaip kas, vistiek reikia kaupt, kaupt, kaupt.. doh.gif

jo, ten superine parduotuvė, ir kainos labai žmoniškos kaip tokiai gerai odai. turėjom viena firmele kitur, bet ten kitoks asortimentas, daugiau storų odų buvo. bet ana, kaip ir daugelis bankrutavo. o čia pasirinkimas nerealus, visiem juos reklamuoju, tai tikiuosi nebankrutuos lotuliukas.gif . gali ir labai geros nedažytos odos gauti, tik nevisada buna.

manau ateis laikas ir rasi proga prisėsti padaryt kažką. aš irgi nors retai darau ka, bet nuolat turiu odos ir naujos nusiperku, bo vis atrodo, kad po to nebebus lotuliukas.gif mat, kažkaip odų pardavimo taškai ilgai neužsibūdavo, tai tokia baime išugdė... doh.gif lotuliukas.gif

biggrin.gif

Atsakyti
Jo, baimė yra likusi, vis reikia pirkt daugiau ir daugiau, nes pakui nebus.. buvo vienu momentu visiškas odos badas, kai niekur nebuvo galima odos gauti, bet turbūt kaip ir visko. Gerai, kad dabar asortimentai dideja.

Gal žinai, kiek maždaug ta gyvatės oda kainuoja? ar kokio pitono? O sakei būna nelakuotos, tai ji kieno būna, jaučio ar gal kokio stručio? Stručio matosi su kažkokia faktūra, kaip kiaulena (kiaules oda). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(else @ 2008 03 25, 19:35)
Jo, baimė yra likusi, vis reikia pirkt daugiau ir daugiau, nes pakui nebus.. buvo vienu momentu visiškas odos badas, kai niekur nebuvo galima odos gauti, bet turbūt kaip ir visko. Gerai, kad dabar asortimentai dideja.

Gal žinai, kiek maždaug ta gyvatės oda kainuoja? ar kokio pitono? O sakei būna nelakuotos, tai ji kieno būna, jaučio ar gal kokio stručio? Stručio matosi su kažkokia faktūra, kaip kiaulena (kiaules oda).  ax.gif

na aš gal prieš metus pirkau ten buvo raguotis koksnors greičiausiai, o gal net avis?? g.gif , tikrai ne kiaulė, nes aš tos jos žmogiškos tekstūros nemėgstu, (o gal stepžukyje atsikandau g.gif ). žodžiu, kadangi pirkau dideli kiekį, paskubomis ir nėščia galva, tai kainų ir nepamenu, bet tikrai kaina nesikandžiojo, beto ji taip sužavėjo (poto ka turėjau iki tol doh.gif ), kad rodos galėjau bet kiek duoti, kad su tokia padirbti biggrin.gif -plonytė, minkšta, mažai defektų, gražaus rausvo (ne pilko kokio) atspalvio, labai graži natūrali tekstūra, puikiai drožiasi ir dažosi, ir t.t.

kiek kainuoja egzotiškos odos nežinau, bet manau, nebus žiauriai brangios. čia kažkas rašė, kad nuo 100-130lt už metrą, tai tik nežinau apie kurias odas kalba.

o stručio oda yra tokia su ritmingais gumbeliais iškiliais, perlinių kruopų dydžio, thumbup.gif esu mačius tokia odą rankinukuose, bet tik palyginus neseniai sužinojau, kad tai strutis. biggrin.gif kainos irgi nežinau. turbūt galima paskambinti darbo metu ir sužinoti.
Atsakyti
Sveikutes bye1.gif
man baisiai ir greitai (iki ketvirtadienio vakaro Kaune arba penktadienio pietu Vilniuje) reikia odinio deklo teisems ax.gif blush2.gif Skelbimu skyrelyje neradau, tai gal cia kuri apsiimtumet padaryt mirksiukas.gif Man tiktu Kaune arba Vilniuje. Jei apsiimtumet, tai parasykit man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs dirbinai iš odos.
Atsakyti
na, po ilgos pertraukos padariau dėžutę iš odos. pagrindas - medis. tai mano pirmoji dėžutė iš odos smile.gif
kažkodėl nebeveikia mano foto-albumas, todėl nuotraukas rasite čia:

http://public.fotki....i/dsc00757.html
http://public.fotki....i/dsc00758.html
http://public.fotki....i/dsc00759.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 26 balandžio 2008 - 16:15
Jūratė36 (Mano odos nameliai)
na, jau dirbinių gražumas, sedejau apakusi. matosi profesionalo ranka ir didelė meilė tokiam darbui, sveikinu....
Atsakyti
gal reikia kam turiu naturalios ozkos odos, bet ji kietoka, gal tiktu rankdarbiams. parduociau labai pigiai, nes neverta laikyti be reikalo. pilkos ir sokolado spalvos, abieju spalvu po 4 nemazus gabalus. rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2008 04 26, 20:56)
Jūratė36 (Mano odos nameliai)
na, jau dirbinių gražumas, sedejau apakusi. matosi profesionalo ranka ir didelė meilė tokiam darbui, sveikinu....

wub.gif ačiū aciuks.gif tobulėjimui ribų nėra. O kad savo darbą myliu tai gryna tiesa rolleyes.gif

Atsakyti