grazumelis
QUOTE(rarika @ 2008 03 12, 21:42)
Tai kad Valentinke jau praejo,o sampana gerti eiline diena
Geriau siulau "999"(suveniras medziotojui)
Arba brendziuko
Arba laukiam Kaledu
Geriau siulau "999"(suveniras medziotojui)
Arba brendziuko
Arba laukiam Kaledu
viskas labai grazu.
Rarika ,niu jau labai mielai aprengei tą šampaną ir tas rūbelis briedelis Suprantu kiek tam reikėjo darbo
...
Aš savo mažąjai štai kokią gražuolę padariau
...
Aš savo mažąjai štai kokią gražuolę padariau
http://public.fotki....enaA/mano-foto/
Cia mano pirmieji darbeliai po nemazos metu pertraukos
Cia mano pirmieji darbeliai po nemazos metu pertraukos
QUOTE(Dzerse @ 2008 03 14, 11:56)
O kaip padarei tas fainas gelytes? Labai graziai atrodo
Aciu . Rieciau oda, kai kuriuos dalykus buvau primirsusi, bet greit viska prisiminiau
Sveikos noreciau pasiteirauti,kur galima butu Vilniuje rasti odos ir egzotines odos(nors mazu gabaliuku pastarosios) avalynei ir gal kainas apytiksles zinot? labai dekinga isankso
QUOTE(Pagalve @ 2008 03 19, 18:29)
Sveikos noreciau pasiteirauti,kur galima butu Vilniuje rasti odos ir egzotines odos(nors mazu gabaliuku pastarosios) avalynei ir gal kainas apytiksles zinot? labai dekinga isankso
jau kazkur rašiau (ta firma man uz reklama diiidele nuolaida turetu duoti ): Arenalis, Kauno g. 36-217 (buv. vilniaus dailes kombinate).
Beje, egzotiskos odos ten yra, bet ne gabaliukais, o gabalais
kainu nezinau, daugiau arenalis.com paziurek.
Kainos 100-130lt. uz kvadratini metra
QUOTE(rarika @ 2008 03 21, 23:12)
Kainos 100-130lt. uz kvadratini metra
kvadratiniais metrais naturali oda neskaiciuojama, kur tu matei 10 metru karve ar gyvate tai netikra oda tada, naturali oda matuojama kvadratiniais decimetrais, tik aisku jos nieks ten nekarpo tais decimetrais, kokia yra nudirto zveriuko kailio isklotine, tokia ir perki.
aciu labai merginos jauciu, kad nemazai uz aligatoriuka suploti reiketu ar gal zinot,kur atraizu odos yra? Bent apdailai butu
QUOTE(Pagalve @ 2008 03 22, 01:18)
aciu labai merginos jauciu, kad nemazai uz aligatoriuka suploti reiketu ar gal zinot,kur atraizu odos yra? Bent apdailai butu
manoi drauge, gyvenanti JAV, siuvo dirza is aligatoriaus odos. jai taip pat teko laime siuti is gyvates odos, lusies kailio. ji pati kuria savo modelius ir pasiuvusi parduoda. ziauriai grazu.