tiesa, labai nesiuvo masina, nes per stora. todel teko apsiuti, o siule jau gavosi ne kokia..
mikser, 02 Lap 2007 - 13:46, parašė:
mikser, 02 Lap 2007 - 13:46, parašė: ![]()
Sveikos dar kartelį. Gal žinote kur Vilniuje galima būtų įsigyti odos? Buvau impeksodoje,bet ji uždaryta. Panašu,kad artimiausiu laiku tikrai neveiks,nes patalpos apleistos...
"arenalis", adresas: buves Vilniaus dailes kombinatas, (Kauno g, 36nr.) kabinetas 217. www.arenalis.com

rarika, 09 Kov 2008 - 14:42, parašė:
rarika, 09 Kov 2008 - 14:42, parašė: ![]()
o skylamusi i kt irankius galima uzsakyti is select katologo,komplektas kainuoja 29 lt (www.select.lt)
nepatariu - pati uzsisakiau, taciau tos replikes tikrai vienkartines, stipriau paspaudus sulinksta. be to - tu kniedikiu ir knopkeliu ideta ziauriai mazai, o pirkti kolkas knopkiu neradau tokiu....
skylamusio pati nenaudojau, ji perpirko drauge, tai jinai lyg ir nesiskunde dar, todel man jis buvo nereikalingas. t ai tokie komentarai.sao skylamusi pirkau gariunuose - tai jis man gerai tarnauja.
bambucia, 10 Kov 2008 - 00:37, parašė:
bambucia, 10 Kov 2008 - 00:37, parašė: ![]()
nepatariu - pati uzsisakiau, taciau tos replikes tikrai vienkartines, stipriau paspaudus sulinksta. be to - tu kniedikiu ir knopkeliu ideta ziauriai mazai, o pirkti kolkas knopkiu neradau tokiu....
skylamusio pati nenaudojau, ji perpirko drauge, tai jinai lyg ir nesiskunde dar, todel man jis buvo nereikalingas. t ai tokie komentarai.sao skylamusi pirkau gariunuose - tai jis man gerai tarnauja.
Is selecto neuzsakinejau,bet zadejau,jei taip sakai tai pagalvosiu.
Pati skylamusi pirkau is turgaus,zmones visokiom smulkmenom prekiavo nuo vyniu iki spirito kiekio indikatoriaus

pinciuke, 29 Vas 2008 - 18:25, parašė:
pinciuke, 29 Vas 2008 - 18:25, parašė: ![]()
Kišeninis dėklas dokumentams (teisems, Litams, vizitinems...) Natūrali oda.
tiesa, labai nesiuvo masina, nes per stora. todel teko apsiuti, o siule jau gavosi ne kokia..
nuostabiai atrodo

Papildyta:
krita, 11 Vas 2008 - 18:33, parašė:
krita, 11 Vas 2008 - 18:33, parašė: ![]()
aš tikrai turiu prigaminus nemažai darbeliu,nors geru įrankių neturiu,bet kaip moku ,taip darau, nes neesu profesionalė.
![]()
![]()

labas gerai atrodo ir dovana nebloga iseitu

pinciuke, 11 Kov 2008 - 20:40, parašė:
pinciuke, 11 Kov 2008 - 20:40, parašė: ![]()
oho!
saunuole, puikiai sugalvojai.
tikra sventine dekoracija. laaaabai grazu.![]()
net uzsinorejau ir as sampano![]()
![]()
saunuole, puikiai sugalvojai.
tikra sventine dekoracija. laaaabai grazu.

net uzsinorejau ir as sampano

Tai kad Valentinke jau praejo,o sampana gerti eiline diena

Geriau siulau "999"(suveniras medziotojui)

Arba brendziuko

Arba laukiam Kaledu