Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(Raimauskaite @ 2008 01 21, 04:27)
Sveikos, norėčiau ir aš parodyti keletą darbų  ax.gif
pagalvėlė iš odos:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(zilka69 @ 2008 01 21, 14:34)
labai labai miela thumbup.gif

Atsakyti
[quote=Raimauskaite]

mano drauge ir kolege taip pat daro labai panasaus stiliaus darbelius. tik ji turi pagalveles su drambliuku aplikacijosmis. as net jai nusiunciau nuoroda su situo darbeliu ir klausiau, ar tai ne jos darbas?smile.gif
Atsakyti
man labai idomu mergaites ar kuri pragyvenat is tu darbeliu,nes as tai zadu bandyti.
Atsakyti
Norejosi temos, kur tikrai karaliautų oda bigsmile.gif kur rinktūsi visos darbštuolės
clap_1.gif ir kitos fainuolės mirksiukas.gif

Taigi rodom savo naujus darbelius ir stebinam visus odinėmis grožybėmis thumbup.gif

Laukiu svečių

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaj: 24 sausio 2008 - 01:47
http://www.supermama...showtopic=88041 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguriukas @ 2008 01 24, 03:49)

Na norėtusiųsi ne to g.gif
Norėtųsi kas karta padarius naują darbelį išgirsti jo įvertinimą, kartais norisi ir kritikos o be galo smagu girdėti ir pagyrimus ax.gif
Manau as esu ne viena tokia, o gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaj: 24 sausio 2008 - 02:12
Keliu dar sofutę, čia rimčiausias darbas:
user posted image
Atsakyti
Oho! thumbup.gif Nu tikrai rimtas darbas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimauskaite @ 2008 01 24, 09:10)

nu cia tai jau tikrai rimtas kurinys. ir labai grazus, vienetinis - super. 4u.gif
jo turbut neparduodi. bet siaip del idomumo - kokiais pinigais vertintum savo darba ir juoda triusa?ir per koki laika padarei, jei ne paslaptis. manau, kad savaite varei neatsitraukdama.

o pragyventi - hm. schmoll.gif manau, kad nelabai iseitu. manau tik dasidurti savo reikmems. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 24 sausio 2008 - 08:22
[quote=Raimauskaite,2008 01 24, 08:10]

Jeeeeeeeeetau, kas per grozis!!!!!! Ilindau netycia ir swoon.gif karsta.gif Raimauskaite!!!! thumbup.gif tikrai!
Atsakyti
Raimauskaite, nu ir kurybinga gi tu, o dar kokia darbstuole blink.gif thumbup.gif nepakartojama wub.gif .

ar tu ta pati ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 sausio 2008 - 10:53
Padariau uzrasu knygelei aplankala is odos. O kad butu linksmesnis - uzsiuvau pelyte is kailio Žiurkes metu proga...

user posted image
Atsakyti