Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

Raimauskaite, superinis darbas! Įdomumo dėlei, ar čia ėmei seną sofą ir apvilkai naujai, ar kaip?
Ta katė toookia tinginė atrodo, per visą ilgį išsitiesusi šildosi saulutėje. smile.gif
Atsakyti
puiki tema,kuo daugiau apie oda tuo geriau.o is kur mergaites gaunat odos skiauciu,man butu aktualu zemaitijoj.aciu.
Atsakyti
Va vienas is mano darbeliu tongue.gif smile.gif IMG]http://i252.photobucket.com/albums/hh40/zilka69/P1210451
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zilka69 @ 2008 01 30, 13:10)
puiki tema,kuo daugiau apie oda tuo geriau.o is kur mergaites gaunat odos skiauciu,man butu aktualu  zemaitijoj.aciu.

Labai daug gaunu laisku su suo klausimu , todel prisiruosiau atsakyti rolleyes.gif
As oda gaunu is zmoniu kurie verciasi odiniu drabuziu siuvimu, taigi jie man duoda likucius o as jiem pristatau darbus ax.gif visas veiksmas vyksta Kaune. Kolkas dar odos trukumo nejauciu , bet itariu reikes pasidairyt kiek kainuoja pirkt normalius gabalus . Cia gerai tai kad gaunu ivairiu spalvu, Taciau buna ir labai smulkios. Jie patus kiek suprantu man duoda jau perrusiota oda ax.gif nes parys daro ir dirzus ir deklus telefonams ir rankinukus, tai manau sueina, o kad sueitu viskas matyt paprase kad tuos likucius dar perrusuociau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Stai dar viena mano apyrankyte ax.gif

user posted image

Butu malonu kad pakomentuotumt blush2.gif
aciukas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zilka69 @ 2008 02 02, 15:22)
Stai dar viena mano apyrankyte  ax.gif
Butu malonu kad pakomentuotumt  blush2.gif

labai tiesios siules. man daznai tokios neiseina, nes nelabai siuva masina. o kokia masina siuni siules? g.gif
tik jau ir be prasymo norejau pagirti, kad grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 02 vasario 2008 - 14:44
zilka69, šauni apyrankė thumbup.gif dvelkia žiema wub.gif wub.gif wub.gif labai tvarkingai, gražiai apsiūta, susiūta. mirksiukas.gif O tą kailiuką klijavai ar prisiuvai?
Atsakyti
Aciu kad ivertinot. masina mano sena skirta odai siuti su tokiu ratuku.O kailiuka pritepu biski su klijais paskui su karoliukais prisiuvu. rolleyes.gif
Atsakyti
zilka69-man patiko. tik as ir tuos apskritimus apsiuciau. man atrodo kad jie tuoi atkris. ir tvarkingiau galejai iskirpt. ax.gif O gal as jau per daug noriu???? Saunuole. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pastabas gyvai ji atrodo graziau kaip ir viskas. laugh.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif,man smalsu,kadangi ir as truputi pridavineju savo gaminukus,ar taviskius perka. g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms smile.gif

Čia buvo mano dailės mokyklos diplominis darbas. O ten yra toks dalykas, kad visi diplominiai darbai liekai mokyklai... Tai va smile.gif

Noriu kažką panašaus sau pasidaryti, foteliuką bent kokį ar kėdę, tačiau dabar ryžto pritrūksta, nes darbo tai laaabai daug...
Atsakyti