Na ir nemaza darbeli pasirinkai.tai tu spece kas liecia oda,o ar dirbi sioj srity,
Na stai mano naujas darbelis
Kazkaip as cia tik viena "tusinuos" tikriausi si temele niekam neidomi Noretusi ja padaryti kaip nuotrauku galerija, na bet kogero man vienai taip noretusi
Kazkaip as cia tik viena "tusinuos" tikriausi si temele niekam neidomi Noretusi ja padaryti kaip nuotrauku galerija, na bet kogero man vienai taip noretusi
Evaj, gražus papuošalas
evaj, man irgi graži tavo apykaklė, panaši į tas, kurias aš darau
Tik aš tavo vietoj kaspiną tiesiog prisiučiau, o užsegimus padaryčiau kitoj pusėj...
Papildyta:
Ir dar, norėjau paklaust, kodėl beveik visos, kurios padaro savo galėrijas sajte publik.fotki.com neleidžia ten komentarus rašyt po nuotraukomis??
Papildyta:
Labiausiai patiko tavo apykaklės, visos nuostabios!!
Tik aš tavo vietoj kaspiną tiesiog prisiučiau, o užsegimus padaryčiau kitoj pusėj...
Papildyta:
Ir dar, norėjau paklaust, kodėl beveik visos, kurios padaro savo galėrijas sajte publik.fotki.com neleidžia ten komentarus rašyt po nuotraukomis??
Papildyta:
Labiausiai patiko tavo apykaklės, visos nuostabios!!
Krita, kokie gražūs paukštukai labai fainos jų kojytės ir uodegytės
QUOTE(krita @ 2008 02 10, 11:19)
krita, kodel neidedi savo daugiau darbeliu - as tai juos maciau, ju daugybe ir labai graziu. tik nepasigiri ir mums neparodai.
maciau tavo dekoruotus butelius - jie tikrai originalus, labai idomus ir kiekvienas vis kitoks.
kaip suvenyras, manau, labai tinka ideti dovanu uzsienieciams, nusinesti einant i svecius ar padovanoti pvz, gydytojui uz "paslauga".
tagi musu temelei reikia "ugneles". aktyvumo. vien todel dedu viska, ka tik pasiuvu. nesitikiu, kad kazkas labai mane liaupsins, taciau gal kokia naujoke ir susidomes, pati pabandys, po to uzsikres ir turesime nauja kolege.
sekmes visoms, mergaites.
laukiu jusu pasirodant.
aš tikrai turiu prigaminus nemažai darbeliu,nors geru įrankių neturiu,bet kaip moku ,taip darau, nes neesu profesionalė.
Krita - Tavo darbeliai darosi vis grazesni ir idomesni. Tai natūralu - juk daug dirbdamas, žmogus tobulėja, mokosi, atranda naujoves. tik ar Taves nepradės laikyti "išgeriančia" moterim, kai tiek daug perki tokiu gėrimų.
Čia, žinoma, juodas humoras. Nesupyk. Tiesiog užplauke mintis, kad nemažai nusipirkti reikia, norint tiek daug dekoruoti.
Čia, žinoma, juodas humoras. Nesupyk. Tiesiog užplauke mintis, kad nemažai nusipirkti reikia, norint tiek daug dekoruoti.
QUOTE(pinciuke @ 2008 02 11, 18:28)
Krita - Tavo darbeliai darosi vis grazesni ir idomesni. Tai natūralu - juk daug dirbdamas, žmogus tobulėja, mokosi, atranda naujoves. tik ar Taves nepradės laikyti "išgeriančia" moterim, kai tiek daug perki tokiu gėrimų.
As viska supratau. O Žinok tie buteliukai taip greit išeina,o svarbiausiai kad visi sako kad gaila gerti.
Bet tai kokie dailūs tie buteliukai tokie fainuoliški taip originaliai atrodo
Šitas jau Lenkijoje.