Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(Vasilė @ 2005 03 16, 21:48)
Man atrodo, kad paveikslai tai visai ne tik neiveikiama bet ir neisivaizduojama tvirtove  tongue.gif  Kaip Tu juos shturmuoji? wub.gif

pamatau inete ar kur kitur grzau,idomu paveiksliuka ir paskui bandau ji realizuot.bet dazniausiai galutinis rezultatas gaunasi visai kitoks nei bunu sumascius biggrin.gif praeita vasara per juros svente maciau pardavinejo labai grazius paveikslus ir kainos ohoho kokios buvo ohmy.gif tai po sventes prisedau ir pasidariau panasu kokius ten pardavinejo smile.gif

ir paveikslus ne visada darau tik is odos,man mama is darbo parnesa visokiu krabiuku,kriauklyciu,idomesniu akmenuku,medzio sakeliu kokiu idomiau susiraiciusiu kankoreziu,netgi smelio nuo juros...(ji dirba juros muziejuje),tai is tu gerybiu dar esu nemazai prigaminusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasilė @ 2005 03 16, 21:48)
Man atrodo, kad paveikslai tai visai ne tik neiveikiama bet ir neisivaizduojama tvirtove  tongue.gif  Kaip Tu juos shturmuoji? wub.gif

ir tikrai visai nesunku juos daryt smile.gif prisedi,turimas medziagas visaip delioji,dekoruoji ir vuolia,gaunasi rezultatas kurio net pati nesitiki biggrin.gif
Atsakyti
O koks turi buti pagrindas? Kartonas ar koks lino gabalas? Eina pirma fonas, o paskui tik dėlioji kompozicija? Idek koki paveiksleli, jei gali. Butu labai smagu akis paganyti. O kaip paskui su rėmais? Ar iš anksto jau buni numačiusi, ar paskui ieškai?
Atsakyti
pagrindas visada kartonas,o jau paskui ant jo pasidarai fona,jei nori tas fonas gali buti ir lino gabalas,paprasciausiai uzklijuoji ji ant kartono smile.gif
pirmiausia pasidarai fona,o tada delioji detales smile.gif
pries pradedant daryti paveiksla as pirmiausia isigyju remus,bet vietoj remu galima panaudoti ir graziu saku,arba apklijuoti siaudais,arba kriauklem,taip daug originaliau ir graziau,svarbiausia nebijoti fantazuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano drauge jau senai gamina odinius papuosalus, man jie patinka. Taciau tiessiog noreciau isgirsti daugiau nuomoniu, ypac blogu apie papuosalus is odos. Aciu. smile.gif . Kaikuriuos is ju galite pamatyti cia: Odiniai papuosalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima24: 05 rugpjūčio 2005 - 01:42
Labai grazus!!!!
Labai patiko pakabukai ir dezutes papuosalams. Beje,smalsu kainos wink.gif Nors tokie dalykai pigiai nekainuoja.... sad.gif
Atsakyti
As irgi vis planuoju ka nors grazaus pasidaryti, bet kol kas tik planuoju. Tiesa, pradzia jau yra. Nusipirkau knygute, nepamenu, ,,Seimininkes" ar ,,Meisterio" knygynelis, tai ten yra aprasyta, kaip daryti ivairius gaminius is odos, netgi kaip oda (zalia) apdoroti. Tiesa, ji senesniu metu leidimo, bet dar maciau Kaune, ,,Ukininko patarejo" redakcijoje yra.
Atsakyti
norėčiau priminti pamirštą psl ax.gif gal yra mačiusių kur ar žinančių kokių psl su darbais iš odos gabalėlių .
Atsakyti
gal kas atsakys, kaip tą odą visaip išraito, raukšles padaro.
Atsakyti
Na kiek čia paskaičiau,tai supratau,kad tepi klijais odą ir klijuodama prie kartono datrai tas raukšles.Kur nori suspaudi,kur nori pamaigai.
Aš turiu nusiskenavus kažkokią rusišką knygą apie odą. Jei įdomu,galiu paviešint.Bet ne dabar,neturiu laiko. Pasistengsiu vakare,nors vėlai grįšiu,tai nežinau ar gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 04 25, 12:50)
Na kiek čia paskaičiau,tai supratau,kad tepi klijais odą ir klijuodama prie kartono datrai tas raukšles.Kur nori suspaudi,kur nori pamaigai.
Aš turiu nusiskenavus kažkokią rusišką knygą apie odą. Jei įdomu,galiu paviešint.Bet ne dabar,neturiu laiko. Pasistengsiu vakare,nors vėlai grįšiu,tai nežinau ar gausis  smile.gif

man neskubu. šiaip mėgstu kartais su oda pasiterliot ir įdomu žinot, gal pritaikyčiau. bet jei labai sudėtinga, tai nevark. o šiaip ačiū už idėją dėl tū raukšlių.
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje galėčiau gauti plonų, maždaug 1 ar 1,5m odos skiaučių?
Atsakyti